Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 259
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро, ама докато напиша поста ще стане добър вечер.

Момичета, Дарка говореше за две различни неща и затова малко се объркахте. Едното е, че като им поникнат зъби на децата се пукат пуканки и още нещо имаше, но и аз не я знам тази традиция. Сестра ми пък раздава игли като проби първия зъб.

Чин, аз на Йо понякога й давам по 1 Плазмон, като е с нас на масата, за да не ми рови в чинията. Отхапва си хапка и си я изяжда, така че мен ако питаш наблюдавай Нико, но не му вади хапките от устата. Ако има нещо, с което няма да се справи би трябвало да го изплюе. Аз примерно и в пюретата й оставям парченца и си ги дъвче и хапва.

На мен ЛЛ ми каза за месото така - пилешко, пуешко, заек. Пиле и заек домашни ще намеря, с пуйките малко зор, но ще се справя. Покрай това захранване на Йоана Мартин прояде спанак. Също и оня патладжан, който замразих, но нали не мога сега да го давам. Та имам май двойна полза от захранването  Mr. Green

Тина, честито. И аз не съм ти смятала годините, така че Ирето щом си сметнала казвай де   bouquet

Честити месечинки на всички бебоци.

Хелън, благодаря за кафето. И аз се опитвам да изпия моето.

Да ви се пооплача сега малко. При нас приспиването стана нещо кошмарно. Вече като стане време за сън и ми иде да хвана гората. Не иска на ръце, не иска нищо. Сама стои и мрънка, все едно света е свършил. Снощи заспа в 0:30 час  Crazy Сега пак мрънка и вече не знам какво й има. Инат ли е или просто някакво безспокойство.

# 481
Здравейте мамчета!

Аз само да се "разпиша", че сме добре... Катето последните дни е истинска певица, не спира да чуролика, едни пискливи звуци, едни възклицания Simple Smile

Честити месечинки и на бебоците, и на Тина... много сладко го написа така с 276-те месеца Simple Smile

Излизате ли в тия студове по паркове и градинки?

# 482
  • софия
Zdraveite,
Imam nov lap top bez kirilica zasega Mr. Green
Darka Hug
Chin dano mu se razmine na Niko, vnimavaj s Prospana zashtoto e brashlian  i dava alergii.
Pao, Didolinka, Vache i vsichki bolnichki da ozdraviaivate.
Moeto dete ot niakolko dni sa mi go smenili ne spira da mrynka ugas Twisted Evil
Spiram da ne draznia s teksta.
 Hug

# 483
Честити месечинки на днешните бебоци  - да са ни живи и здравички  Hug
Тина, честит рожден ден и на теб - много щастие, любов и разбирателство в семейството пожелавам   bouquet  newsm59
Цвети, как алергии  Shocked, аз на Алекс много пъти му давах, а гледам, че около мен все това пият бебетата  Thinking
Дарка, ако е това, което си мисля - незабавно взимай мерки - там, където се е случило веднъж, ще се случи пак... Намери сили, ако трябва ще помагаме, но го направи заради Янис. И аз заявявам най-отговорно, че ще помагам с каквото мога  Crossing Arms.... Защото и през това съм минала навремето  Confused
МамоАни, нашата педиатърка казва да се започва с пуешко и заешко месо като най-леки  Thinking
Ани2, мерси за инфото, това с придърпването към мен не съм правила - дано проработи, защото като изпищя, че ме боли, той се хили  Crazy
Чин, дано го прескочи Нико. Аз последния път само със сребърна вода и Проспан /ако кашля/ го оправих Алекс.  Wink
Кити, най-добре изчакай следващото акане, дано няма проблем  Hug
тати, ние не сме излизали от 4 дена  Tired, но тук е все 2-3 градуса и подухва... Много ми се излиза с малкия на разходка, но не смея, като няма дебели дрехи, че ако пак се простуди ще се гръмна вече....
Накри, на мен би ми било тъжно ако все такава гледка ми е пред очите, но предполагам се свиква  Rolling Eyes. Пък и изглежда много подредено и чисто...

