Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 465
  • 636
  •   1
Отговори
# 435
 Сухариня сигурно е психолог или пък пише хороскопи, нещо такова.  Wink

# 436
Искам и аз, моля?

# 437

Вие произлизате от голям род в Северозападна България. Имате силно развито чувство за родова принадлежност и дълбок патриотизъм.  Sunglasses

# 438
  • София-Младост
Голямо изкушение сте...моля и за мен Simple Smile))))))))

# 439

Ала-Бала, Вие сте с многостранни интереси и Ви е трудно да се фокусирате само върху едно нещо. Всичко бързо Ви омръзва.  Simple Smile

# 440
  • София-Младост

Ала-Бала, Вие сте с многостранни интереси и Ви е трудно да се фокусирате само върху едно нещо. Всичко бързо Ви омръзва.  Simple Smile
  bouquet

# 441
Morphea, сърцето ми беше разбито, но аз не съм злопаметна Simple Smile. Ласкателния анализ веднага ме накара да забравя  Peace. Да споделя и аз- много артистичен ник сте си избрали. Смятам , че сте образована и информирана- предполагам ерудирана, а не разсеяна артистичност Simple Smile.
   202uu Joy Ъхъм, в десятката, то второто не изключва първото.

# 442
Аз питах по-напред,  но май беше прекалено плахо и никой не ме видя... Затова  пак се редя на опашката, не съм претенциозна, квото  ми кажете, ще съм "благодаря"  Laughing   bouquet

# 443
Вие сте последната издънка на стар скотовъден мексикански род, притежаващ най-много глави добитък северно от Рио Гранде, чийто родоначалник се е титуловал The Cattle King, всеки следващ потомък - The Duchess of ... (попълни местност)... Бунтарската ви природа ви е накарала да се откажете от титлата и именията и да се отдадете на артистичното си призвание, като последователно сте се отдавали на всяко едно от седемте изкуства. Горещата ви южна натура многократно ви е подтиквала да се отдадете и на седемте муза, с които са ви запознали изкуствата, но гордостта и достойнството, наследени още от The Cattle King, са ви възпрели и затова вашият плам, устрем и порив са се излели на платно, нотен лист, word.doc, сцената и други.

# 444
Бреййй, Nckkie, бреййй. Ще запомня твоя ник. Нищо не ми говори. Ама от тук насетне ще го свързвам с човек, в състояние да навърже очарователна историйка от три по никакъв начин не свързани (в моите очи) думи.
Тебе догодина ще те пишем в категория "Чукчата с въображение"  bouquet.

# 445
(изчервявам се, прокашлям смутено) Благодаря, St.!
Само че, хм, дали би било възможно да кръстим категорията на друг етнос? Нищо против въпросния, но студът и Камчатка никак не ми понасят. Например, "Полинезиец с въображение"? По-друго звучи някак.  Mr. Green

# 446
Ах... може ли и аз да седна на мекото диванче?  smile3531

# 447
Каталина, вие сте запазили детското в себе си и обожавате приключенията. Бихте се зарадвали, ако ви предложат околосветско пътешествие с яхта. Внимателна и деликатна с всички като истинска дама, а същевременно достатъчно щура, за да развържете обувките си в парка и да хукнете боса по мократа трева.

# 448
Може ли и на мен. Hug

# 449
Scary... Никки, познаваме ли се  Laughing  Hug

Общи условия

Активация на акаунт