Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 31 540
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
suzi_ku честито момиченце,ти си от тези мами,дето ще почувстваш радост и тревога и от син и от дъщеря.
Само пола ли видяхте или ФМ направихте?
благодаря yani290885 така е да се роди жива и здрава ,ще се радвам и на двамата на  ФМ  АГ ме праща другия месец при д-р Малинова, била в Селена и в ВМИ но има време до другия месец.

# 301
Аз с килограмите съм +3, но често казано очаквам издумкването да е последният триместър и дори не мога да предположа какво ще се получи в края на бременността. Дано не е много фрапантно, за да бъде всичко с бебка и раждането нормално и по-леко, защото знам, че повечето килца не благоприятстват Peace

# 302
  • София, Младост
Здравейте и от мен!!
Относно килограмите-аз с първата бременност бях от щастливките с +8кг  за цялата бременност, като 6 от тях оставих в МД. Останалите 2 се стопиха за има-няма 2 седмици и покрай кърменето успях да отслабна още даже.... е, какви времена бяха-сега бъдещата кака като гледа снимки от този ми период и казва Олелее, тати виж колко слаба мама  Hug Embarassed.
Обаче след това ми се отключи Хашимотото и явно заради това качих десетина килограма   #Cussing out.
Сега първите месеци свалих почти 3 кг заради повръщането и непоносимостта към повечето храни, от които съм си върнала 1. Равносметката = от почти 63 преди забременяването в момента съм 61. Как ще се развият нещата до края не смея да гадая-каквото такова, пък каквото сабя покаже. Истината е, че ям основно салати и плодове. От месото все още ми се гади, от тестените се сдобивам с киселини..
Аз съм на ФМ на 7.12 при Марков. някой ходил ли е при него? Гледам повечето сте при Томова  newsm78. Моля ако някой има впечатления от Марков да сподели   bouquet

# 303
Дриймър и Лагуна, мерси за комплиментите .. всъщност аз си харесвам корема и си го снимам .. не си харесвам другите части, но все още е търпимо Simple Smile --но ще го преживея колкото и кг да станат в плюс! И аз като viliandar, заради Хашимотото съм склонна към напълняване, затова седях гладна сумати години, но сега не бива и ... резултатът е на лице... + 10
Нямам търпение - отново още една седмица до моята ФМ - и то първата ми - ще съм вече в 6ти месец!!!

# 304
  • Бургас
Добро утро, дами? Как сте днес? Аз се чудя каква здравословна закуска да си направя newsm78
Къдричка, laguna, добавила съм 7 кг отгоре досега и напълно ви разбирам притесненията. Дано да е вярно това, което казват, че ако в началото напълнееш повечко, в края е по-малко. И на мен само вредности ми се ядат – всякаква паста, пържено, особено китайско и т.н.
s.kov, твоите мерки са си чудесни, не виждам защо се притесняваш.
Честито на всички, които са си видели гащите. Вече наистина изгарям от нетърпение и аз, но чак на 5-ти декември ще ходя, тогава се вместих. Само се моля бебето да е здраво, защото не го усещам да се движи ясно и без съмнение дали е то или нещо друго. Не му говоря все още, но кучето редовно ми хърка на корема, но не усещам реакция засега.
Да ви се оплача, снощи едва заспах от болка в десния бъбрек. Ставах до тоалетна през 10 мин. Накрая си увих един вълнен шал на кръста и корема като сумист и постепенно ме отпусна. Сега се притеснявам, не знам дали да звъня на лекарката или да чакам 5-ти декември?! Аз от дете не съм имала проблеми с бъбреците, а сега явно се възобновява.
Постоянно съм в напрежение и с тази моя работа – накараха ме да изляза в болничен, а сега искат да ме викат да им върша неща. Сега мисля да им предложа да си плащам сама осигуровките и да не ме занимават, но май не искат и това, защото ми казаха, че имали друго предложение. Какво да ви кажа, мечтаех за този момент като за безгрижен и щастлив период, а се оказа ужасно труден. Изскача проблем след проблем и вече нямам нито едно решение...
Малко неприятна изповед за сутринта, но ще ме извините, надявам се.
Хубав и безоблачен ден!  Hug Hug Hug

# 305
  • Sofia
Здравейте сладурки! Виждам, че спрягате килограмите. Аз съм 162 см. - 63.4кг. Стартово 58кг. Ама не ми пука грам само да е наред дребното. Аз все още нищо не усещам, само тежест от време на време а съм в 18та седмица, но явно е поспаланко Simple Smile
Напоследък имам следният проблем: тече ми кръв от носа и то честичко. Дали някой друг не е имал същото неразположение? На преглед съм чак 07.12 и до тогава ще си откача ако продължи така  #Crazy
Много целувки от полите на Витоша, на заточение съм тази седмица там Simple Smile

# 306
bib4o81, май с теб сме клонинги - еднакъв ръст, еднакви килограми преди и сега, и течащата кръв от носа  Wink абсолютно нормално е това, даже е чест симптом за тези месеци, в които сме сега. имам и 2 приятелки, на които много им тече кръв тогава и още от тях знам, че е ок, а сега и в книгите за бременни прочетох.

# 307
Persona grata, първо да ти кажа за бебето и движението - не се безпокой, гледам ти термина - точно месец след моя - и аз преди месец не го усещах ясно ... не се тревожи за това.
Виж за бъбреците - да! Не чакай - ами се обади, те се натоварват заради бременността..
А това с работата - ужасно е. Ако не е тайна в каква отпуска по болест си - пише ли, че си за бременност?
Защото ако - да, просто им тегли майните и им кажи направо, че не се чувстваш добре, няма да им работиш болна, но ако имат нещо друго предвид, да си прочетат внимателно КТ и КСО, защото ти имаш права .. явно е, че с такъв работодател след 2г няма да си при тях, поне сега да не те тормозят - знаеш, че не могат да те уволнят - щом веднъж си в отпуска по болест и си бременна, колкото и да е в сивата икономика фирмата - няма да си позволи да уволни бременна!
Ако никъде в болничните ти не го пише - прати им с куриер с обратна разписка удостоверение от АГ-то и отново ще си по-спокойна - явно е дошъл моментът да се конфронтираш открито с тях, иначе просто ще те накарат да си тръгнеш. Ако имаш още проблеми, не подписвай нищо за напускане, пиши ми на лични и ще намерим координати за твоя град .. само е нужно да има черно на бяло документ при тях, че си бременна. Стискам палци!

Бибчо, на мен оня ден ми тече кръв от носа, преди месц-два -пак .. но не предприех нищо.

# 308
  • Sofia
nataliai хахах, искрено ме зарадва с клонингите. Сега остава да ми кажеш, че си с тъмна коса и светли очи и чакате момченце и направо ще съм разбита тотално Simple Smile Това разбира се с най-топли думи го казвам Simple Smile Ами явно щом е нормално и на това няма да обръщам внимание. Дано скоро да ни отмине   bouquet

# 309
Добро утро, мамчета. И аз да споделя как е при мен ситуацията с качването на килограми. Още от самото начало започнах бавно, но сигурно да качвам килограми. Тъй като до сега само един единствен път съм повръщала и апетита си го имам още от преди, до момента съм качила 6кг. Отдавам го на факта, че и цигарите спрях. Grinning Интересното е че преди ядях два пъти повече и по-вредни неща, а не качвах и килограм. Иначе сега си ям всичко - плодове, тесто, шоколад... но усещам че апетита ми започва все повече и повече да расте и не знам какво ще става до края на бременността. Както и да е... важното е всичко да е наред бебчо, а килограмите после лесно се свалят.
Що се отнася до кръв от носа и аз четох, че е съвсем нормално.
Приятен ден.

# 310
  • София
Привет, момичета, добро утро и от мен Hug

s.kov, благодаря за щъркелчето, много си бърза  Hug, а като те чета и много решителна  Grinning. Да те пратя да се поразправяш малко и с моите хубостници тук.

благодаря, аз да си призная, освен че исках да е живо и здравичко, много исках момченце  Embarassed. Хайде, връщай се по-скоро да си хапнеш както трябва БГ храна. И аз не съм им фен на френската кухня, много тежко ми идва.

nataliai, bib4o81, и на мен ми тече кръв от носа, а и от венците като си мия зъбите.

Момичета, за първите 4 месеца бях наддала 2.5 - 3 кг. Сега май наддавам с по кило на седмица. Докъде ще го докарам накрая  Sick. Вече се чувствам като тюлен, а накрая сигурно ще съм като кит  Mr. Green. Aneliika, мислиш ли че спирането на цигарите също допринася за качването - и аз не пуша откакто съм бременна.

# 311
Момичета и аз не пуша, откакто съм бременна.. и има резон - преди десетина-петнайсет години отново бях спряла цигарите - качих 8 кг от воле, а седях все гладна!

# 312
irene_kara дори съм убедена, че има връзка с бързото качване на килограми. Аз не че съм била страстна пушачка, но все пак организма ми си иска никотина. Аз също вече започнах да се не чувствам много комфортно с тези 6 кг отгоре, а до 9 месец не ми се мисли ....

# 313
  • Sofia
Относно цигарите два пъти съм спирала да пуша и двата +6 кила. Последно преди 2г. се отказах и не ги почнах, но и не смъкнах 2г. Затова си наложих диета от 48кг. стигнах до 62 ( 6 от цигарите и другото от неправилно хранене и застоял живот) Та каквото сам си причини човек няма кой да му го стори Simple Smile

# 314

Напоследък имам следният проблем: тече ми кръв от носа и то честичко. Дали някой друг не е имал същото неразположение? На преглед съм чак 07.12 и до тогава ще си откача ако продължи така  #Crazy
аз отдавна мислех да споделя за този страничен ефект, но съм забравила
с първата бременност някъде в тези моменти започна да ми тече кръв от носа почти всеки ден, а преди това - никога. Докторите ми казаха, че е съвсем нормално и да не се стряскам. Като родих - не се е повторило .. и с тази бременност засега също. Имах един брутален случай. Течеше ми по всяко време просто е така както си стоя. Една нощ явно беше станало докато спя и ме е събудило, без да разбирам какво става, усещам мокро по лицето и около мен и вкус на кръв, за един дълъг момент направо откачих, докато разбера какво става. Бъдете подготвени, че може да се случи, не е повод за безпокойство.

ох аз утре съм на работа, не знам как ще вляза в ритъм след повече от месец вкъщи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт