Слънчеви и приятни дни на всички!

Dandiela, поздравления, чудесно се справяте с Дими!

, и се приспиваме или в шезлонга, или най - често навън, в количката. Там спи най - добре и спокойно. Способен е да изкара 2-3 часа сън, без дори да се помести, особено по време на сутрешната разходка. ..........
и за следващия имен ден да се е научил да си казва името

. Сестра ми е проговорила на годинка, а е първо дете.
, не че не знае, кой е това и че е с червени дрехи, но такова е виждането на художника
И този не е лош: http://krokotak.com/2009/11/koleden-kalendar-i-kartitchka-sas-snezhen/, но го видях чак сега и ще остане за другата година
Понякога й разказвам за баща й, за това как сме се запознали, за баба й, за дядо й... Чета й разни неща, които съм си писала през бременността (написала съм й няколко писма преди да се роди, сигурно някой ден ще й е много смешно да ги чете). Отделно пеем много песнички, но не само детски, а наблягам на българската музика, която обичам и на другата музика, която слушам. Аз като цяло съм много музикална, всичко правя на пусната музика и забелязвам, че определено има предпочитания към любимите ми групи и тя. Може би наистина са й познати още от утробата, защото на любимите на баща й не реагира така, както на моите 
)... Изобщо на мен книгите са ми голяма страст и като вляза в книжарница съм като изтървана
За мен четенето е важно не само заради речникът, който се натрупва, но и защото смятам, че по този начин се създават навици и е хубаво от малка това да й е част от ежедневието.
Макар че то една гола романтика ни е останала с него, че горкият нещо има проблеми с простатата и сега се лекува... Надявам се скоро да се подобри...
Но честно казано се наслаждавам на това положение, скоро няма да е така...
Лека вечер! 

:
Миналата година правихме календар като този втория ,който си постнала от същия сайт , но беше с Дядо Коледа. Под календара бях закачила едно чорапче, в което оставях листчето с задачата за деня.
Страхотна е тази коледна игра за децата. Със сигурност на Диди ще и хареса мноооого.
Също така й бях нарисувала една елха , около 30 см висока. На нея написах цифрите от 1 до 31. Всеки ден Иви лепеше картинка с коледна играчка, изрязана от някоя брошура. Така на 31 декември имахме украсена елха на стената
Също беше много забавно 
А ти разказваш винаги много увлекателно, удоволствие е да те чета

На прегледа при АГ-то също доста ме боля, макар, че всичко било както трябва. После прочетох, че заради хормоните покрай кърменето е възможна сухота. Оттогава ползваме лубрикант и проблеми няма 
, докато другите две деца едва свързват изречение. И макар примерът да не разкрива всичките "прелести" на Але, заради които в яслата лелите го наричат "духа на компанията", е показателен. Той отдавна знае двете си имена, знае, че е от Пловдив / на годинка и половина казваше, че е от "Подис маана" - "Пловдив, майна"/, знае че е от Кичук ПариС. На коя улица живее не знае - на въпроса отговаря "Ми на нашата улица"
, но пък знае, че родината му е "България, с високите сините планини". Докато другите деца наричат още себе си бебе. Проблемът не е в това, че и родителите им ги наричат бебе, а че явно си мислят така за тях, мислят че са малки и изпускат момента да ги научат на подходящи за тяхната възраст неща - за какво му е на едно бебе да знае каква националност е 
Оттогава така си комуникираме. Сама обаче никога нямаше да се досетя, че толкова малко бебе може да прави толкова "сложни" неща.
Бъди щастлива!
Напоследък обаче не мога нещо да попадна на книга, която да ме заинтригува, всичко ми доскучава и най-странното е, че и не знам какво ми се чете...
В началото всичко беше ок, но после се разплакахме и много трудно се успокоихме... Но се получиха някои много приятни снимки, ще се похваля като ги получа вече готови. Иначе накрая от зор да си тръгваме си забравихме и коледната шапка и коледните терлици в студиото, ама здраве да е. Сега героите са уморени: фотомоделът доволно се е проснал в мен и спи дълбоко, а баща й похърква и той щастливо в спалнята
Мама също си почива, че довечера ще слагаме коледната украса...
Та почне ли да се мята и да ме побутва като овне в полусън, веднага давам гърда, преди да е отворила очи и съответно голямата уста 
Впоследствие мъжът ми се изнервя и нещата остават недовършени... Като правите секс децата в същата стая ли оставяте или се местите в друга? Препоръчани теми