Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 30 692
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Привет, мацки!
Нищо не казвате за срещата софийска - ще я бъде ли тази седмица или ... ДА  Mr. Green
И на мен са ми удобни и утре и в петък, но за в петък го дават разваляне на времето и ако е тогава срещата е добре да е на закрито , а не разходка в парка. Моето предложение е МОЛ - София, за късно сутрешно - около 11ч. или за следобедно кафе - около 15ч. Казвайте, за да си организирам другите задачи, защото аз не съм в болнични и си работя.  Peace

Днес бях на ЖК, но после ще пиша, че сега отивам да взема калпазанката от ясла.

Да скоро, сладурки!

# 76
kukundrelka, ти близнаци ли чакаш? Нещо съм изтървала явно.Мислех , че Аничка ни е единствената близнашка мама:)

# 77
  • София
kukundrelka, ти близнаци ли чакаш? Нещо съм изтървала явно.Мислех , че Аничка ни е единствената близнашка мама:)
Аааа не съм се изразила правилно! Simple Smile Едничко чакам, но не знам какво е и се опитвам да мисля и мъжко име Simple Smile Женското е измислено, но ако е момче и се роди на цветница ще го кръстя на дръвче и така ще ми е по-лесно! Simple Smile Не знам как с едно ще се оправя, а за две не ми се мисли. За мен майките родили близнаци и повече са героини!Познавам няколко мами и просто ако нямат някоя командирована баба са за никъде! Simple Smile

# 78
Кукундрелка и аз съм така с кожата,като крастава,срашни обриви  Sad Имам си ги още отпреди,но се бях отчаяла от неуспешни опити за лечение и си я карах така с разни мазилца,които не мога сега да ползвам,че са все с кортикостероиди.На теб какво ти изписа кожната?Дано да има ефект.
А за раждането и аз да кажа-според мен Господ да е с нас,иначе няма голямо значение нито в коя болница,нито при кой лекар,нито дали естествено или секцио.Грешки в медицината и нещастни случаи има за всяко нещо(и при ест.раждане и при секцио),дайте да не се тормозим  Hug
По този повод миналата събота сгреших и гледах на Венета Райкова предаването,една потресаваща история за куцото ни здравеопазване и една родилка Cry изплаках си очите и съжалих хиляда пъти,че го изгледах,но сърце не ми даде да го махна...Та..по-добре да избягваме тези истории.
Пловдивските мами,вчера виждахте ли се?

# 79
Dessika починалата родилка е моя близка, та можеш да си представиш колко съм изплашена. Но вярвам, че всичко с мен и бебето ми ще бъде както трябва.

# 80
Dessika починалата родилка е моя близка, та можеш да си представиш колко съм изплашена. Но вярвам, че всичко с мен и бебето ми ще бъде както трябва.
Много съжалявам и съболезнования!
Няма да се плашиш,както една мама по-нагоре каза,какви ли не безумия се случват,блъскат пешеходци по спирките и какво ли не,това не значи да не излизаме от вкъщи.Всичко ще ни е наред,колко жени по света дневно раждат,това е едно от най-естествените неща,няма защо да се плашим,ангелчетата ни хранители си знаят работата  Hug

# 81
  • София
desssika изписа ми Дермоцевтика зиналфат - dermoceutica zinalfat.Аз го намерих за 12.65 - малко е скъпичко, но ако има ефект няма значение. Дори и като ходя по улиците тайно се дръгна като крастава жаба. Това с кожните проблеми си е отврат - просто нямат оправия. Безумно упорити и нахални. Имах жесток проблем преди време с краката бях го докарала до червен вятър и попаднах на невероятна лекарка в Александровска болница, но като не помня как се казва не рискувах да ида там и да не я целна. Ако имаш проблеми по краката (аз го бях докарала до легнало положение и без да стъпвам на тях) ти препоръчвам бабина рецепта - всяка вечер да се киснат в оцет - резултата е изумителен. След като от ученичка се влача по дерматолози и няма ефект - това се оказа вълшебство! Simple Smile geryito много съжалявам и съболезнования! Това е една жестока трагедия - предполагам,че говорите за 19 годишното момиче. Гледах репортажа и на таткото и плаках с него - евала,че е толкова силен!Дано се наредят нещата и успее да порасти един прекрасен мъж!

