Йоркширски териер 2

• 123 637
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте Simple Smile Кари направи 1-вата си разходка и мина много добре Simple Smile

Само един въпрос: След като я возя в колата и после повръща(дори не е после, а на връщане) Cry как да излекуваме това ? Става въпрос за 10-20 мин возене

# 706
Здравейте Simple Smile Кари направи 1-вата си разходка и мина много добре Simple Smile

Само един въпрос: След като я возя в колата и после повръща(дори не е после, а на връщане) Cry как да излекуваме това ? Става въпрос за 10-20 мин возене

По принцип се продават едни хапчета, забравих им името. Mr. Green Обаче на моя Тери нищо не му действа и си повръщаше всеки път. Сега вече като има годинка свикна и нито повръща, нито нищо. Надявам се и при вас да мине с времето. Simple Smile
Иначе Тери направи годинка на 31.05. и вече е голям. Heart Eyes Направихме му нещо като торта и много й се зарадва, хехе. По-късно ще кача 1-2 снимки. Simple Smile

# 707

Возете се по-често и с времето може да свикнете. Само 2% от кучетата не свикват. Хапчетата за които споменава Denny не са за кучета, а за хора, които повръщат когато пътуват със самолет. Не е добре да ги давате. Животинката е малка и колкото по-малко медикаменти давате особено човешки толкова по-добре.

# 708
  • Варна

Возете се по-често и с времето може да свикнете. Само 2% от кучетата не свикват. Хапчетата за които споменава Denny не са за кучета, а за хора, които повръщат когато пътуват със самолет. Не е добре да ги давате. Животинката е малка и колкото по-малко медикаменти давате особено човешки толкова по-добре.
Моята вече е на 2 год. и все още си повръща от време на време в колата и мрази да се вози,постоянно скимти,а е возена постоянно и от бебе.Сигурно си е до кучето.

# 709
Не при мен почти няма проблем с возенето Simple Smile ляга в мен и аз си карам ... е от време на време се караме, но няма как Simple Smile  И в един момент почва да и се гади и .....

В това което е изкарала има цели гранулки т.е. ги е глътнала без да ги дъвчи...

# 710
Здравейте и от нас, една спяща малка красавица ви пожелава много хубав и усмихнат ден Heart Eyes
Alice in Wonderland:)))

# 711
Страхотна е! Пу-пу да не я урочаса някой!   bouquet

# 712
препоръчайте добър фризьор за йорки в София?

# 713
sunny- baby много са сладки бебенцата.Да са живи и здрави и да си намерят добри и грижовни стопани Hug

не съм писала отдавна и искам да се похваля.смених на Лифи храната и малко отслабна,сега вече не хърка,но има още какво да се желае.
ето една снимка от нас

# 714
gery_djor  страхотна е! Heart Eyes

ето от нас едно клипче с Буболина,как се чипка Laughing

# 715
Много сладки са Лифи и Буболина!
gery_djor , колко отслабна Лифи? Колко тежи сега?
Весе, тази дълга коса със сигурност изисква чести бани.

Луиджи откакто го подстригах се къпе веднъж седмично, обикновено като се овъргаля в нещо миризливо в парка  Laughing

Мойте деца сега искат да му вземем компаньон. Спряли са се на това

Я да видим кой ще познае животното от картинката.

# 716
gery_djor,Veseto_  - Прекрасни кученца Heart Eyes

Гад Чевръста - бебе чинчила? newsm78

# 717
Здравейте, имам бебенце мини йоркширски териер, казава се Ричи и е на 70 дена, но имам проблем с храненето му-не иска да яде гранулите, нито омесени с бульон, нито с пастет. Много бих искала да го науча, защото знам, че са обогатени с нужните му вещества за растежа. И най-лошото е, че през деня съм на работа и като го оставя сам, изобщо не ги поглежда  и направо изпада в шок.

# 718
Здравейте, имам бебенце мини йоркширски териер, казава се Ричи и е на 70 дена, но имам проблем с храненето му-не иска да яде гранулите, нито омесени с бульон, нито с пастет. Много бих искала да го науча, защото знам, че са обогатени с нужните му вещества за растежа. И най-лошото е, че през деня съм на работа и като го оставя сам, изобщо не ги поглежда  и направо изпада в шок.
Попитайте там от където сте го взели  с какво са го хранили. На 70-я ден ако е правилно захранено не би трябвало да имате проблеми даже с гранулирана храна, която вече не е накисната.

# 719
jenito99 грешен отговор. Ще видим дали някой друг ще се пробва, а аз ще ти пратя на лични какво е животното за положеното старание да отгатнеш.

jerjy, моето йорки не харесва гранулирана храна. И съответно има проблеми със зъбите. Всеизвестен факт е, че йоркитата са много капризни на хранене. Всичко зависи от теб, дали ще го научиш или не. Аз не съм толкова корава.

Общи условия

Активация на акаунт