Поредицата "Великите кораби" искам да предупредя!

• 12 102
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
Сега рекламират полицейски коли и ретро коли /или таксита беше/.  Tired
Първи брой - 3 лв.
Някой знае ли колко коли са и  колко струва един брой?

# 31
  • Mediterraneo
Сега рекламират полицейски коли и ретро коли /или таксита беше/.  Tired
Първи брой - 3 лв.
Някой знае ли колко коли са и  колко струва един брой?

Цената от 3 лв гарантирано важи за първия брой  Crazy

# 32
Ама тези с колите същите ли са като тези с корабите. И какво става с корабите в такъв случай?

# 33
тези с колите не са тези с корабите.
При колите получаваш готов краен продукт докато за корабите трябват търпение и пари.
За колите
Такситата са перфектни - въпреки че го имам, си купих Лондон каб - много добро изпълнение. Предполагам че  ще ги взема и останалите - особено ситроен СХ 19 невероятен автомобил.
За полицейските - за мен лично не струват, поне от първия предложен модел.
Лично мнение...

И пак за такситата - за мен са добри като изпълнение, произхода им е ясно откъде идват, и цената дори да е 6 лв за следващите е съвсем приемлива.

# 34
И пак за такситата - за мен са добри като изпълнение, произхода им е ясно откъде идват, и цената дори да е 6 лв за следващите е съвсем приемлива.
А колко като бройки са и такситата, и полицейските автомобили?

# 35
А колко като бройки са и такситата, и полицейските автомобили?
Такситата са седем като според написаното в списанието в третия брой ще са два автомобила.
Полицейските не ме интересуват - мини купъра не ми се видя привлекателен.
естествено първия брой беше 3 лв но днешния е 6 лв
днешния е пежото от казабланка

но пък в списанието има едни малки лепенки които са за 12 модела така че по скоро ще са 12

Ако на някой му се рови, ето линка на издателя
http://amercom.com.pl/

# 36
  • София
Здравейте и простете, че не прочетох цялата тема.

Аз разбрах за схемата с "Великите кораби" още от брой 1, където прочетох!!! /т.е. пишеше си го съвсем ясно/, че ти трябват 100 броя. Първоначално реших, че няколко броя ще са един кораб, следващите няколко ще са друг, но се обадих по тел., който е даден за връзка и от там най-любезно ми обясниха, че само книжките ще са различни, а корабът, който ще бъде сглобен като краен резултати си е един едничък. Е тогава се отказах;) Иначе съм запален моделист и реших да си вземам само броевете, в които има някакви готини инструменти за работа.

Мисълта ми е ... четете, пише ги тези неща, макар и със по-ситен шрифт, и то забууутани някъде между колонките с инфо:) Hug

Поздрави и идете изберете някоя готина енциклопедия на детето, вероятно /още не съм майка, не мога да знам със сигурност/ детското внимание и интерес се губят при чакане цяла седмица за новото нещо от поредицата. Ама знам ли... newsm78

# 37
Ние така събирахме Съкровищата на Земята, като си попълнихме първата кутия ги спряхме.
За такситата искам да попитам: метални ли са?

# 38

Най-вероятно в другите държави са го пускали наведнъж--енциклопедия,заедно с всичките части/камъни/нам си кво....ама тук нали цените са пазарно адаптирани.

не е вярно:-) има и кораби, и човешкото тяло..  к'вот душа иска за лапни шараните.
специално за тялото аз бях впечатлена и аха-аха да го купувам аз да си го събирам, но се отказах
поне да е добра изработката на тези пластмасови части .. сториха ми се доста недодялани.

# 39
  • Sofia
Поредицата с количките ми харесва,но сина ми е вече голям....

# 40
  • София
това с човешкото тяло само като го видях на репа колко е малко, с неравни ръбове, някаква евтина пластмаса, не можах да повярвам, че за тези боклуци искат толкова пари.
Една майка на съученик на сина ми само дето не ме наби (но ме намрази за цял живот), защото й казах, че онази детска енциклопедия, дето я издаваха всяка седмица по пет листчета, накрая ще й излезе сто и кусур лева. Тя дори не си беше направила труда да умножи броя на обявените броеве по цената на дребно и да види колко ще струва подобна  в книжарницата.

# 41
Ас го направих и е голям красавец

# 42
Избягвам да купувам такива неща (а и трябва да се чете дребният шрифт), но леко De Agostini да е "пирамидка"! Издателство, създадено 1901 г., имам прекрасни негови пътни атласи, които ползвам от години, ако не и десетилетия.

Общи условия

Активация на акаунт