Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 31 556
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
И ние не можем да си позволим, порсто си мечтая... Sunglasses

Еее, как така почнаха и свършиха Thinking А пак ще има ли Rolling Eyes

# 541
  • София
слънце,андромеда,с.ков честити розови гащи! Simple Smile Така ми се иска тайно да се присъединя към вас, но ще изчакам Томова да си каже мнението на 29-ти!Нали няма шанс да не се види пола? Питам като идиот защото до сега не съм ходила на фетална морфология! Simple Smile Нямам търпение вече и все си викам като бях на преглед беше в поза срамежлива мома и за това не се видя! Simple Smile Днес досадно чаках сто часа за кожния лекар и на края вдигнах панаир за отношението и като влязох при лекарката беше още по-лошо. Вика ми нищо ти няма ама ми изписа по-силно лекарство. Не ми се е случвало да ми няма нищо и да ми изпишат по-силно лекарство, но след малко ще седна да напиша една жалба по въпроса. Прилоша ми,че беше голяма жега и се чувствам скапана,а като се замисля нищо не съм свършила. Снощи имах странно стегнато усещане в корема и не се чувствах добре, но като си полежах и нещата се оправиха! Simple Smile Автомобила е жесток, но финансово си е чеисто дране на кожа. laguna толкова се радвам на хубавите ти новини!Това си е жестоко след стреса и очакването на новини!А тъкмо сте хванали темата за педиатри и аз да питам .... понеже като се роди бебчо и след 40-50 дни смятам да се прехвърлим във Варна ..... някой знае ли каква е процедурата? Искам да знам как се прехвърля педиатър за няколко месеца и какво трябва да направя. Имам карта към фонд и дали мога да я използвам за бебчо ако ми се наложи. А и нали има разни ваксини и не знам как стои въпроса. АКо някой има яснота по въпроса ще се радвам да ми пише!Иначе ние сме пи лична лекарка която дели кабинета с дъщеря и при която съм виждала много бебчета и мисля,че ще я ползваме! Simple Smile Не съм разучила въпроса, но и това ще стане в най-скоро време! Simple Smile Аз все още нямам коластра, но така зверски ме сърбят зърната,че ми се иска да си ги отхапя. Не само зърната,а и бюста и тумбака и съм като крастава Sad Хубава вечер и много положителни емоции от мен!

# 542
И ние не можем да си позволим, порсто си мечтая... Sunglasses

Еее, как така почнаха и свършиха Thinking А пак ще има ли Rolling Eyes

Samm, не са свършили казах че почнаха и са на привършване има още около 3 лекции

# 543
Оххх kukundrelka знам какво ти е на гърдите, моите са същите-полудявам понякога, защото не може добре да ги..хмм.. почеша и е страшна мъка... Даже си купих супер мекичък памучен сутиен, който да не ме стяга и пак ме дразни.

малко офф: Не знам колко от вас мили мами ползват градски транспорт, на мен рядко ми се случва, обаче днес останах сащисана. Че ми личи вече- личи ми, че явно им изглеждам млада ли какво- ок, ама да ме видят че съм с корем и да се обърнат на другата страна- такова нещо не съм виждала до сега. Чак ми стана смешно к'ъв игнор ми теглиха  ooooh!  Crazy

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 17:00 от Satori

# 544
Оххх kukundrelka знам какво ти е на гърдите, моите са същите-полудявам понякога, защото не може добре да ги..хмм.. почеша и е страшна мъка... Даже си купих супер мекичък памучен сутиен, който да не ме стяга и пак ме дразни.

малко офф: Не знам колко, мили мами, от вас ползват градски транспорт, на мен рядко ми се случва, обаче днес останах сащисана. Че ми личи вече- личи ми, че явно им изглеждам млада ли какво- ок, ама да ме видят че съм с корем и да се обърнат на другата страна- такова нещо не съм виждала до сега. Чак ми стана смешно к'ъв игнор ми теглиха  ooooh!

Хахахаха има ги и такива, мила. На мен най-редовно ми правят място и съм мн доволна

# 545
Хихих, късметлийка  Wink
Ще трябва явно повечко да пуфтя и да се пъча Laughing

# 546
  • Sofia
Здравейте сладурки,
за градският транспорт даже ми се случи да се карам с един дядо, че не исках да стана Simple Smile Но и на мен не ми отстъпват място.
Гери аз ще се пробвам за събота пак Simple Smile
Да питам за някое предложение за следната болежка: от неделя имам остра болка м/у плешката и гръбнака. Мазах с какво ли не( даже и непозволени медикаменти) ноооо си боли и това е. Говорих с една масажистка и кинезетерапевтка, но жената каза, че много не може да направи заради бременността. И сега само умувам какво да прилагам  newsm78

# 547
  • София
Честити розови гащи на трите мами! newsm51

По въпроса с отстъпването на място в превозните средства, не мога да се сдържа да не споделя ,как онзи ден една баба карала моята приятелка да стане,  за да и отстъпи мястото( а  тя е в 9 ти месец )  ooooh! Така че- очаквайте неочакваното! Simple Smile
Хубава вечер на всички!

# 548
  • София, Младост
Да питам за някое предложение за следната болежка: от неделя имам остра болка м/у плешката и гръбнака. Мазах с какво ли не( даже и непозволени медикаменти) ноооо си боли и това е. Говорих с една масажистка и кинезетерапевтка, но жената каза, че много не може да направи заради бременността. И сега само умувам какво да прилагам  newsm78

За съжаление няма да те успокоя  Sad. Аз изкарах кошмарни 2 седмици с болки в дясното рамо и ръката. Ходих на невролог, консултирах се и с гинеколожката-при силна болка-парацетамол(аз пих панадол) до 3х1 и фастум или не окс за мазане. Но търпение му е майката-мен ме държа 2 седмици, ама здрава болка-ревала съм от болка, а по принцип тръпя много. Най-зле беше през нощта, място не можех да си намеря, пък какво остава да спя  #Cussing out.

# 549
  • София
Satori аз от време на време не се усещам и дори ми се е случвало да се дръгна на публично място! Sad Онзи ден със снаха ми и брат ми бяхме на кръчма и виждам,че и се разширяват зениците докато ме гледа, а  аз не съм издържала и се дръгна с голям кеф! Sad Това дали ще мине по някое време. Аз имах и обрив ма ме сърби и извън обрива - ужасно е! Sad За отстъпване в градски транспорт - нито се надявам и се надявам и да не ми се наложи да се качвам в скоро време. От както съм бременна мъжо ми оставя колата когато и да ми потрябва Simple Smile  Embarassed Embarassed Embarassed 
bib4o81 получила си нежно плекситче - течение, вятър, настинка ...... гадна работа. Аз имам такива екстри както и тендовагинитче, но при мен е от професията. Препоръчвам ти матсандойч (мазило) със змийска отрова и банан. Вълшебно е - гарантирам ти. Аз имам болежки по целият гръб, ръка, кръст и само това ме успокоява като ме хванат болките!Десетина лева е в зависимост от аптеката, но не вярвам да не ти облекчи болката!Стискам палци да ти мине по-бързо,че тази болка е много гадна! Simple Smile Хубава вечер от мен! Simple Smile

# 550
kukundrelka ние сменихме педиатъра на Алина, защото се преместихме да живеем от Младост в Люлин. Много е лесно и няма нищо особено. Само отидохме да и вземем картона (там пише и ваксините), там нищо не се попълва. При новия доктор се попълва само един формуляр и това е.

# 551
  • София
kukundrelka ние сменихме педиатъра на Алина, защото се преместихме да живеем от Младост в Люлин. Много е лесно и няма нищо особено. Само отидохме да и вземем картона (там пише и ваксините), там нищо не се попълва. При новия доктор се попълва само един формуляр и това е.
Много ти благодаря!Това,че в картон пише ваксините е супер - не съм запозната и се извинявам за тъпите въпроси!   33uu  А като става дума за друг град за няколко месеца? На мен това ми е зора и дали трябва и аз да си сменя личния лекар? И примерно във Варна за 5 месеца сме там с педиатър и после в София сме си при нашия. А чух от приятелки,че педиатър те посещава в къщи в началото и ти дава съвети за бебчето ....... вярно ли е това? Така е било едно време, но съм безкрайно изненадана ако наистина идва някой и ти дава съвет!

# 552
Духи-пухи, ако знаеш най-големият ми страх е да имам дъщеря и тя .. да е като мен по характер ... а ти сега - си си знаела Simple Smile трябва да я направя кораво момиче ...!
За педиатрите - аз процедурата за избор точно не я знам, в училището ни казаха, че след като си изберем - по възможност преди раждането, естествено, педиатър-ката поема ангажимент към детето - като се роди идва на посещение, подготвя документите и определя график за консултации. В училището ни казаха - бяха викнали доктор за тази лекция - критерии, от които бихме могли да се водим. Първо, естествено, репутацията на доктора. Тъй като личните лекари, вече не е задължително да имат специалност -и тези, които се водят със специалност педиатър, и тези, които са обща медицина могат да наблюдават детето, понякога е добре педиатър да е личният лекар на майката (естествено, ако тя е доволна от него). Дали кабинетът е в поликлиника (където има много болни) или не. Дали дните и часовете за детска консултация са отделени от останалите пациенти. Дали е достъпно за количка ... имаше и още, но да не издребнявам ... Аз вече съм си избрала - педиатърка е, кабинетът й не е в поликлиника и е достъпен с количка. Има добра репутация и в гугъл и въобще - педиатърка е на асистентката на моя гинеколог .. и така. Ще й се представя, живот и здраве, февруари ... Приключвам, че правя хляб !

# 553
Zdraveite mili momicheta ( izvinete me za latinicata, no pisha ot mobilniat), molia na men da mi slozite sini slipcheta:)Leka nosht!

# 554
kukundrelka - При Томова задължително се гледа пола на детето и е един от основните показатели, които се попълват в листото, което накрая ще ти дадат. Изобщо не ни е питала дали искаме да знаем пола, просто докато си оглеждаше беба вмъкна, че е момиченце. Е сега с таткото сме в дилема за името Laughing

Градски транспорт - Изобщо не ми стават в случаите, когато ми се налага да го ползвам. Явно още не ми личи   Mr. Green Понякога ми е по-бързо и удобно да стигна целта с градски транспорт, отколкото с колата.

При мене коластра няма, но и аз се драпам като откачена. Много ме сърбят гърдите. А вчера сутринта си отвисях 2 часа в Майчин дом за измислената женска консултация по здравна каса. Направо щях да ревна като влязох в кабинета. Докторът междудругото ми зададе няколко въпроса, а сестрата само ми измери кръвното. Дори килограмите ме карат да си ги меря вкъщи  Close Вътре имаше още една жена, която записваха за ЖК и й задаваха пред мен толкова лични въпроси (ималили ли сте аборти, колко и кога и т.н.), че чак ми стана неудобно, а на нея още повече. Направо съм възмутена в какво се превърнаха лекарите в България - евтини търговци (пазарят се като цигани за пари). Дори ветеринаря на моето куче е по-хуманен и към него. Прикипя ми, защото на последната от лекциите на списание 9 месеца лекторът беше акушер-гинеколог от Майчин дом. Лекцията се състоеше в това да отговоря на нашите въпроси относно раждането. На няколко пъти повтори, че ако си избереме екип ще ни обърнат подобаващо внимание и ще са изцяло на наше разположение, защото се очаква да им платим затова. Беше супер евтино и нагло, но това е жестоката действителност за съжаление.  Close

Общи условия

Активация на акаунт