Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 598
  • 636
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Я, как съм ви пропуснала? newsm78

Анализ за мен ще има ли.. Thinking

magarcho, имаш много приятели и се радваш на завидна популярност. Обичаш общуването и опознаването на нови хора. Палавница си, обаче и голям инат като решиш.  Laughing

# 316
  • София

И да не съм познала, пийте по едно сутришно кафе за мое здраве, че имам имен ден  Laughing
Честит имен ден, принцесо. Малко със закъснение, но аз си те представям с кестенява, тъмна, права коса, светло лице и по- скоро тъмни очи, слаба и не много висока, на не повече от 30 год. Много умна жена, успяла в кариерата, елегантна. Търсеща щастието в личен план, все още очакваш нещо много вълнуващо,  истинско и разтърсващо ....
 Има ли нещо вярно, това ми е втория опит, не бъди много критична  Simple Smile

# 317
Влияят ми никове.
Има един ник на положителен приказен герой / за мен и за потребителя му/. Потребителят в този форум е великолепен човек. Преди това обаче този ник го видях в друг форум и човека който го притежаваше не беше взел нищо положително от този герой т.е. употребяваше го като символ на всичко зло.
Този ник в този форум ме дразнеше много и ми трябваше доста усилия да го преодолея. Въпреки това винаги съм напрегната като го видя.

# 318
  • Варна

И да не съм познала, пийте по едно сутришно кафе за мое здраве, че имам имен ден  Laughing

Честит имен ден!
Да се включа тогава и аз. Laughing

Струваш ми се много объркана емоционално. Двойнствена натура си (нямам предвид шизофреничка Laughing) като водиш непрекъсната борба със себе си.С това елфска същност, къде си тръгнала при троловете? Laughing Търсиш изход от някаква ситуация и май си го открила, но те чака дълъг път.

# 319
  • Mars Hotel
Може ли и аз на опашката, моля?

# 320
Рядко попадам на забавни теми. Ся да не вземете да ме анализирате  Grinning. Само влязох от любопитство.

# 321
Нямам, magarcho, просто съм взела това наготово, съобразявайки се с умалителния ти ник. Simple Smile

Умалителното идва от чисто физическата представа за мен, а животното - заради ината и твърдостта.
Колкото до останалото - кефят ме твоите и на Хексе интерпретации, но беше така преди повече от 10 г..))

# 322
  • Варна
Може ли и аз на опашката, моля?

Живееш живота си пълноценно и умееш да сграбчваш мига и възможността. Не си склонна да драматизираш, да изпадаш в дупки и потъваш в меланхолия.

# 323
Ели, ти си спокойна, дипломатична, критична.
Изглеждаш спокойна, на моменти флегматична, но само най-близките ти знаят, че това е измамно. Дори и огън да те гори, ти запазваш хладнокръвие.
Кестенява коса и очи, мисля, че си много хубава.

Светлица, търсиш светлината. Не че не си я намерила, но сякаш се луташ.
Често изпадаш в нелеки ситуации. Отдавна да си се предала, но след всяко падане ставаш и тръгваш. И тъй като излъчваш светлина, върви към слънцето. Всеки ден.

# 324

И да не съм познала, пийте по едно сутришно кафе за мое здраве, че имам имен ден  Laughing
Честит имен ден, принцесо. Малко със закъснение, но аз си те представям с кестенява, тъмна, права коса, светло лице и по- скоро тъмни очи, слаба и не много висока, на не повече от 30 год. Много умна жена, успяла в кариерата, елегантна. Търсеща щастието в личен план, все още очакваш нещо много вълнуващо,  истинско и разтърсващо ....
 Има ли нещо вярно, това ми е втория опит, не бъди много критична  Simple Smile
За външния вид позна, слаба не съм все още, но съм на път Simple Smile Под 30 съм ,да; нескромно, но наистина съм умна. Елегантна мога да бъда, но не е всекидневно:) Въпреки това, обичам наистина елегантни дрехи и обувки и купувам да си се трупат  Laughing Още се опитвам да се убедя, че щастие съществува Simple Smile

И да не съм познала, пийте по едно сутришно кафе за мое здраве, че имам имен ден  Laughing

Честит имен ден!
Да се включа тогава и аз. Laughing

Струваш ми се много объркана емоционално. Двойнствена натура си (нямам предвид шизофреничка Laughing) като водиш непрекъсната борба със себе си.С това елфска същност, къде си тръгнала при троловете? Laughing Търсиш изход от някаква ситуация и май си го открила, но те чака дълъг път.
И ти си доста права  Grinning Само дето май още не съм открила изхода.

Благодаря ви   bouquet

# 325
  • Mars Hotel
Sourcherry определено беше по-близо.  Grinning
Лутам се и имам склонност към меланхоличност. Хексе, благодаря все пак.   bouquet

# 326
Вилико,въобще не влизаш в групата на "лаещите и хапещите".     Peace
По-скоро ръмжиш неориентирано насам-натам.....   Laughing
Без особено отражение...    Grinning

# 327
Ех, Красо - ти на това ако му казваш не-отражение, не знам какво да ти кажа - при положение, че почти няма случай да ме подминеш  Wink
Казах го, защото съм у сещала особеното ти отношение към мен първо и второ - защото пишеш след постове по мой адрес! Би ли уточнила тогава - кого имаше предвид? Или ей така си пишеш, ни в клин, ни в ръкав и както каза  Естел:

# 328
  • Варна
Sourcherry определено беше по-близо.  Grinning
Лутам се и имам склонност към меланхоличност. Хексе, благодаря все пак.   bouquet

Тю, ще изчакам и втората част на статията.  Crossing Arms Grinning

# 329
Друго отражение имах предвид...ама нейсе,пак неразбрала.
А кого имам предвид?Поименно ли искаш?   Laughing
И да избухне война?

Общи условия

Активация на акаунт