Прием в СМГ след 4 клас

• 129 283
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
Добре че се явихме на този пробен изпит, явно оценяването е нещо доста различно от това което аз си представях. Мислех ( по това което той ми обясни, че е решил ), че повече от 20-21 точки едва ли ще хване. Оказа се, че са го оценили доста по-високо и то при положение че на нито една от двете задачи за подробно описание, не е получил правилния отговор.

# 181
Според неофициална информация, първи кръг на олимпиадата по математика няма да се проведе през зимната ваканция, а по-рано.
Бъдете бдителни Wink, да не я пропуснете!

# 182
  • Sofia
Според неофициална информация, първи кръг на олимпиадата по математика няма да се проведе през зимната ваканция, а по-рано.
Бъдете бдителни Wink, да не я пропуснете!
Не знам какво да очакваме, но според моята неофициална информация, олимпиадата ще бъде на 06.01.2012 г.

# 183
И аз имам някакви сведения, че олимпиадата може да се проведе на 22-23 декември, но да изчакаме Simple Smile

# 184
  • София
От темата с математическите турнири копирам следната информация:

ЗАПОВЕД

"№ РД 28-39/06.12.2011 г.

На основание чл.8, ал.1, т.22 и чл.11, т.16 от Правилника за устройството и дейността на регионалните инспекторати по образование, в изпълнение на заповед № РД 09–1738/24.11.2011 г. на министъра на образованието, младежта и науката за организирането и провеждане на ученическите олимпиади и национални състезания през учебната 2011/2012 година и на заповед № РД 28-37/5.12.2011 г. на началника на РИО – София-град

І. ОПРЕДЕЛЯМ:

Общинският кръг на олимпиадата по математика да се проведе на 18.12.2011 г. от 9:00 ч. във всички училища на територията на град София."

Явно, няма да има време за подготовка, който се подготвил до сега това ще е.

# 185
Момичета, това е заповедта за олимпиадата по математика -

Изх. № 9137 - 532/ 06.12.2011 г.

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА
СОФИЙСКИТЕ УЧИЛИЩА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

На основание заповед № РД 09–1738/24.11.2011 г. на министъра на образованието, младежта и науката за организирането и провеждане на ученическите олимпиади и национални състезания през учебната 2011/2012 година и във връзка със заповед № РД 28-37/5.12.2011 г. на началника на РИО – София-град, Ви уведомявам, че на 18.12.2011 г. от 9.00 часа ще се проведе общинският кръг на олимпиадата по математика за ученици от 4. до 12. клас.

Формат на олимпиадата:

за всички класове без 7. клас – 3 задачи с изписване на решенията;
за 7. клас – 24 задачи – 16 задачи с избираем отговор от 4 възможности, 6 задачи са с кратък свободен отговор и 2 задачи с обосновано решение.
Две трети от задачите за всички класове са от учебното съдържание на задължителната подготовка, а останалата част – на задължителноизбираемата или свободно-избираемата подготовка;

Времетраене: 4 астрономически часа.

# 186
Не знам какво да очакваме, но според моята неофициална информация, олимпиадата ще бъде на 06.01.2012 г.
Както казах информацията е непотвърдена, но вече сме сигурни, че общинският кръг на олимпиадата по математика ще е на 18.12.2011 г.
Моята девойка дори вече се е записала. Laughing

# 187
  • Sofia
 Уау, нашата инормация беше от вчера , но явно от днес вече  е неактуалана  Peace.
 Е, дано всички вече са подготвени  Hug.

# 188
В нашето училище до сега не се е провеждала олимпиада по математика. Мога ли да запиша детето в друго училище?

# 189
В нашето училище до сега не се е провеждала олимпиада по математика. Мога ли да запиша детето в друго училище?

Можеш. Ама как... не ме питай Simple Smile

# 190
Може би досега не сте знаели, че във вашето училище се провежда олимпиада по математика.

Съгласно заповедта на РИО София за олимпиадата по математика (http://www.rio-sofia-grad.com/, секция "Писма и служебна информация", писмото е от 06/12/2011)

"Олимпиадата се организира и провежда във всяко училище."

Съветът ми е да попитате учителите при вас.

# 191
Благодаря! Със сигурност ще го направя, но понеже класната за сега не знае и сигурно ще се наложи да попита директорката, искам да си направя план за действие, ако откажат провеждането на олимпиадата поради липса на интерес от учениците. Много изненадващо ми дойде тази нова дата и ме е страх да не изпусна срок за подаване на заявка.

# 192
Направо опитай да говориш със заместник директорката, това им е работата.
Ако не провеждат в РИО се обаждаш на експерт по математика и там трябва да те насочат
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/struc_files/rio_ekip.html

Миналата година бяха много учтиви хора, сега гледам са се сменили. Успех.

# 193
  Кога  е следващият пробен изпит? newsm78

# 194
  Кога  е следващият пробен изпит? newsm78
Към средата на февруари.

Общи условия

Активация на акаунт