Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 31 541
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
D&G, добре дошла сред нас отново ... и в отбора на уж некачващите до едно време, накрая, обаче, бум за една седмица Simple Smile
deesssika, училището е безплатно, но е ПРЕЗ събота, значи не тази, а следващата - на трети етаж в мол ГАЛЕРИЯ в книжарницата  - на гърба на стената за катерене. Следващата тема ще е ОБЩУВАНЕ И ИГРИ С НЕРОДЕНОТО И НОВОРОДЕНОТО БЕБЕ - живо се интересувам, щото аз с моето неродено бебе още не мога да общувам Sad

Зизи, не се тревожи, аз също се оказва, че съм с начало на анемия, също съм отрицателна и ми правиха изследвания (но това при първа бременност си е чисто рутинно, ако има въобще някакви проблеми, се проявява при втора), нищо опасно за бебето, ок?!.. Горе главата .. !

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 13:54 от s.kov

# 376
 Hug Hug HugБлагодаря ти  Simple Smile

# 377
с.ков мерси за информацията,значи другата събота.Темата ми звучи много  интересно.Според мен основното общуване е чрез твоите емоции,отделят се разни вещества и хормони и бебо разбира какво чувстваш Simple Smile Пък може и някой по-зависещ от нас метод да има Wink
зизи,не се притеснявай,анемията се коригира,както каза с.ков отрицателен резус фактор не е опасен при първо раждане,даже и при второ не е опасен,само трябва да се вземат мерки.Колкото до БХС писах ти вече,че не го дават като сигурно изследване,така че според мен всичко ще е наред.Между другото аз ходя при д-р Даскалов,той много се занимава,разчита и държи на изследванията(всякакви параклинични) така че съм сигурна,че ще помогне!Горе главата и не се давай на негативни емоции,трябва да мислиш положително заради бебо!  Hug

# 378
  • София
Здравейте мами!Днес е натоварен ден и минавам само да ви поздравя!s.kov само да ти кажа,че съм чувала,че трябва да се бият някакви инжекции с антитела ако не ме лъже паметта и то веднага след раждането и няма да има проблеми с евентуално следващи бебчета!Проучете въпроса защото е много важно!Хубава вечер и усмивки от мен! Simple Smile

# 379
  • Варна

Здравейте,момичета ! Виждам че мн от вас са разбрали какъв е пола,аз ще си почакам още..Сега да ви се оплача,мислех че всичките тези адски болки в кръста са от бремеността,но май ще се окаже че имам прищипан нерв..като вървя усещам как се схваща таза и болката пронизва...Някоя има ли такъв проблем ? знам че обезболяващи немогат да се пият ? Ще трябва да ходя на личната лекарка да видим . Simple Smile Много положителни усмивки и мисли на всички !

# 380
dior.84 мен ме боли много,но аз карам мъжа ми да ме масажира малко и ме отпуска,но ми казаха,че е от разширяването ,организма се подготвя за бебето.Не се притеснявай,всичко ще е наред Simple Smile

# 381
Здравейте, момичета! Искам да попитам за мнения и впечатления от доц. Балев - кл. Темелкови, Варна. Моята лекарка си е Петинка Цветкова, но мисля утре да отида да си запиша час при Балев за да чуя и неговото професионално мнение. Благодаря предварително!
Здравей- аз ходя при него вече ми мина и втората фетална морфология (или пренатална диагностика не съм сигурна как точно трябва да е). Като цяло съм доволна само че това чакане навън на студа много ме изнерви, дори се разболях последния път. Иначе като специалист мисля ,че е един от най-добрите за целта. И все пак не мога да гарантирам на 100%- чакам да видя потвърждение на 12.04 Simple Smile

zizi_84   Какво те тревожи по повод това, че си 0-? Няма страшно, аз съм АВ-, приятеля ми е 0+ и няма проблем- направих си теста за антитела и е отрицателен. Мисля , че е опасно ако преди това си раждала дете с положителна кръвна група- тогава се образуват тези антитела и пак не е 100% сигурно, че ще навредят на сегашното бебе. Не се притеснявай- и аз се бях психирала, но няма страшно. Просто сега като родиш ще ти сложат една инжекция, за да не образуваш антитела Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 18:20 от Brainbug

# 382
Привет,днес мина ФМ,бебче е добре,отговаря на седмицата,300гр,всичко си има и е много швъклива госпожица.100%  мома.Сега съм малко по спокойна и се надявам да съм все така.Дадоха ни и клипче.
Пожелавам само хубави новини на всички очакващи своите прегледи.

# 383
Хайде добро утро и честит петък на всички работещи. Нека си пожелаем малко повечко слънце  и успешен ден. Гуш на всички

# 384
...всъщност стойте си вкъщи, втори ден на работа а така ми се спиииииииииии  Laughing

# 385
Къдричка и аз съм на това мнение-вкъщи,на топло,наспани!Станах в 6,за щастие като студентка при мен по-леко минават нещата и за радост вече съм вкъщи,но няма измъкване от ранното ставане!
Днес се разочаровах,бях в учебния отдел на факултета ми да ги питам нямам ли право на отсъствия или всеки път бележки за извиняване трябва да нося..Тя каза,че с бележки ставало,ама на мен пък за какво са ми като не ни карат да отработваме (понеже съм 6 курс-стажантка и при нас системата е друга) ама не,сега съм на 6 седмичен стаж и там ни карат всеки ден отсъствие да го отработваме и то само ако имаме основателна причина.Не знам,мъчно ми стана и неспокойно,като си представя гадните януарски,февруарски пък и мартенски студове и всеки ден да се замъквам до факултета пълен със студенти и пациенти Sad Усещам ще има много бележки,особено февруари-март!!! Crossing Arms
Днес милото е вкъщи и ще ходим някъде да се разходим,да си купя малко бельо,че вече много ме пристягат гащите!хем са от тези безшевните и безлимитно еластично ама...
mirenamell радвам се,че твоята госпожица се развива така добре,надявам се при всички ни всичко да е наред  Hug
Тук в Пловдив е страшно слънчево и приятно,надявам се и при вас да е така,много настроение създава Simple Smile
Забравих да ви се оплача каква ужасна вечер имах снощи,корема ми се беше балонирал и такива газове имах,направо ме болеше корема като мръдна  Shocked На всичкото отгоре цяяяяяяял ден киселини,от които човек място не може да си намери!!!Изпих литър и половина сода "михалково",друг път помага,ама този път ефект-нула Sad Чувствах се като някое пръцкащо едро,непохватно чудовище.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 10:18 от desssika

# 386
Здравейте дами  Hug
Днес си взех резултата от кръвните изследвания. Леко завишени левкоцити, като се има в предвид че бях с вирусна инфекция, 13.1 при референи стойности 3,5-10,5. И малко нисък Хемоглобин 111, а колко месо ям, всеки ден. И червено цвекло също! Надявам се не е много зле Simple Smile и да не ме тъпчат с хапчета.

# 387
  • София, Младост
...всъщност стойте си вкъщи, втори ден на работа а така ми се спиииииииииии  Laughing

Къдричка
, направо ти се чудя как си се навила да се върнеш на работа след едномесечен престой в къщи. Моята докторка ми пусна мухата да работя до Коледа и после да се спирам... и така като се замисля май ще взема да се възползвам от предложението. Точно най-зимните месеци да си ги спестя  Wink

# 388

Къдричка
, направо ти се чудя как си се навила да се върнеш на работа след едномесечен престой в къщи. Моята докторка ми пусна мухата да работя до Коледа и после да се спирам... и така като се замисля май ще взема да се възползвам от предложението. Точно най-зимните месеци да си ги спестя  Wink

ами как ... финансовата страна натежа ooooh!

# 389
И малко нисък Хемоглобин 111, а колко месо ям, всеки ден. И червено цвекло също! Надявам се не е много зле Simple Smile и да не ме тъпчат с хапчета.
Бях писала скоро,но пак да кажа-не гледайте референтните стойности,те не са за бременни.Доста от показателите си имат конкретни и различни стойности за бременни.За хемоглобина по учебници за бременни норма е 120 до 100,под 100-анемия.

Общи условия

Активация на акаунт