# 82
Здравейте момичета, ще ви споделя нещо което няма общо с темата, но преди малко изживях един ужас и още не знам къде се намирам. Аз имам фобия от жаби... и преди малко като слизах до мазето (защото там ми е фурната) видях на пода пред себе си една жаба. Детето каза, че съм изкрещяла, но аз не помня. Изтичах по стълбите и все още треперя. Даже преди малко седнах и се наплаках. Така си вдигнах адреналина. Оказа се, че не е една, а две... и свекър ми отиде уж да ги хваща, но са се мушнали някъде. Сега не знам как ще спя, постоянно ще се оглеждам. Извинявайте, сигурно съм досадила, но исках с някой да споделя. За съжаление имам тази фобия от дете и не мога да се контролирам  Sick ...

# 83
Kukundrelka, ФМ при Томова е както навсякъде - 80 лв.,а ако искаш и диск - 100 или 110 лева. Аз изрично питах като си записвах час. И още нещо - хубавото при нея е, че прави и ехокардиография на бебчо по време на прегледа, включено си е в цената. Все пак тя е точно такъв специалист и аз много се радвам, че ще огледа хубаво и сърчицето. Peace Аз затова си избрах втората ФМ да е при нея, нали казват, че уж тя е по-важната.  Thinking
А колкото до кожните проблеми - и аз ги имам в изобилие  Joy Аз и преди си имах акне, но го бях овладяла, а сега откакто съм бременна, пак съм като пица в лицето  Cry Освен това си имам и екзема на дясната ръка, но сега почти не смея да я мажа с нищо. Няма начин - ще трябва да изчакаме след раждането и да продължаваме борбата.  Peace
Мама Васи, много неприятно наистина, съвземай се бързо  Hug
А пък аз да ви се жалвам, че вече съм в 18-та седмица, а още не съм усетила бебо - нито пърхане, нито гъделичкане, нищо Cry Много съм нещастна... Cry Док казва, че всичко е ОК, ама пък така като не усещам нищо и се притеснявам... Кажете, кога трябва вече да го усетя?  Praynig

# 84
  • Варна

Ще го усетиш не се притеснявай...някои го усещат доста по-късно... Момичета да питам - колко кръв вземат за изследването за синдрома на Даун,ще ходя да правя изследването,но не попитах Simple Smile

# 85
  • Варна

Аз съм за среща на Варненските бъдещи мами....няма да се даваме....всички се запознаха ,време е и ние да обменим малко опит...Идва зима,ще се чудим какво да правим,а така познавайки се ще си споделяме,обсъждаме.... Simple Smile

# 86
А пък аз да ви се жалвам, че вече съм в 18-та седмица, а още не съм усетила бебо - нито пърхане, нито гъделичкане, нищо Cry Много съм нещастна... Cry Док казва, че всичко е ОК, ама пък така като не усещам нищо и се притеснявам... Кажете, кога трябва вече да го усетя?  Praynig
съвсем нормално е към 20-22 седмица да го усетиш за първи път, не се притеснявай Hug

аз съм го споменавала и преди, но в друг контекст ... сестра ми е дерматолог, смятам много добър ... всеки, който съм изпратила при нея е останал много доволен. В случай, че някой реши да си направи консултация, ще ви дам координати, работи и с направления по здравна каса.

# 87
  • София

Ще го усетиш не се притеснявай...някои го усещат доста по-късно... Момичета да питам - колко кръв вземат за изследването за синдрома на Даун,ще ходя да правя изследването,но не попитах Simple Smile
0,5 ml  Hug

# 88
Добър вечер на всички!
Ние сме добре, бебка си ритка от тази вечер си имаме и татко до понеделник най-вероятно Simple Smile та за утре си издействах един час при лекарката да запозная бебчо и тати Simple Smile надявам се всичко да е наред.Преди 2месеца си правих един зъб вадиха ми нерви и го затвориха , от вчера започна да ме боли,отново та утре и тая работа ще свърша ще отида да вия какво става...
Мама Веси, знам че е трудно, но се опитай да избягваш такива срещи с тези гадни животни, пази се!
А, да попитам вие вече пуснахте ли коремчета?

# 89
Добро утро. Днес се събудих с усещането, че е петък. Е още малко до уикенда. Другият уикенд в зала Универсиада има бебешко изложение. Мисля да ходя да разгледам. Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт