Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 497
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Ами тогава аз ще й напиша моя имейл (случвало ми се е да го искат при подобни рифънди  newsm78 ) и ще й кажа тя да се оправя (по-мило де  Wink ), защото чак в петък щяло да се случи, че трябвало да ходи до банката, имала някакъв проблем с картата и т.н.
Благодаря за отзивчивостта ти   bouquet

# 691
  • На един клон
Аз не знам точно къде са и бутоните и какво да натисне,обаче са ми връщали частично суми въз основа на първата транзакция,не се е налагало нищо допълнително да правя или пращам.Грешката е в нейния телевизор.
С това протакане ти си следи да не ти изтече срока за диспут  Wink

# 692
Кукумявка под прикритие и на мен ми се струва, че не е нужно аз да правя нищо, както и че се опитва нещо да ме прецака. То аз имам отворен диспут вече, но се разбрахме с нея за сума по средата между моето и нейното желание (но с имейли извън диспута, който е отворен в ПП). Няма да го затварям докато не си получа парите.
П.С. Писах й, че има нужните данни, за да ми изплати рифънда като си оправи проблема с банката (ако не ме е излъгала, разбира се).

# 693
  • София
Аз да попитам мога ли да пусна диспут в Пейпал, ако картата не е верифицирана още? Ще има ли проблем?

# 694
Имам спешен въпрос.
В ПП акаунта ми пишеше досега на всички платени неща без значение от къде са купувани Payment To.... ,а днес лсед като платих виждам ,че ми пише Authorization To . ТОва проблем ли е?че сумата никак ,ама никак не е малка Tired Верифицирана ми е картата.
Възможно ли е да пише така,защото те ще дръпнат парите ,когато шипнат поръчката?
Моля ви кажете ми,че сумата е ... Crazy И направо ми се реве,ако нещо не е наред. Сайта уж е официален за марката и уж не трябва да е проблем,но днес за първи път забелязвам да пише така и се гипсирах Tired

# 695
sparkling eyes на мен за определени търговци ми изписва Authorization To, а за други Payment To. Тези с Authorization To са ми теглили парите след изпращане на стоката.

# 696
По принцип с авторизацията се проверява дали картата е валидна, дали има налична дадената сума в нея, дали лимитът й не се надхвърля и т.н. и, ако всичко е ок, сумата се блокира, а парите се усвояват в последствие.
Аз съм правила няколко пъти авторизации на карти на пос-терминал на наши клиенти и затова го знам  Blush.
Мисля, че няма никакъв повод за притеснение в случая, явно след като изпратят покупката и всичко е ок, ще си дръпнат паричките. Но, ако и Алекс може да се включи с инфо защо при някои излиза така, при други не, ще е по-добре.  Peace

# 697
Мерси, има наличност,верифицирана е,уж всичко е ок. значи ще видим като я изпратят какво ще се случи. Дано всичко е ок  Praynig

Алекс,мерси!!!!!

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 10:29 от sparkling eyes

# 698
Естествено, че е ок.
Търговците имат различни пос-терминали за плащане в Пейпал.
При някои сумата се тегли ръчно след изпращане на стоката. Случаят с оторизацята при теб е точно такъв.

# 699
Здравейте! Сина ми иска да си купи някаква програма,но му канселираха плащането. Предполагаме, че трябва да се платин с пари от акаунта, а не от картата и затова.
Та въпроса ми е как да прехвърлим пари от картата в акаунта?Той опита,но не успя нешо.

# 700
Няма такова нещо, ако в акаунта няма налични пари, те автоматично се дърпат от картата, ако и в нея няма вече е друг въпрос  Crazy
Друга ще е причината за канселирането  Rolling Eyes

# 701
Здравейте. Искам да ми изпратят пари в паъпал акаунта, но не съм сигурна дали не ме лъжат дойде ми е-маил
Подател:
PAYPALONLINECUSTOMERSERVICE (serviceinformation@consultant.com)

а това е съдържанието.
You have an Instant Payment of €520.00
From "Micheal"(fe.............@yahoo.com)
Transaction ID: #5Y7.....................

View the details of this transaction online
It may take a few days for this transaction to appear in the Recent Activity list on your Account Overview.
Payment Details from: Mic................

Item Number Item Title Quantity Price Subtotal

Not Specify

€400.00

€400.00
Shipping & Handling: First Class Recorded Mail:
(via Express mail service EMS)
120,00

Postage Insurance:
€ 00.00

Total: € 520,00

Delivery Information

ITEM MUST BE SHIP THROUGH EXPRESS MAIL SERVICE [EMS]

Name: BA...
Address : N..........
City : I.............
State : O..............
Zip code : 2................
Country : N..................

This PayPal® payment has been deducted from the buyer's account and has been " APPROVED" but will not be credited to your account until the shipment reference/ tracking number is sent to us for shipment verification so as to secure both the buyer and the seller. Below are the necessary information requested for your account to be credited. Send shipment reference/ tracking number to us by through this email(serviceinformation@consultant.com) and our customer's payment service agent will attend to you. As soon as you send us the shipment's tracking number to us for security purposes and the safety of both buyer and seller, the money will be credited to your account. Do not send to the buyer the reference/ tracking number for the safety.

**PLEASE NOTE**
Immediately the shipment tracking number is sent to us, we will verify and credit your account automatically.
You will receive a "CONFIRMATION EMAIL" from PayPal ® informing you that the Money has been credited. Be informed that this payment has been made in your name.
Thank you for using PayPal !
The PayPal Team

PayPal (America) Limited is authorized and regulated by the Financial Services Authority in the United America as an electronic money institution.

Тези два e-mail'a serviceinformation@consultant.com и payverifieds@accountant.com не са на paypal нали?

# 702
Може ли да ми помогнете , изкам да си използвам баланса в размер на 1,50 евро , но незнам как

# 703
Може ли да ми помогнете , изкам да си използвам баланса в размер на 1,50 евро , но незнам как
Ако искаш да купуваш нещо в лири, обърни еврото в лири и при плащането автоматично ще го дръпнат, а остатъка ще се вземе от картата ти.

# 704
Здравейте.
Искам да ви попитам, как мога да платя с парите по пейпал акаунта.
Онези 1.5 евро, които връщат след регистрацията.
Сега като пазарувам, винаги тегли пари от картата, а тези 1.5 евро остават.
Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт