Йоркширски териер 2

• 123 669
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте отново от нас!
jenito99  Гад Чевръста, благодаря за милите думи за мойта принцеса, наистина е прекрасна и ни носи безкрайно много радост у дома, по родословие се казва AY Exclusive Elegance, но у дома решихме и то основно синът ми Laughing че ще бъде Queeny Heart Eyes
Сега по отношение на според мен грозните изказвания за развъдниците, не съм чела назад, но предполагам каква е причината за тях, само ще добавя- AY Exclusive Elegance е взета от Легитимен развъдник, тя е Шоу клас кученце и начинът, по който изглежда е достатъчно красноречив и смятам, че не се нуждае от коментар Peace Получих я с направени всичките необходими задължителни ваксини, обезпаразитена, с международен ветеринарен паспорт, чипирана и с Легитимно родословие, в отлично здраве и кондиция.
Mimitootvr, поздравления за това, че сте се насочили да търсите кученце от развъдник! Ще ви покажа няколко снимчици на едно от моите предишни бебенца, дано те ви помогнат да успеете да разберете разликата мужду истинско йорки и подобие на такова
това е една принцеса на 37 дни
тук вече е на 55дни
а това е малката Куини на  3 месеца
Успех и дано съм била от полза Peace

Поздравления СПЕЦИАЛНИ!!!! Имате куче от първия български развъдник за породата. Собственичката е Председател на породния клуб. Майката на Вашето куче Decoris Sweet Fairly Tale или както я наричаме Фери е любимката на собственичката на развъдника. Досега в световен мащаб никой не е имал женско куче родено от Фери. Собственичката просто не ги продава. Явно сте направили изключително впечатление. До този момент тя за никакви пари дори и на световни водещи развъдници не е продавала женско куче от Фери. Прабабите по майчина линия на Вашето куче NICNAK'S FERRARI TESTAROSSA и CAMPARIS LA VIVA LA DIVA са също легендарни кучета в световната кинология в частта й за тази порода, дали живот на много кучета печелещи първите места без конкуренция в световен мащаб.
Притежавате куче от изключително важна генетична линия за запазване на чистотата на породата в световен мащаб. Колкото и пари да сте дали, просто е нищо за това което притежавате.
Искренно се надявам кучето да не остане просто домашен любимец. Ще е голяма загуба. Надявам се скоро да се видим в състезателните рингове.
До Ви е жива и здрава принцесата. И не се плашете, лесно е когато край себе си имате хора с познания и дългогодишен опит.
Надявам се да се видим на Black Sea Winner Show. Изложбата ще е изключителна ще притсъстват УС на FCI и American Kennel Club. Ще изпитате нещо, което малцина изпитват: истински да ти бъде оценен труда, ще разберете, че отглеждането на куче не е просто да му сложиш храна, вода и да го погалиш. Ще видите как кучетата разбират къде се намират, ще видите колко са умни, как разбират, че се състезават и желаят победата в пъти повече от стопаните си. Просто думите са недостатъчни за да Ви опиша магията, потопете се в нея и ще я разберете.
Още веднъж поздравления за уникалния нов член на Вашето семейство.

# 616
gery_djor,Veseto_ - haide shte se saberem li v sabota v nqkoi park ? Daite nqkakav chas i mqsto,a dano poveche kuchovci da se prisaedinqt  Hug
P.P - izvinqvam se za latinicata  Tired

