Аз пак да поискам и вашето мнение...Откакто взехме да преминаваме повече на АМ и по-малко кърма,беба започна да яде по-малко като количество,но за сметка на това по-често...За денонощие и се събира около 700 и повече мл...Аз се притесних,че може да и има нещо на стомахчето и ни посъветваха да отидем на гастроентеролог...Тази гастроентероложка не откри проблем със стомаха,но каза,че сме имали ринофарингит???Много ни учуди тази диагноза,и решихме да попитаме и педи какво мисли по въпроса,защото ни изписа и АБ...Тя каза,че за нея няма нищо обезпокоително,прегледа я,дори сложихме и ваксините..АБ няма да го давам,още повече,че аптекарката каза,че е абсурдно на такова малко бебе да се дава това лекарство и то на 8 часа...Та от едно мое притеснение,че не яде както преди(120мл на 3-4 часа)стигнахме до тази диагноза...А аз исках просто да ми отговори на въпроса дали е възможно така да се храни заради преминаването вече изцяло на АМ...но отговор конкретен не получих..Затова искам и вашето мнение...как реагираха вашите деца от прехода кърма на АМ..
Извинявам се за поста,дано да ме разберете...