ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 13

• 76 985
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Няма да се напласти, спокойно  Peace Базата не е покривна, няма как с нея да прикриеш дефекти. Тя изглажда и прави нещо, като покривен прозрачен филм върху кожата. На мен страшно ми харесва усещането. Но тя не "боядисва". ФДТ с база стои много по-естествено  Peace

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 12:51 от veselina_s_p

# 16
  • София
А крем, база и фон дьо тен..не идват ли множко? Аз сутрин все бързам и не знам как бих чакала да попиват 3 неща на лицето ми, за да започна с грима... Laughing  А има ли бази, които хидратират и имат функциите на крем? А не само да служат като "маскировка", така да се изразя Laughing  Препоръчайте ми някоя, но над 30лв не ми се дават честно казано.. Rolling Eyes

# 17
Ами на мен не ми идват множко и вече изработих тактиката с времето за попиване попиване  Mr. Green
Аз не съм особен спец, но не мисля че базата може да ти замени функциите на крема. Напротив. Чела съм, че базата "предпазва" крема от ФДТ и останалия грим  Rolling Eyes

# 18
И аз при Вас!

Не се сещам дали споделих, че си взех основа за сенки от ДМ, и като цяло сенките ми издържат малко по-дълго време! Simple Smile  newsm78

# 19
Мариша   bouquet
Базата на Кларанс е чудесен продукт, много съм доволна. В момента имам 2 ФДТ, единият е на МАК, но много започна да ми изсушава кожата и направо стои отвратително, та преустанових ползването му  и отново минах на другия- на Ланком, имам чувството, че овлажнява по- добре. 
Относно коректора, преди две седмици купих на ЕЛ, с фактор е, овлажняващ, но ми се събира във фините линии и направо побеснявам. Дайте идея за някакъв трик или пък някакъв друг продукт, който не се събира,озарява и има фактор  Tired

# 20
Каква информация можете да ми дадете за трансперантната пудра? Интересува ме под нея слага ли се друга пудра, как стои трансперантната - напълно прозрачна и наплъстява ли се? Със смесена кожа съм и от това, което четох, май е подходяща за мен. Общо взето ме интересува как и кога се използва, и какъв ефект да очаквам.

# 21
Имам нужда от помощ. Моля, препоръчаите ми хубава прозрачна пудра. Предпочитам да е прахообразна. Не искам нищо да прикрива или да се наслоява. Единствената ми цел е да фиксира фон дю тена, без да добавя цвят. Naughty
Принципно имам 1 на Clinique, но тя добавя цвят.

# 22
Мнения за този фдт?

# 23
  • Пловдив

Това е защитен крем с цвят (фон дьо тен) за суха кожа. Но това е старият вариант . От около половин година има нови фон дьо тени:
за суха кожа - http://www.marykay.com/color/foundations/luminouswearliquidfound … tion/default.aspx
за мазна кожа: - http://www.marykay.com/color/foundations/mattewearliquidfoundation/default.aspx

аз ползвам този за мазна , цвят beige 4, новите повече ми харесват от старите , определено. лесно се нанасят, много равномерен цвят, не запушват порите.
аз като фен на марката, мога да кажа че са и много икономични, една опаковка ми стига за повече от половин година  Peace
[/quote]
  bouquet Благодаря! Ще се опитам да намеря, а и да си нацеля цвета  Mr. Green Рядко се случва, но го "поправям" с по-светъл или по-тъмен финиш  Simple Smile

# 24
  • при морето
 Много хубава тема!Мариша,  bouquet!
И аз като @addicted to никак не обичам да мажа много неща върху лицето си,но напоследък чета доста хубави неща за базата под фдт-ена и започнах да се замислям дали да не си взема една база.Доколкото разбирам тя помага на фдт-ена да издържи повече часове.Мисля си обаче налага ли се да се нанася база,ако например имаме нужда от 3-4 часов грим.
И още нещо-интересува ме фдт-ена на Диор,от първата снимка Dior Forewer-добра покривност ли има,впечатления? Thinking

# 25
  • Варна
Нямам време да изчета дебатите от предната тема, но ми е интересно дали Джейн намери хубав хайлайтър. На мен ми се иска нещо, което леко да озарява скулите, без да блести прекалено. В смисъл, той че ще блести е ясно, но да не е нещо едро и грубо, а фино, като сияние. Съжалявам, ако има конкретен отговор, който за жалост преглеждайки съм пропуснала.

# 26
  • София
А аз да се оплача,че май от feelunique са ми набутали фдт с изтекъл срок на годност,който аз многократно съм хвалила в темата,разбрах абсолютно случайно в една съседна тема момичетата бяха дали калкулатор за сроковете на годност и аз както си цъках за разни други продукти проверих и фдт-на ииии  Shocked гледам и не вярвам на очите си,и има несъответствие не с месец два,а срока му на годност пише че е до 2007-ма година!!!!!!!!!!!!!!!

Моля,някой ако има фдт на Clarins Everlasting Foundation SPF 15 да ми пише,за да сравним едни кодове
  Благодаря   bouquet

# 27
Хмм..стана ми интересно. Би ли споделила как се изчислява това или къде да погледна ако е някаква таблица? Благодаря! Peace

# 28
  • София
А аз да се оплача,че май от feelunique са ми набутали фдт с изтекъл срок на годност,който аз многократно съм хвалила в темата,разбрах абсолютно случайно в една съседна тема момичетата бяха дали калкулатор за сроковете на годност и аз както си цъках за разни други продукти проверих и фдт-на ииии  Shocked гледам и не вярвам на очите си,и има несъответствие не с месец два,а срока му на годност пише че е до 2007-ма година!!!!!!!!!!!!!!!

Сигурно има някаква грешка в калкулатора. Не мога да твърдя със сигурност, но ми се струва, че този фон дьо тен на Кларинс е на пазара от 2010 година.

# 29
  • София
Хмм..стана ми интересно. Би ли споделила как се изчислява това или къде да погледна ако е някаква таблица? Благодаря! Peace

Toва е:
http://checkcosmetic.net/
Пише се кода,който най-често е на дъното на продукта,като го обърнеш

Сигурно има някаква грешка в калкулатора. Не мога да твърдя със сигурност, но ми се струва, че този фон дьо тен на Кларинс е на пазара от 2010 година.
И аз си мислех,че е по-нов,ако някой знае със сигурност коя година е излезнал,ще съм благодарна да каже.

Общи условия

Активация на акаунт