Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 525
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Дали ще мине плащане на 105 евро без да верифицирам картата?  ooooh! Как не се сетих по-рано за това сега мислех да поръчвам точно от тази карта, която не е верифицирана. Tired

Не.

Благодаря Алекс, а винаги ли да избирам тази опция като плащам с ПП. В смисъл от ибея например, където са паунди или долари пак ще ми се получава такава разлика ако продължа плащането без тази отметка? Ама как завърятах въпроса  Embarassed

Ако тази опция я имаш - я избираш. Ако я няма - значи те таксува по курса на банката ти.
Ако са паунди или долари, трябва да сметнеш как ти е по-евтино дали да се превалутира през лева или кръстосания курс ти е по-изгоден.

# 91
Разбрах те от първия път.
Сумата по картата ти ще я видиш след 3-4 работни дни, след като банката осчетоводи трансакцията.

# 92
  • София
Здравейте.
Извинявам се за невежеството ми,но не успях да си сменя тегленето на пари от сметката ми по курса на банката ми.Картата ми е Виза електрон и сметката е левова.Пазарувам от ибей в лири и ми отдържат по курс 2,35-2,37лв. за лира.Интересното за мен е,че като пазарувах преди от други английски сайтове първо ми блокираха по висока сума и след 4-5 дни я преобразуваха на  по -малка сума,но в ибей не е така. newsm78
Разгледах даденото на 1-ва старница
My Account
-> Profile
-> Financial Information
-> Recurring Payments
-> Edit Funding Options
-> Conversion Options
-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
-> Submit

Ако нямате такава опция:
-> Credit/Debit Cards
-> Bank Accounts
-> Currency Balances
-> Gifts and Discounts
-> My preapproved payments
-> Manage the automatic payments you send to merchants.
-> My preapproved payments
-> Set Available Funding Sources
-> Conversion Options
-> избирате втората опция
-> Submit

Но при първият вариант като цъкна в май акаунт и после в профил ми излиза това
Profile
Add/Edit Email
Add/Edit Bank Account
Add/Edit Credit Card
Add/Edit Street Address

Опитах се да пробвам по вторият начин, но никъде не открих ,къде е тази опция
Credit/Debit Cards/открих само моята карта  ,и ако искам да я сменям.Лошото е,че и английски не знам и си служа с преводача.
Прочетох и за варианта при плащане на Bill me in the currency, listed in the seller's invoice

# 93
  • София
Сумата по картата ти ще я видиш след 3-4 работни дни, след като банката осчетоводи трансакцията.
предполагам, че отговаряш на мен, благодаря ти много - и аз се разбрах и затова се изтрих  Hug

# 94
предполагам, че отговаряш на мен, благодаря ти много - и аз се разбрах и затова се изтрих  Hug

На теб де.  Laughing

stefina , ако не става по така описаните начини, при следващото плащане избираш опция Bill me in the currency, listed in the seller's invoice и така ще те таксуват по курса на банката.

# 95
  • София
Значи няма начин да се смени и всеки път трябва да натискам тази опция Bill me in the currency, listed in the seller's invoice така ли?

# 96
Като го натиснеш един път, ще си остане така.
Но това не пречи да проверяваш всеки път каква опция е чекната.

# 97
  • София
Благодаря за отговора.
Къде се проверява каква опция е чекната?
А тази опция  Bill me in the currency, listed in the seller's invoice ,когато влезна да потвърдя плащане в пейпъл акаунта си ли трябва да я видя?

# 98
Опцията се появява при всяко плащане.
Няма как да я видиш в акаунта ти.
При всяко плащане виждаш какво пише - дали е това или има сметнато и в български левове. Не помня как точно го изписваха.

# 99
  • София
Мерси за отговора отново.Като поръчам нещо тия дни ще видя как стоят нещата. Hug

# 100
# 101
  • вляво от асансьора
stefina , когато купиш нещо и се логнеш в ПП акаунта, за да го платиш, най-горе пише payment method, а под него-->other conversion options- от там се сменя за това, което питаш.

# 102
  • София
Джиджи-мерси много за отогвора.

# 103
Здравейте,
регистрирах се в ПП. Изчетох инфото по темата, но стигнах до под крушата. Имам 2 операции в банката, едната за 1 евро, другата за 1.50. Имам на редчето веднъж PAYPAL ххххххххххх LU, а на редчето с 1.50 PP*ххххCODE ххххххххххх LU. Четирите цифри преди CODE ли са кода, който ми трябва? А тези 1 евро за какво са изтеглени? И къде точно попълвам този код за да верифицирам картата? Получих мейл за и имах такъв бутон, но не ми е искало никъде да попълвам код, затова се обърках съвсем. Тюх с тоя ПП, знаех си аз, че е сложнотия, ама мъжо пък иска на китайци да дава пари, та... Embarassed
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 104
Цъфс, не е сложно.
Това ХХХХ преди думата CODE е кодът.
Въвежда се, като си влезеш в акаунта, вдясно пише - Verify my accont/Confirm my card или нещо подобно. Пиша го по памет, че нямам карта за верифициране.
1 евро не ти е изтеглено, само блокирано, за да се уверят, че картата съществува наистина. Ще се освободи след известно време.

Общи условия

Активация на акаунт