Момичета, Дарка говореше за две различни неща и затова малко се объркахте. Едното е, че като им поникнат зъби на децата се пукат пуканки и още нещо имаше, но и аз не я знам тази традиция. Сестра ми пък раздава игли като проби първия зъб.
Чин, аз на Йо понякога й давам по 1 Плазмон, като е с нас на масата, за да не ми рови в чинията. Отхапва си хапка и си я изяжда, така че мен ако питаш наблюдавай Нико, но не му вади хапките от устата. Ако има нещо, с което няма да се справи би трябвало да го изплюе. Аз примерно и в пюретата й оставям парченца и си ги дъвче и хапва.
На мен ЛЛ ми каза за месото така - пилешко, пуешко, заек. Пиле и заек домашни ще намеря, с пуйките малко зор, но ще се справя. Покрай това захранване на Йоана Мартин прояде спанак. Също и оня патладжан, който замразих, но нали не мога сега да го давам. Та имам май двойна полза от захранването
Тина, честито. И аз не съм ти смятала годините, така че Ирето щом си сметнала казвай де

Честити месечинки на всички бебоци.
Хелън, благодаря за кафето. И аз се опитвам да изпия моето.
Да ви се пооплача сега малко. При нас приспиването стана нещо кошмарно. Вече като стане време за сън и ми иде да хвана гората. Не иска на ръце, не иска нищо. Сама стои и мрънка, все едно света е свършил. Снощи заспа в 0:30 час
Сега пак мрънка и вече не знам какво й има. Инат ли е или просто някакво безспокойство.

.... Защото и през това съм минала навремето 
, но тук е все 2-3 градуса и подухва... Много ми се излиза с малкия на разходка, но не смея, като няма дебели дрехи, че ако пак се простуди ще се гръмна вече....

То аз не искам да го ям и ми мирише ужасно
, пък какво остава на нея да давам. Със сигурност ще е от готово пюре месото, защото аз нямам откъде да си набавя домашно пиле.
Дано си дойде като се наспи Йоана, че да се занимава с нея, а аз да почета иначе ще претърпя пълен провал на изпитите.
Малчо май се размина.Акото се оправи,но пък днес вече 2 пъти свърши работата,при положение,че напоследък е през ден.Благодаря на всички за положителната енергия.
?Тя майка ти го е гледала, или?(свеки)
Били,мерси за статията.