# 484
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте и от мен HugПочерпете се за здравето на моя пет месечен син  Heart Eyes

Благодаря за покрасивите пожелания  bouquet

Честити месечинки и на ichkata83 и Божидара  bouquet
vivianka и Инанина  bouquet
Zzvercheto и Кристиян  bouquet
TinaT и Красимир  bouquet Тина,честит рожден ден и на теб.Да си много щастлива   bouquet

Чин,аз слагам по 1 -на бишкота Бебе Плазмон без глутеин .Дано на  Нико се размине настинката Heart Eyes Heart Eyes

Динора дано не е това,което не смееш да произнесеш.Пожелавам ти само хубави неща да ти се случват.И аз съм насреща ако имаш нужда от помощ Hug
Незнаех това за бялата дрешка и пуканките.Много сладко звучи Heart Eyes

Къдрокоске,ММ ми заминава за седмица в Залцбург,за да получи сертификат за майстор във връзка с работата му Grinning

Деска ,утре ли беше изпита?Целувки на Йо Heart Eyes

Мамо Ани на мен ми казаха пилешко и заешко.Ние имаме домашни  Simple Smile

Кити сънувах че сме на разходка в едно планинско селце и мноооого сняг Blush

Тати ,тук край Дунава е много ветровито и вчера не сме излизали за съжаление.

Цвети,честит лаптоп:)

Ваче,Пао,Дидолинка,бързо да се възстановявате Hug

Хубав ден на всички.Аз отивам да чета,че по късно ще ходим до педиатър ,за да види пишката на Жорката.Иначе и днес с него продължаваме с тиква Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 12:48 от issi_82

# 485
Честити големи бебоци днес!
Тина, честит празник, бъди винаги обичана и обичаща!
Деска, и моят мрънка и приспиването е мисия невъзможна.. даже вчера ММ ме пита, абе и другите майки ли казват, че са им такива бебоците или е само нашият. Вече се чудя какво му е, каква е тая нервност, не може и 5 мин. да стои сам. Или айде, 5-10 стои, след което мрън мрън мрън докато не го вземеш. Ако го оставя малко повече или види , че нямам намерение да го вдигна - изпада в едни страшни истерии, сълзи, почервенява целия и с пълни дробове - УАААА....
През деня не мога да го приспя по никакъв начин, освен в количката навън. Ама не е всеки ден за навън. Ето вчера поизлязохме, нямаше 1 друга майка с бебе в градинката, нашият увит в дебели якета и одеала, само да затвори очи за малко поне. Но като се прибрахме пак същата работа и така до 6 ч., когато след една голяма истерия заспа на гърдата. В 10:30 малко го разбудихме за ядене (защото за къпане беше вече изпусната работа), заспа към 11 и нещо и в 1 и половина пак мрънкаше. 2-3 пъти ставане да му бутам бибата, накрая към 3 ч. му дойде пак времето за ядене. После пък не заспа сам, та го взехме при нас на спалнята. В 7 ч. от нищото се чува едно УАААА...Айде пак цок. С една дума, яде както яде новородено, но бодърства като възрастен човек. Няма сила от това. Вярно, има добра страна, че ям каквото ми се яде и по колкото ми се яде и не пълнея. Но бебо е много нервен, не знам кои други мами са в подобно положение. Спят ли ви децата през деня. По книгите пишат на 2 пъти по 2 часа дневен сън. Това не съм го виждала от първите му 2-3 седмици, когато беше още много успан от лекарствата и жълтеницата.
Извинявайте, че стана много дълго, но за да го опиша по-добре...
Чин, и нашият много връща, и то дори доста дълго след ядене. Постоянно ходим с лигавници, а отделно и винаги дрехите ни и възглавници, дивани са в мляко. И което повече ме притеснява, че постоянно има един млечно-кисел дъх Simple Smile Не може да се плакне устичката просто. И да имам доброто желание веднага след изплакването е пак в мляко. Но според мен стига да не е на фонтан огромно количество, не е проблем. При нас редовно е по 20-25 мл., което пльоква на пода даже (сори за описанието). и така е откакто се е родил. Сигурно при вас трябва захранването да мине малко време, за да даде отражение на рефлукса.
Дарка,  Praynig Hug

# 486
  • София
чин, дано му се размине на Нико Praynig Ти си знаеш какво да правиш, не се шашкай Hug

Аз месеците на Тина ги смятам като 23 години Wink  Ех, че си младичка Heart Eyes  Много щастие ти желая Hug

Хелънче, грабвай някой от космонавтите, които предлагат момичетата, и така ще можете да си излизате Wink  Тези на накри мноооого ми харесаха, даже се зачудих защо ги дава, но предполагам, че е защото са в синичко Wink

Ние излизаме всеки ден, дори да е за малко.  И днес съм планирала да се поразходим за час някъде из квартала, може би ще е към 3.

И аз знам поверието, че като се появи първото зъбче трябва да се купи на детенцето нещо беличко, да са му бели зъбките.  И нещо за здравината имаше, но какво ли беше newsm78

А пилешко от магазина аз на бебето си не бих давала Naughty  То аз не искам да го ям и ми мирише ужасно Sick, пък какво остава на нея да давам.  Със сигурност ще е от готово пюре месото, защото аз нямам откъде да си набавя домашно пиле.

Хубав ден на всички.Аз отивам да чета,че по късно ще ходим до педиатър ,за да види пичката на Жорката.Иначе и днес с него продължаваме с тиква Mr. Green

hahaha hahaha  hahaha  Предполагам си искала да напишеш пиШката Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 12:29 от Sleeping Beauty

# 487
Тати, ни е излизаме почти всеки ден. Вчера не сме излизали, но днес се каня да се разходим.

Иси, изпитите почват в четвъртък. Т.е. три дни подред от четвъртък до събота. Скоро ще дойда  Hug

Марти уж е отпуска тази седмица. Може би се подразбира по това, че отиде с 1 час по-късно на работа и се прибра половин час по-рано за обяд. Но сега пак го няма  Sad Дано си дойде като се наспи Йоана, че да се занимава с нея, а аз да почета иначе ще претърпя пълен провал на изпитите.

Съншайн, не е само вашето бебе. Явно е период (надявам се де) и ще отмине. Йоана много спи през деня и затова вечер заспива късно, което на мен не ми харесва. Обаче ако се опитам след 19 да я държа будна, ако й се спи, (защото тогава спи точно час, достатъчно да я държи будна до сто часа)след това се превъзбужда. Абе имам чувството, че се въртим в един омагьосан кръг с това спане. Аз съм била с такъв режим - денем сън, нощем рев.

# 488
  • Sofia
Добро утро мамчета(то стана обяд де)

Оникс, и аз нямам цикъл още и вече започвам да се притеснявам. Ние захранихме но не забелязвам Дани да си хапва по малко мляко или да е по ня рядко, пак си спазва същите часове. На нас също ни стига кърмата но аз захраних освен заради стомашните ни проблеми и защото той очевидно беше готов и проявяваше любопитство към храната.

Честити зъбчета на динора и кити
Дидолинка,Тина, Исси и на всички останали честити ви месечинки.

Всички болнички оправяйте се бързо. Пао, Дидолинка Ваче.

Чинче, преспокойно може да капеш физиологичен разтвор сребърна вода, Стемар, Низита или там каквото имаш. Дано не се разболявате.

Дарка  :hug

# 489
Mайчета,прочетох ви.
Днес с малчо сме си двамата вече,но той слуша засега и добре,че е така,че още ми се вие свят като стана.Толкова болна не си спомням да съм била близките много години.Сега какво стана не знам..но все пак като че ли мина бързо,вече нямам Т и не повръщам.Днес се захранвам  Grinning ,че за два дена се разписах с три препечни филии и три сърми  ooooh! Малчо май се размина.Акото се оправи,но пък днес вече 2 пъти свърши работата,при положение,че напоследък е през ден.Благодаря на всички за положителната енергия. Hug Утре ще съм пушка (и аз  Grinning  Ели).
Много се развълнувах за озъбилите се! Simple Smile И на мен ми се иска да видя зъб.Кити при Дара май нямаше истерии или съм пропуснала,м?
Ани,не се досещаш за Дарка,защото явно освен,че не се е случвало на теб,не е и на никой от близките ти хора.Който го е преживял дори отстрани знае. Confused Дарка,срамммм?? Откъде ти хрумна? Ако решиш да споделиш бъди сигурна,че ще те подкрепяме силно!!!!  Hug

Не на последно място да честитя всички с месечинки днес.Майчета,да бъдат здрави децата ви,много щастливи и послушни. Hug

# 490
Чин, явно затова вчера е бил крив Нико! Дано да пресечете разболяването!

Тати, ние вчера не сме излизали и за днес се чудя, но май и днес ще пропуснем. Утре вече със сигурност  -да!

Хоупфул, Ники е много спокоен, заспива си сам и спи по три пъти на ден. Но никога не е спал по 2 часа. Най много по час и половина, и по често по половин час. Сутришния му сън беше час и петнайсет минути. Сега спи вече обеден от около 20 мин, да видим колко ще изкара.

Хаха, Деси, хареса ми по какво се подразбира че Марти е отпуска! То не си е за смях де, ама ми хареса чувството за хумор с което го казваш!

Пао, не знам за какво говорите....  Rolling Eyes вероятно никога не ми се е случвало на мен или на близките ми щом трябваше да го разпозная, ако ми се беше случило!  Confused

# 491
Здравейте,мамита!
Честит рожден ден Тина!Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet
Честити месечинки на всички пет месечни бебочета. Hug
Чин,друго си е да излезеш с мъжо насаме,а Party?Тя майка ти го е гледала, или?(свеки)
Дарка,дано успееш да  вземеш детето без проблеми. Praynig
Хелен,Ани и мен ме хапват от време на време. JoyБили,мерси за статията.  bouquet
Ваче,днес наистина стерилизирах буркан от лютеница с пюре в стерилизатора.Мисля,че се получи и то само за 10тина минутки.Иначе взех от био картофите от Карфура.А тиква био не намерих,та с пазарска.(дано е читава).
Пак ще се включа,че досега ви наваксвах. #Crazy

# 492
Привет на всички! Simple Smile

Пеперудке, много впечатляващо и замислящо това с изображението на Разпятието и начина, по който го гледа Даниела! Значи не случайно някои изображения са особени и се твърди, че имат в себе си кодирана информация - дори да са репродукции или снимки! Радвам се, че сподели, запали ме да потърся още информация по въпроса!   Hug

Дарка, и аз не разбирам за какво става дума и за какво се срамуваш? Явно не съм от подчертано разбиращите...  Embarassed

ТинаТ,  Честит Рожден ден!  bouquet   Любимото ми число - 23 !!! Да си жива и здрава и много щастлива! Много яко си го представила с тия месеци!  Ами да - всички сме бебета - и е редно да си казваме възрастта в месеци!  Гепвам си го, както се казва! Simple Smile))

Честити месечинки на всички бебоци днес!   bouquet

Кити, Динора - честити ви първи зъбчета!   bouquet

# 493
Здравейте и от нас!Аз и баткото сме болни и се моля този път бебето да го пропусне.Исках да попитам има ли някой от вас ,които да дават вода или чай през ноща и по колко изпиват срадурковците.Чин ако имаш помпа може би трябва да изтегляш сополките, защото бебоците ги гълтат и обикновено от там се забавят нещата, а за сребърната вода вече са те подсетили.

# 494

Хубав ден на всички.Аз отивам да чета,че по късно ще ходим до педиатър ,за да види пичката на Жорката.Иначе и днес с него продължаваме с тиква Mr. Green

hahaha hahaha  hahaha  Предполагам си искала да напишеш пиШката Mr. Green

Joy Joy Joy
Tina, Честит Рожден ден!  nbirthday
Честити месеченки на всички...  bouquet
чин дано Нико да не се разболява. Hug
Съншайн, а как го приспиваш по принцип на гърдата, в количката или ...? Криси ми беше така и докато намерим точния метод. ooooh! Него до 9 месеца съм го приспивала в коша (за кола) люляйки го. Приспивах го много преди да му се спи, защото после ставаше нервен и беше ''мисията невъзможна''. Увивах го в пелена и беше буквално вързан. Crazy Никога не можеше да заспи ако не го увивах, дори и лятото. ooooh! Казват, че омотани бебетата се чувстват като гушнати, не знам дали е вярно, но мой синковец само така заспиваше. Не признаваше ни гърда, ни ръце, ни нищо. На съседката пък бебето само с прахосмукачката заспива. Joy Та мисълта ми е пробвай няколко методи докато стигнеш до неговия. Hug Софи заспива лесно, но и тя само увита в пелена и после я отвивам. Давам и бибата овивам я, слагам в шезлонга и го пускам да се люля. Някой път обаче като е нервна и съответно освен тези екстри трябва да съм до нея с ''шшшшшш'' и си заспива. Не се притеснявай те децата се менят от ден на ден, Крис буквално от един ден на друг се научи да си ляга и заспива сам без екстри. Софи цял ден спи, но аз си я виждам когато и се спи, та не чакам, веднага бибата шеслонга и лека нощ. Mr. Green Ако я оставя примерно 5 часа да не спи после никой не може да я приспи или нахрани от колко е нервна. Whistling
Хелен то не са гробища като нашите. Mr. Green Постоянно си има туристи тук. От снимката не се вижда, но е много красиво. Доколкото знам те американците и телата не слагат ми само плоча. Това американско гробище е на загиналите генерали, войници и т.н. Веднъж и Буш беше тук от тераската си го гледах. Sunglasses
Лек ден мами и тате...  bouquet

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 17:13 от nakri88

Общи условия

Активация на акаунт