Klimsвсяка дете се развива различно,не се притеснявай,Виктор посяга но доста некоординирано,така че е по-важно да се упражнявате и да предлагаш нещо ,което да привлича вниманието му.
Кокетка моите стъпала са се уголемили,дали от бременността,дали от кг,но се смазаха в старите ми обувки и си купих едни ботуши за зимата с един номер по-големи.
Мъжките мами как се справяте с пишлетата?На мен педи ми показа на първата консултация и аз уж го правех,но като видях на втората консултация как я забели ,разбрах,че аз май нищо не правя.Най-страшното е ,че ако не се прави може да се наложи да посещаваме хирург след време,което е много болезнено зо детето.
Nincheстахотен масаж правите.Аз май съм варварка,защото го масажирам доста здраво след баня

А относно плановете в живота-аз обичам да си правя планове,така планувах преди време и бебето,но в живота не винаги става така.Отне ми доста време и ходене по лекари,интервеции и операции а и не съм на 20+ години.Така че живот и здраве догодина планирам второто си дете,ако е рекъл Господ.Нямаме банкови спестявания,напротив имаме кредит и то не малък,нямам идеалните условия,,но МОГА ДА МУ ДАМ МНОГО ЛЮБОВ .