# 617
Поздравления СПЕЦИАЛНИ!!!! Имате куче от първия български развъдник за породата. Собственичката е Председател на породния клуб. Майката на Вашето куче Decoris Sweet Fairly Tale или както я наричаме Фери е любимката на собственичката на развъдника. Досега в световен мащаб никой не е имал женско куче родено от Фери. Собственичката просто не ги продава. Явно сте направили изключително впечатление. До този момент тя за никакви пари дори и на световни водещи развъдници не е продавала женско куче от Фери. Прабабите по майчина линия на Вашето куче NICNAK'S FERRARI TESTAROSSA и CAMPARIS LA VIVA LA DIVA са също легендарни кучета в световната кинология в частта й за тази порода, дали живот на много кучета печелещи първите места без конкуренция в световен мащаб.
Притежавате куче от изключително важна генетична линия за запазване на чистотата на породата в световен мащаб. Колкото и пари да сте дали, просто е нищо за това което притежавате.
Искренно се надявам кучето да не остане просто домашен любимец. Ще е голяма загуба. Надявам се скоро да се видим в състезателните рингове.
До Ви е жива и здрава принцесата. И не се плашете, лесно е когато край себе си имате хора с познания и дългогодишен опит.
Надявам се да се видим на Black Sea Winner Show. Изложбата ще е изключителна ще притсъстват УС на FCI и American Kennel Club. Ще изпитате нещо, което малцина изпитват: истински да ти бъде оценен труда, ще разберете, че отглеждането на куче не е просто да му сложиш храна, вода и да го погалиш. Ще видите как кучетата разбират къде се намират, ще видите колко са умни, как разбират, че се състезават и желаят победата в пъти повече от стопаните си. Просто думите са недостатъчни за да Ви опиша магията, потопете се в нея и ще я разберете.
Още веднъж поздравления за уникалния нов член на Вашето семейство.
Благодаря Ви за милите думи и за хубавите пожелания относно моята малка принцеса Anastasia York Exclusive Elegance  bouquet

# 618
jenito99 аз съм ЗАААА Peace ,казвайте къде и кога?,за мен е без зна4ение Heart Eyes

# 619
Момичета,днес Криси навършва 8год...почерпете се....тортата естествено..Арчи.....само датата..  Embarassed ,не е сверен часовника на фотото..

# 620
Да е жив и здрав Крис! Честит рожеден ден!   bouquet
Благодаря за почерпката.

# 621
detivr  Да ви е живо и здраво малкото бонбонче  Heart Eyes

hbday  lovekiss bdbaloni

# 622
Честито на рожденика!  bouquet
Ангелски демон, ще ме извиняваш, но не мисля, че съм "тъп и противен българин". Stop
И да попитам нещо- каква е идеята да се кръщават кученцата с по 5 имена?? Не ми е ясно, означава ли нещо?? Thinking

# 623
Здравейте,

От 2-ва дни имам малко Йорки на 60 дни е вече Simple Smile Много ме радва и се казва КаРи :Р
Сега чета доста неща за него, но няма как толкова бързо разбера всичко и зато пиша
1-вия ми въпрос е : Какво да правя като не иска да хапва колкото трябва, а именно 40-45 гр гранули роял канин за джуниар йорки?  Яеде по-малко и не иска да яде от купичката си Sad а от ръката ми яде  ooooh! Да сменям ли храната, ако да с каква?
2-рия на 08.05.2012 трябва да му се бие ваксина 2-ра ... Къде? От София съм и съм в близост до студенски град искам да е истински лекар (разбирате ме )
3-ти Кога да го къпя с какво и как му се чистят ушичките ? четка каква?

# 624
Златаров, за клиника до Студенстки мога да ти препоръчам Ветмедикус, аз там го водя моя юнак и съм доволна.  Peace
Не го учи обаче да ти яде от ръката, като огладнее достатъчно, само ще почне да си яде от купичката. Grinning

# 625
Мерси за съвета, но сега като го гледам че е с празно коремче и няма как да не му давам от ръка поне да хапне малко ... Sad
много е игриво и палаво Simple Smile
Мисля утре ако не яде нормално да му купя роял канин стартер .... не знам какво да я правя

# 626
Честито на рожденика!  bouquet
Ангелски демон, ще ме извиняваш, но не мисля, че съм "тъп и противен българин". Stop
И да попитам нещо- каква е идеята да се кръщават кученцата с по 5 имена?? Не ми е ясно, означава ли нещо?? Thinking
Всяко правило за да е признато за такова трябва да има изключения  Wink

По отношение на имената, кучето има лично име и името на развъдника, един вид като фамилно име. Името на развъдника се изписва или преди името на кучето, или след него в зависимост от това как го е регитрирал развъдчика в FCI.
Например: Camparis Crackerjack е от немския развъдник Camparis, a Marbella Du Domaine De Monderlay е от френски развъдник.
Така всеки може да си направи справка дали същетвува или не такова куче обаждайки се в развъдника. Има и още нещо по което може да се разбере дали не Ви лъжат, онези които са виждали родословия са видяли, че под името на всяко куче стоят букви и цифри, буквите означават коя национална федерация е издала акта за раждане на кучето, а цифрите са номера под който кучето е вписано в Племенната книга на федерацията. При екпортните родоловия, задължително на тях пише "export". Експортните родословия се издават когато кучето от една държава отива да живее в друга, издават се на база на национално родословие, заплащат се допълнително и таксата за тях към Федерацията е двойна и тройна понякога.
От всяко кучило личните имена на кученцата трябва да започват с  една и съща буква.

# 627
Здравейте,

От 2-ва дни имам малко Йорки на 60 дни е вече Simple Smile Много ме радва и се казва КаРи :Р
Сега чета доста неща за него, но няма как толкова бързо разбера всичко и зато пиша
1-вия ми въпрос е : Какво да правя като не иска да хапва колкото трябва, а именно 40-45 гр гранули роял канин за джуниар йорки?  Яеде по-малко и не иска да яде от купичката си Sad а от ръката ми яде  ooooh! Да сменям ли храната, ако да с каква?
2-рия на 08.05.2012 трябва да му се бие ваксина 2-ра ... Къде? От София съм и съм в близост до студенски град искам да е истински лекар (разбирате ме )

Хранете го с това с което е захранено. Накисвайте гранулите. Нека от ръката Ви да взима само така наречените наградки, а не основната си храна. За "наградите" Ви е още рано, обучението на кучето започва от 6-месечна възраст.
В София вече 12 години се доверявам на докторите от Вет Медикъл Асистънс, не само са кадърни, но и разбират от породата "йоркширски териер". През годините спасиха много кученца на стопани обърнали се към мен за помощ. Ако желаете координатите пишете ми на лични.
След 2-та седмица, след поставяне на ІІІ-та ваксина може да изкъпете кучето с вода и шампоан. До тогава само сух шампоан.
Аз ползвам френската марка Biogance. Всеки избира сам марката според типа козина. Pure Paws e също една много добра марка. Въобще в последните 2 години се внасят доста добри марки, но стопанина трябва да прецени коя е най-подходящата за неговото куче. Кучетата от едно кучило могат да имат различен тип козина.
Успех и много радостни моменти.

# 628
Здравейте,

Добре дошъл при нас  Hug ще чакаме снимки на твоя сладур.
И Лифи правеше така като малка и аз все и давах насила а сега е една голяма дебелана.Не го насилвай кученцето ,ако не си изяде каквото му се полага вдигни храната до следващото хранене.Когато кучето е малко е хубаво дневната доза да е разделена на 3-4 приема-ако държиш да го храниш по-рядко ще му разшириш стомахчето и по-късно ще имаш проблеми.Ако не си яде храната е разбъркай с една лъжичка пастет разбит в малко хладка вода и ще видиш резултата Peace Аз четка ,балсам и  шампоан ползвам на Ал сиситемс и съм много доволна.
В близост до студенски има и клиника Син кръст-имат сайт звънни им и ги питай.Нали знаеш че трябва да минат поне 20 дена от последната ваксина - при нас един шарлатан дето ми е продаде и беше бил втора ваксина един ден преди да ми е даде,а един друг псевдодоктор искаше 5 дена след това да и бие втора  ooooh!

# 629
Момичета,днес Криси навършва 8год...почерпете се....тортата естествено..Арчи.....само датата..  Embarassed ,не е сверен часовника на фотото..

Да ви е жив и здрав рожденика ,весело и безгрижно детство му желая !
 newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday  party023

Общи условия

Активация на акаунт