Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 31 562
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
После ще дочета, просто много ми липсвахте, но в къщи нямам Интернет и не мога да ви пиша... аз нали се сдобих с контракции и миналата сряда ми увеличиха дозата на лекарствата и ми изписа и Утрогестан... спряха за два дни и от вчера пак... не са болезнени, не са чести, по 2-3 на ден стягания...
днес съм на ФМ, ако мога ще пиша после, ако не....когато се докопам до комп. с кабел  Laughing
Лек ден Simple Smile!

# 466
Добро утро, мами  Simple Smile Как сте днес?
Стискам палци на всички, които са на ФМ и да разказват после за срещата с бебчовците.
Аничка как мина прегледа вчера?
Нещо съм на коледна вълна и исках да ви попитам къде мислите да сте за празниците?
Аз по цял ден все нещо кулинарствам и нямам време да си отдъхна. Не знам каква е тая нова мания при мен. Но за днес си имам всичко и ще си релаксирам цял ден.
Относно раждането - и мен много ме беше страх преди, но вече не ме е страх. Колкото и да боли - ще го изтърпя в името на сладкото ми детенце. Единственото, за което се моля, е всичко да мине добре и да се завърнем двамата у дома. Вече писах и във фейсбук, относно новият потресаващ смъртен случай с родилка в Шейново. Та на там ми беше мисълта - бебето ми да остане с майка след раждането!
Но да не се тревожим с лоши мисли. Всичко ще е наред и април всички ще си гушнем сладките бонбончета.  Hug Hug Hug

# 467
suzi_ku много неприятно,че се е стигнало до болница,но стискам палци  всичко да е наред вече  Hug Важното е,че сте добре!
На всички,които са на ФМ днес или тези дни-успех и да се похвалите после!
И аз да се оплача,още съм болна,направо ще се побъркам,такава хрема не е била!Не можах хич да спя тази нощ,а като ме налегнаха киселините-черешката на тортата.И все ми се киха,имам чувството,че ще вредя на беба с тези серии от по 5-6 силни кихавици Sad Отпаднало ми е,а после трябва да ходя на стаж Sad

# 468
Аз по коледа и нова година ще си ходя по моя роден град Горна Оряховица  Simple Smile Ще се събираме с приятели на домашно както всяка година правим Simple Smile

# 469
  • Sydney
Дочетох  Grinning
laguna много се радвам, че всичко е наред  Hug
suzi_ku дано повече нямаш такива неприятни моменти  Praynig Hug
D&G сигурно в къщи, нали не дават да пътувам...  Rolling Eyes
desssika оздравявай  Hug
BAVory честито Simple Smile  Hug
samm дано това да е било и вече да си добре  Praynig Hug
s.kov успех на ФМ  Praynig Hug

# 470
Аз за Коледа ще посрещам гости около елхата и ще приемам подаръци. Толкова обичам Коледаааа. А за Нова Година сме си запазили къщички на Долна Баня и сме голяма компания, ще стане купон.

# 471
BAVory ЧЕСТИТО СЪКРОВИЩЕ! Да ви радва много много много малката принцеса!  sling newsm07
S.Kov  benitabeni с нетърпение чакаме новини от видеозона и бебоците. Аз утре ще ходя също.
Някой знае ли в коя седмица бебето заставаше в позата, в която ще се ражда....чудех се за третия видеозон дето е трийсет и някоя седмица, все си мисля че бих отишла на 3Д, единствено ако има някаква чуденица за пъпна връв или ако не е застанало както трябва бебето.
suzi_ku дано не се налага повече да влизате в болница и да затихнат контракциите. Пазене на кревата и това е. С първата ми бременност бях в болница 3 седмици с контракции, след първата седмици лежане на системи си мислех вече че всичко ми е ок, докато лежа ми няма нищоооо, но на втората седмица се опитах по време на свиждане от болницата в отстрещното кафене да отида(от другата страна на улицата) и корема ми стана веднага на камък.
desssika пробва ли хремата да я третираш с клеева тинктура(10мл дестилирана вода с 5-6капки клеева тинктура) - 3пъти дневно. На мен така ми мина за 3дни, но то различни хреми...
Нищо му няма на бебо от кихавиците да не се шашкаш, най много да го събудиш Grinning

# 472
  • София, Младост
Ех, Коледа и Нова Година-любима празници  Hug.
За Коледа ще сме си в къщи, по домашно му, а за Нова година сме запазили къща в Орешак заедно с още 4 семейства. Надявам се да ни е весело  Peace.

# 473
  • Sydney
Момичета, вие мислите ли да правите втория БХС?  Rolling Eyes

# 474
  • София, Младост
Момичета, вие мислите ли да правите втория БХС?  Rolling Eyes

Чудя се, но по-вероятно е да не го правя. Поне лекарката ми нищо не е споменавала, а тя ако имаше нужда щеше да ми каже със сигурност. Първият излезе с добри стойности, на 7.12 съм на ФМ при Марков, и след това ще реша.
А всъщност в кои седмици се правеше втория БХС?

# 475
Привет момичета!
Честито на Laguna за добрите новини, а на BAVory честита дъщеричка!
Suzu_ki, dessinka, samm- дано всичко за напред е наред! Praynig

Бях на ФМ в петък, бебка е добре. Официално е с розови гащи. Всичко е на място, здрава е, много шава, макар че аз рядко я усещам Sad
Оказа се, че плацентата, освен че е ниско е и отпред. Тааа продължавам да кюфтасвам. Скараха ми се за килцата, +5 съм от началото, а от вчера сложих още 1.5... как става тоя номер основно със зеленчуци не знам ooooh!
Изписаха ми редовния магнезий, но също и рибено масло и флебодия, за по добър кръвоток към бебето, че изоставала с почти седмица. Някоя от вас пие ли го това нещо?
Иначе има големи краци, на баща си ще да е  Grinning

За Коледа се надявам да съберем семействата у дома, а за Нова година мислим да се изнесем от София, че не обичаме шум, пиратки и песни до късно- пенсии сме си от сега с моя мъж.
Много ми е празнично и на мен, даже вчера вадих рецептите за коледни сладки и нямам търпение да почна да пека, много обичам.

Пожелавам ви хубав слънчев ден   bouquet

# 476
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте! Минавам да ви почерпя, днес одъртявам и вече не съм на 20 и ...  Laughing

За втория БХС и аз не помня кога се правеше, ама ако трябва докторката ще ми каже в четвъртък.

# 477
Не съм Честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов за теб и прекрасното ти голямо семейство!

# 478
  • Sydney
Не съм честит рожден ден Simple Smile  Hug
второто БХС се прави между 19 и 23 г.с.

# 479
не съм, Ч.Р.Д жива и здрава да си, много щастлива и обичана и да се радваш на децата си. ММММ че вкусна торта

Общи условия

Активация на акаунт