Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 257
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте!
Ч.Р.Д на ТинаТ  newsm59 Желая ти всичко най-хубаво,много здраве и късмет! И аз изкарах елката да смятам  ooooh!
Традицията,за която казах е,че когато се покаже първото зъбче на бебето се пукат пуканки и му се купува бяла дрешка (боди,пижамка...каквато и да е) за да бъдат и останалите зъбчета снежно бели  Rolling Eyes това го казах на шега,не всеки спазва такива традиции и суеверия  Grinning
Момичета,за пореден път много ви благодаря за подкрепата  Hug другото за което говорих и за което казах,че ме е срам да го кажа в прав текст... мисля,че Къдрокоска ме беше попитала да не би да съм се ударила и за това да се налага рентген,е ударих се,само че ММ ми помогна за удара...
Та това то  Sad
Честити месечинки на бебчетата  Hug

# 496
Дарка  Hug Hug Hug въобще не си помислих това, аз друго си мислех, няма да ти кажа и какво, че за луда ще ме помислиш. Никога нямаше да се сетя, тъй като каза срам ме е, а не виждам от какво трябва да те е срам. По скоро някой друг трябва да го е срам - МТ. Мила, наистина нямам думи и много неща искам да ти кажа, но като прочетох поста ти разбрах, че щом го споделяш, значи наистина си разбрала проблема и знаеш какво да правиш. Hug Сили Дарка и уважавай най вече себе си, защото НИКОЙ няма право да ти посяга и наранява физически или психически. Гушки мила и най вече сили за теб и Янис ... Hug Hug Hug Heart Eyes

# 497
... мисля,че Къдрокоска ме беше попитала да не би да съм се ударила и за това да се налага рентген,е ударих се,само че ММ ми помогна за удара...

Безсрамник.Как мразя такива хора, упражняващи физическо насилие... #Cussing outСамо ще ти кажа, че има ли един път, ще има втори, трети, пети...Помисли си какво можеш да направиш.За мен в ситуации като тази, изхода е само един.Но всеки знае себе си.

# 498
   #Crazy #Crazy #CrazyДарка, изнасяй се!!! Такива неща не са нормални! Щом се е стигнало до преглед, значи положението е сериозно! Недей да правиш компромис, защото днес си ти, а утре... Затова сака, детето, количката и при мама! Ако няма такъв вариант, добре дошла си ми на гости  Hug Тамън почти по цяла седмица съм си сама, та ще си правим компания. Такъв човек няма място в твоя живот  Crossing Armsаз си помислих, че просто си припаднала и за епилепсия ми премина мисъл Не теб трябва д те е срам, а "господинът". Ух, много мога да напиша по въпроса, но по-добре да замълча  Confused

Динора дано не е това,което не смееш да произнесеш.
Иси, не е при мен тегавото положение  Rolling Eyes

Тате, ние преди малко бяхме навън, тоест времето не е проблем.
В тази връзка да разкажа как ме "изпрати" на излизане бабата на ММ. Приготвям се да излизам и свалих базата на количката пред стълбите заедно с чантата. После свалих и коша. На третото ми слизане носех Сиси. Таз дърта фея, бабичката, ни чакаше до количката и почна да ми се обяснява, че било студено и да съм си оставила детето на нея да я гледа  Shocked Въпросната особа е на 84 години и преди 2-3 седмици беше в болница, обаче желае да ми гледа детето  Crazy Спестих си псувните /просто защото трябва да й ги повторя по 100 пъти, че не чува  Mr. Green/ и й казах, че на нея дори и мравка не бих й поверила  Crossing Arms и си излязох. Много ме вбеси- аз не й говоря повече от 2 години, детето сме й го показвали само като ни изписаха от болницата за 2-3 минути, не може да се обслужва сама,  а изведнъж сдоби увереност, че ще й имам доверие за гледачка на бебе.  #Cussing outОх, само да се прибере ММ и ще му разкажа какви абсурдни неща ми говори баба му / уточнение-   #2gunfire бабата е много проклета и не я понасяме нито аз, нито ММ, нито свекървичка/.

# 499
Оф и аз друго си помислих,ама и аз няма да кажа,че лудите ще станем 2 (Накри  Simple Smile ).
Ани и аз много разбралата  Embarassed ,нищо не съм разбрала,ама компетенция голяма съм. ooooh!

Дарка,а добре ли си?Снимката какво показва?
Мисля,че е много важно дали това е първи или пореден път.Дано при вас е инцидент  Praynig

# 500
С риск да ми станат 10 поста на 1 страица (тук се извинявам на чинчето   bouquet):
Напълно съгласна с Пеперудка - никога няма само 1, 2 пъти. Peace Но по принцип хора с такива проблеми не споделят, държат всичко за себе си и си казват ''аз съм си виновна''. Веднъж намерят ли кураж да споделят са разбрали напълно проблема и търсят начин да го разрешат. Евала на Дарка и дано има близки хора да и помагат, че това и е най нужното сега. Никога ама НИКОГА не давай вината на себе си, давай я само ако търпиш тези неща. Peace

# 501
Тина, честит рожден ден! Каква прекрасна възраст! нека днес и занапред бъдеш най-щастливата мама и се чувстваш най-обичаната жена!   bouquet

дарка - нямам думи да изразя възмущението си...направо като чуя за такива бабаити и ми се иска  #2gunfire
В такива случаи какъвто и съвет да дам може да сбъркам, но и момичетата са ти казали - обикновено нещата се повтарят. Не знам дали трябва да си "силна" и да търпиш...може би трябва да си силна за да затвориш една врата след себе си... Дори и да не посегне на Янис, едва ли ще бъде добър пример за възпитание

Ани2 Hug за статията

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 16:39 от heberlea

# 502
  • София
Здравейте и от мен Hug
Почерпка за месечинката на Крисчо:

Поздрави и на другите бебета с месечинки Hug

Дарка, дано наистина е инцидент при вас, случва се хората да си изпуснат нервите, ти знаеш най-добре какво трябва да направиш, кажи ако можем да ти помогнем с нещо Hug Hug Hug

Съншайн, Крис също много се буди през нощта, аз вече доста писах за това...през 2 часа най-много...за това вече си спи само до мен, за да не ставам и поне да мога да се понаспивам, защото и той през деня почти не спи. Има един дълъг сън по обяд 2 часа примерно, ама ако сме навънка и се движа. Ако сме у нас не спи толкова, иначе най-много да дремне за по 15 мин докато го кърмя....

Тати, ние излизаме всеки ден, или поне се опитвам, поне за 1-2 часа. За момента идеята ми е да не излизаме само ако има мъгла или по студено от -10....Даже до преди малко бяхме навънка, студено е, ама като се облече човек става за 1,30  Laughing

Охх Крис реве, отивам..

# 503
Дарка, аз прочетох последните ти постове и така разбрах какво се случва с теб. Не бива да те е срам, имаш нашата подкрепа и каквото и да ти се случва- ние сме насреща и ще помагаме всяка с каквото може.
Ти знаеш най-добре как да постъпиш. Ситуацията е тежка при теб, но вярвам, че ще има изход, най-добър и за теб и Янис. Останах с впечатление, че не ти се случва за първи път. Никоя жена не заслужава подобно отношение, не прави и детето си свидетел на това. Винаги има изход.   bouquet  Hug

Накри, няма за какво да се извиняваш  Hug

Динора, стара е жената, искала е сигурно да помогне и все пак е било с добри чувства, колкото и да е проклета. С възрастта хората наистина стават много проклети. Свиркай си, да не ти пука.   bouquet

Исенце, посмях се и с теб.

Моето сополиво дете не спира да се смее. Голям смях и сополи се раздават. Утре съм на изпит, така не ми се ходи, но мама казва, че ще се справят двамата.  ooooh!

# 504
ДАРКА, от опит ще ти кажа колко е вярна старата поговорка- ПО-ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ, ОТКОЛКОТО УЖАС БЕЗКРАЙ!. Наистина, решението трябва да си вземеш сама, трудно е, но се преживява и животът става по-лек и хубав Hug

ЧИН, късмет утре, миличка и дано на НИКО му се размине!

На всички болнички изпращам много позитивна енергия!

ТАТИ, ние всеки ден сме навън за около 1.30-2 часа newsm78

# 505
Дарка, и аз като Чин, прочетох постовете, за да разбера какво се случва. Не е инцидент и явно ще се повтаря, лошото е наистина, че не си в БГ. Търси помощ от посолството и съвети във форумите, както си направила, но не показвай пред него, че го правиш да не се озлоби още. Полека и бавно, но намери начин да се освободиш за твое добро, а и за доброто на детето. И най-вече не му вярвай, че ще се промени, такива хора не се променят. Имах пример в семейството - брат ми, докато не се разделиха снаха ми страдаше много. Брат ми е да, но за това няма прошка. При него се случваше след пиене, но все пак, не се търпеше. Сега поне тя и детето са добре, но и ние с майка ми и баща ми застанахме зад нея. Успех ти желая мила   bouquet
Иначе гледам за излизане си говорите - ми ние излизаме всеки ден по обяд поне за час, час и половина. Не излизах само мин. седмица, когато имаше мъгла.От едно време знам, че когато има силен вятър и мъгла не е подходящо да излизат бебетата.
Днес да кажа за първи път дадох 1/8 от жълтък.Харесахме го. Незнам доколко го усети де, но си изаде цялото пюре. Но за месото, мисля да го въведа чак в 6-тия месец.

# 506
  • Cyprus, Пловдив
 Hug Hug Hug
 Чин, не е за първи път,сигурна съм че на детето няма да посегне,въпроса е че не искам такъв пример за сина ми...Големият проблем е,че не мога да напусна страната без неговото разрешение,което никога няма да получа (освен ако не е само за почивка),другия вариант е,че имам познати на летището,които могат да ми помогнат да напусна страната,но после ММ може да обяви Янис за отвлечен,определено искам развод и пълно попечителство,но ММ никога няма да ме пусне да си идем,той още не знае нищо и не ми се мисли като разбере  Praynig За мен също такъв човек няма място в живота ми,нито заслужава и 1/3 от нещата,които съм правила за него,разбира се че ми е болно защото никога майка ми или баща ми не са си позволили да ме ударят за тези години,а този,който нито ме е раждал,нито ме е гледал си позволява  ooooh!
Иначе,ако може да си поговорите с него,такива ще ви ги наговори,че всички вкупом ще почнете да ме плюете,така увърта и си ги измисля ,опитва се по всякакъв начин да ми втълпи вина и наистина на моменти се справя много успешно,но се опитвам бързо да се съвзема #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И последно:извинявам се  Embarassed сигурно много ще си помислят,добре защо тогава са се оженили  newsm78 няколко дни преди датата (бременна) аз поисках да поговорим,че въобще не съм готова да се оженим,че дори не чувствам че той е мъжа за мен и му предложих да направим годеж,но без да подписваме,при което той тогава тряска,блъска (не ме удари) и заяви,че аз не мога така да го унижа пред цялата му рода,че ако го направя по-добре да ме убие заедно с детето,което е вътре в мен  Sad и така... това е един от най-ужасните дни в живота ми,дано съдбата е по-благосклонна към мен за в бъдеще  Praynig
Мама_нанка,евала че в такава ситуация сте застанали зад снаха ти,аз не очаквам това от неговото семейство,така както разбирам баща му цял живот е биел майка му,а тя е търпяла,така че това за тях е нещо "нормално"  ooooh!

# 507
ДаркаPraynig
Няма ли някакъв начин твой близък, приятел, роднина, някой, на когото имаш доверие да дойде при теб бързо??
Мисля, че ще си спечелиш пълно попечителство, сигурно от болницата ще издадат и медицинско, щом си била на рентген.
Не се отказвай, вземи си живота обратно, това не ми звучи като връзка, която ще те прави щастлива занапред. А и малкия.
Стискам палци и се моля бързо някакси да се наредят нещата.

Накри, както ми писа за увиването на бебчето в одеалце, и аз пробвах - сложих го увит хубаво в едно поларче и на спалнята при мен. Заспа с бибата бързо, сравнително. 30 мин. спа горе долу. Но да ти кажа, мисля, че беше чист късмет Simple Smile  Laughing

Тати, и нашият излиза, даже и да няма слънце, стига да не вали и да е гадно, излиза. С шапка, качулка, вълнено одеало, покривал на количката, всички екстри. Но да е навън.

Зверче, тези бонбонки домашни ли са? Те са ми любимите... С масло и натрошени бисквитки, нали?

# 508
Дарка, цял ден те мисля и така се надявах да съм разбрала грешно, уви...  Close Това презирам най-много, аз не бих простила Naughty  
Писах, писах и видях последни я ти пост, важното е че знаеш къде е проблема и какво трябва да се направи Hug Hug Hug Най-важното е да не забравяш, че ти нямаш никаква вина!!! Дано да имаш силата и смелостта да се измъкнеш, и дано получиш подкрепа в посолството Praynig Имаш ли на кого да разчиташ там или си сама срещу всички?

Хоупфул, имаше един период, в който и аз приспивах така, даже закравах очите да не се разсейва. Беше му твърде интересно, за да заспи, а като размахваше крачета и ръчички се разсейваше още повече Crazy

# 509
  • софия
 Darka mnogo e lesno otstrani da se praviat kategorichni  izvodi i da se davat saveti, radvam se che  znaesh kakvo iskash i se molia da se spravshi, Praynig drugo niama da kaga.Osven s moralnata si podkrepa s drugo ne moga da  ti pomogna :hug:Vnimavai da ne ti chete koespondenciata takiva hora sa sposobni na vsichko.
Chin uspeh utre i na Niko da sa mu minali sopolite kato se priberesh.

Общи условия

Активация на акаунт