Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 540
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Или диспут в Пейпал. Ако не става в Пейпал - в Ибей. Еднакво е.

# 601
Или диспут в Пейпал. Ако не става в Пейпал - в Ибей. Еднакво е.
newsm44 УСПЯХ  в Пейпал. Сигурно после ще имам още въпроси:) Уведомиха ме, че мойта кифла (продавачката), ако не отговори, кейса ще се затвори на 4 март, освен ако не го ексалирам до диспут. Не че знам, как става таз ескалация, въпреки че нервите ми ескалираха вече не до диспут smile3511, ми направо до саморазправа  bambam
Ще питам пак за ескалацията, ако някой има време и желание да ми обясни в аванс!:)

# 602
Ще ти се появи бутон за ескалиране до клейм, не до диспут Wink

# 603
Каква е таксата/процентът/, която се удържа за превод на пари? Rolling Eyes

# 604
Ако парите са от баланса в ПП е безплатно. Ако е от карта -  3,4% + 0,35 евро. Този, който ги изпраща определя кой ще плати таксата

# 605
Ако парите са от баланса в ПП е безплатно. Ако е от карта -  3,4% + 0,35 евро. Този, който ги изпраща определя кой ще плати таксата
Благодаря!  Wink

# 606
Здравейте! Можете ли да ми кажете  какви карти и на кои банки приема Пей-пал?

# 607
 Visa, MasterCard и American Express

# 608
Visa, MasterCard и American Express

А  Visa електрон става ли?

# 609
# 610
Така, на 14 потвърдиха в пейпал, че връщането на парите ми е приключило. Но все още ги нямам на картата. Трябва ли да направя нещо или да чакам?

# 611
Според мен трябва да изчакаш до утре, защото отнема 2-3 работни дни, докато парите постъпят по картата. И ако и тогава сумата не е постъпила в картата, да ги уведомиш.

# 612
Днес се регистрирах в PayPal и естествено имам супер лаишки въпрос, т.к. не ми е съвсем ясно:
Ако кредитната ми карта е в лева, а ще плащам в британски лири, пак ли трябва да избера опцията Bill me in the currency listed on the seller's invoice, за да ми е по-изгоден валутният курс?
Мерси предвар  bouquetително

# 613
Днес се регистрирах в PayPal и естествено имам супер лаишки въпрос, т.к. не ми е съвсем ясно:
Ако кредитната ми карта е в лева, а ще плащам в британски лири, пак ли трябва да избера опцията Bill me in the currency listed on the seller's invoice, за да ми е по-изгоден валутният курс?
Мерси предвар  bouquetително

Да.

# 614
Благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт