Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 607
  • 636
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мога да ви анализирам и псевдонимите, и всичко, но трябва да разполагате с над 5000. Winter is coming, все пак.

5000 какво?
ябълки, круши, кинти, бутилки ???
Казвай какво имаш да видим дали ме интересува.

Red Ти си с рижа /червена/ коса.

Sourcherry не позна, но ако са ти хубави тиквите ще си помисля.

# 136
  • До хладилника, който обичам
Хексе, давай като си почнала Blush.
Любител на коктейлите с ликьор, маскиращ страстта си под благовиден предлог, че пие мляко с черешка за разстроен стомах.

# 137
  • София

Мда, но има още за отгатване  Twisted Evil

# 138
  • Варна
 Laughing Понеже лещата ми се свари, ще се опитам да анализирам още няколко ника и после ще ѝ правя запръжка.

Ау, питам се каква ли е мистерията около моя ник. То пък и един ник - наложи ми се да сложа бонка след тонка, тъй като тонка беше заето. А първата половина на ника ми е заигравка с втората половина от името ми, което завършва на -тония. С-к-у-к-а!

Тонка, понеже с теб пишем често в общи теми и знам някои неща за теб, ще се опитам да се абстрахирам от тях и да се съсредоточа върху ника и аватара.
Това че си използвала името си като детска броилка, показва, че си необременена психически. Обичаш това, което си. Все пак факта, че силна жена като теб е захапала свенливо крайчеца на косата си показва известна уязвимост.  Grinning

# 139
  • Tам през Атлантическия океан
Хексе , летящо  Wink

искам и аз аналиЗ  Grinning можИ ? Flutter

# 140
  • София

Мда, но има още за отгатване  Twisted Evil
Като дете си се притеснявала, защото не е имало други рижи деца, но днес, вероятно компенсаторно, изтъкваш рижостта, за да не разберем, че те притеснява.

Или си комунистка.

# 141
Бу, не позна. Освен, че съм люто млекопитаещо, което не пие алкохол.

Бояна, хубави са. Препечени, с коричка Hug.

# 142
  • Варна
Хексе, давай като си почнала Blush.

Спокойно можеш да се прекръстиш на Cherry, но не искаш да звучиш сладникаво. Вишни се харесват само от ценители, особено след като си уточнила за какви става въпрос.
Ти самата си ценител на всичко неподправено, обичаш лукса и изисканите разговори. Grinning

# 143
Хексе, и лещата.
Макар че преди малко правих боб.

Благодаря ти  bouquet!

# 144
  • София
Бояна, хубави са. Препечени, с коричка Hug.[/b]
Договорились. Ти си перфекционистка, много умна перфекционистка и това хем ти създава проблеми, хем резултатите са ти повод за гордост. Обичаш сложното, научаваш по- лесно трудното и правиш всичко да изглежда по- лесно, отколкото е.

# 145
Мен ме е страх да попитам, защото само предполагам какво ще прочета  Joy

# 146
  • Варна
Хексе, ти не спря да ме изненадваш вече 9 страници!  Rolling Eyes Ако не е много нахално, да не би да работиш нещо в тази насока? Питам понеже анализите ти имат някаква дълбочина, кратки са, конкретни и все едно си го правила хиляди пъти  Peace

Не, не съм психолог, даже не се интересувам чак толкова от тази материя.
Работата ми е свързана с хора и често трябва интуитивно да търся правилния подход.
Пък и прочетох статията за никовете, сега като излезе и втората част вече няма да има тайни за мен. Mr. Green

# 147
  • София
Ти си неанализируема, дарлинг. Hug

# 148
  • София
Хи-хи, Бояна  Grinning.
Не съм комунистка.
Иначе - да, като дете малко се притеснявах от косата си, но пък това приключи в подготве, когато вече започна да се установява, че момчетата ме харесват.
Тъй че не се брои, студено, сори.  Twisted Evil

# 149
Ти си неанализируема, дарлинг. Hug

Вероятно искаше да ми направиш комплимент /или се лъжа/, но няма такива личности, освен Шарън в Първичен или по-скоро това е бил замисъла...

Общи условия

Активация на акаунт