Нашата лекарка ми беше казала, че при бебенцата много бързо може да се развие ларингит.
Q-T, по-миналото лято изкарахме ваканцията с едно дете, което имаше алергия към глутен и към белтъка на кравето мляко. Бабата такива чудесии му готвеше, че ми се струваше, че яде по-разнообразно от наш Иво. Каза, че е взела рецептите от бг мама. Надали имаш много време специално да си готвиш, но все пак на човек му се иска и себе си да поглези.
И на теб, и на Евита желая диетата да повлияе добре на бебетата и да се оттървете скоро от притесненията.
jaded, на Боби също два от трите му космонавта омаляха, а си мислех, че цяла зима ще изкара с тях
Борис също си бута целия юмрук в устата.
Милен_ка , в "Близо до бебето" разказваха за една прекрасна библиотека, мисля в Австрия, където можеш да отидеш с децата, има специални кътове за тях и да почетеш. Тук вместо да стимулират съвместното четене, може и да те откажат въобще.
И аз като Q-T не обичам да ходя по молове, супермаркети и въобще места с много хора. Предпочитам на открито, ако ще да е кучешки студ

мишчица, много ме разсмя твой Иво
eniq , малкият ли пие антибиотик? Това само заради хъркането на нослето ли е?
Хубав остатък от деня

Ние още не сме сменили нашето.
Надявам се да се е объркала докторката и да нямаме такава алергия. А също сме и със стафилококи в нослето 

- ще свикне и дори няма да и прави впечатление и това е