Каква марка бебешка каша харесват най-много вашите бебчета

• 7 873
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
Аха. В такъв случай си приготвяла овесът сама предполагам.
Защото същите съставки се съдържат и в обикновената овесена каша, инстантна, на прах.

# 16
  • София
Напротив!
БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША LACTANA® С ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ОВЕС
Състав: пълнозърнесто овесено брашно*, витамин B1

Има само овес, без други излишни за мен съставки...

# 17
Харесва всички каши-Милупа, Нестле, Хумана, Хип, Бебевита, сега сме на Слънчо, яде всяка от тях, купих  на Ганчев-и тях яде и примлясва от кеф.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 19:42 от мишка върху книжка

# 18
Е да, безмлечната каша не може да съдържа нищо друго освен смяно семе. То е ясно.
Да не спорим предлагам.

# 19
  • София
Не спорим  Wink
Ти питаш, аз отговарям  Peace

# 20
От сухите каши ядеше на Милупа и Хумана. Понякога благоволяваше да хапне и Лактана. Беше фен на кашите в бурканче най-вече. Сухите на Хип не му харесваха, Нестле също - ставаха на буци и лепкави... то и на мен не ми харесваха.  Peace

# 21
Моето дете харесва най-много Милупа. Хапва с удоволствие и Лактана, и ДМ каши

# 22
  • София
 Hipp, в бурканчета и в кутии, всичко на тази фирма беше на почит у нас. Мъжът ми също им беше фен, особено на ''За лека нощ"  Laughing

# 23
Не че им има нещо, просто не ми харесва идеята да тъпча детето си с плодове на прах, фруктоза, малтодекстрин и т.н. Предпочитам да дам овесена каша, в която има само пълнозърнест овес...Може да не са вредни тези съставки, но не виждам смисъл да ги давам под формата на прах - предпочитам истински плодове  Peace

Peace

Аз също! Купувам само зърнени каши и към тях добавям пасиран, нарязан или изцеден плод. Така се получава голямо разнообразие от каши, в зависимост от плодовете които се добавят. А детето не се тъпче излишно със захар, която има в повечето инстант каши.

Ако имам време направо правя кашата от брашно (овесено, елда, просо ... каквото имам подръка)

# 24
Най-много обича сухите каши на Милупа и на Хумана, към тях му добавям някакъв пресен плод, а от бурканчета харесва на бейбилав и Хип, пробвахме и Овко, но не му хареса.

# 25
Милупа и Хумана. От бурканчетата Бейбивита (имат страхотни зърнено-плодови каши), Ганчев, Хип. За бебката тепърва ще установявам  Wink

# 26
Ако имам време направо правя кашата от брашно (овесено, елда, просо ... каквото имам подръка)
Може ли рецепта как се прави каша от брашно? Може и на лични, не тук Wink

# 27
  • София
Напиши в гугъл "брашнена каша" и ще ти извади.
Примерно: http://sgotvi.com/view_recipe.php?id=354&page=%C1%F0%E0%F8%E … 7%E0_%E4%E5%F6%E0

# 28
Моето юначе харесва много кашите на Милупа, Лактана, Хумана и Хип.

# 29
Най-много харесва кашите на Милупа и Хипп.Вземала съм и на Нестле и Хумана,но някои от тях не се разтварят така добре.

Общи условия

Активация на акаунт