МАРТенче целувчици раздава и иска вече право да застава! - тема 10

• 24 341
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
lilyrose, Честит рожден ден  bouquet Бъди здрава и много щастлива Hug

Телевизора почти по цял ден е включен, но Вики не се заглежда много много в него. От известно време много обича новините и се усмихва срамежливо на говорителите, като си мисли че на него му говорят Laughing
За сукането - и той се радва като му дам, но много почна да ме хапе и му се карам и му казвам Не, а той с изплезено езиче ми се усмихва Heart Eyes. Снощи така ме захапа, че направо подскочих от дивана. Спомням си с баткото само веднъж-два пъти му повиших тон и веднага спря. Чак и баткото взе да му се кара "Ей Вико, няма да хапеш мама" Heart Eyes

divina, страхотни сладки си измайсторила, поздравления  bouquet

sirence, браво на Марио Hug

mama_vessy, страхотен е Вики, колко е умничък Hug Вчера и аз му изкарах на Вико нашите рингове, но той веднага в устата ги слага Simple Smile

Стихия, и аз си мислех, че marinels е твоята любимка, но сега ме затрудни Wink

За срещата, в събота към обяд ще пътуваме, но ако е по-рано или в петък ще се класираме Simple Smile

# 241
Divina, сладките са страхотни!!!  Направо можеш да ги продаваш - ама никак не се шегувам, аз първа ще си купя  Hug  Жалко, че си ни далеч Wink
А за срещите с "чужденките", всяка от вас, която има желание, може да заявява кога ще идва, и веднага ще се организираме  - явно трудно ще има съвпадение между мамите, но всяка една от вас заслужава среща в нейна чест  Hug Това  важи и за мамите от други градове.

Разбрахте ли сега -   щом й е "сестра" на Стихията, най-вероятно трябва да е някоя цапната в устата като нея! Wink  

Мама Веси, приготвям куп играчки, докато е на гърнето, но той много бързо си върши работата - досега един път голяма и един път малка. Докато пиша този пост -  имаме втори път голяма работа в гърнето Simple Smile Този път го изчаках 7-8 минути, като му увих една пелена около дупето, и си играехме. И после, като стана работата вече - "Браво!" и други хвалебствия. Търпение си трябва, де. Ще видим как ще е за напред. А с ринговете си трябва трнинг -  и ние засега само ги обследваме чрез лапане и почукване.

За образователните играчки: имаме образователния фотоапарат, букварчето и ключовете на Фишер Прайс; и няколко други полезни нещица. Но мами,  да не забравяме, че за тоя етап най-важна си е емоционалната интелигентност, така че аз лично няма да отдавам чак толкова голямо значение на целенасочено мое взаимодействие с детето, базирано на образователни играчки, а по-скоро ще създавам условия то само да открива прости правила и работещи механизми.

Рачолина, става  Peace

Казвайте сега, в колко да е срещата в събота и къде? Хубаво е да е парк, до който в близост има заведение за непушачи (за всеки случай, ако времето се развали). Маца, ти в колко най-късно можеш, та ако са съгласни другите, да се съобразим и с теб?

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 15:12 от sirence

# 242
Ами да,точно казано Супер Марио,малко му трябва на детето  Heart Eyes и вече два пъти имате успех  Hug на мен това занятие ми се струва супер трудно  Whistling

~divina~ големи красоти си измайсторила,браво smile3501

Ами за срещата,Маца да се включи и да решим часа...

За сукането суче си с кеф когато и да му предложа,най-лошото е че през ноща започна да спи върху мен и да суче  Shocked,аз спя и не се осещам че съм забравила да го преместя и така си откарва  smile3524,другите деца вече се отучват от нощно цокане,а нашият все повече се разлигави  ooooh!

# 243
Migeo  Hug , хайде, хайде - няма супер трудно при спортистчето Бобо - ти нещо си траеш за последните му достижения, та до събота очакваме да кажеш, че вече прощъпулникът е минал и ходите без опора Simple Smile

# 244
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
lilyrose,честит рожден ден! newsm59  ura Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 245
Ena, аз съм "за" среща, докато все още не е толковааааа студено, не че това ме спира де, сега след малко излизаме. За място на срещата защо да не е някой детски център, чувала съм, че този в Санкт Петърбург е хубав и много мой познати редовно ходят там с децста си Simple Smile))
Звучи добре. Simple SmileХайде да се организираме за четвъртък, за да дадем възможност на останалите мами от Пловдив да влезнат във форума и да прочетат за срещата/ все пак да имаме време да си организираме деня/. Сутрин или следобед?
Браво, момичета, страхотно сте го измислили   bouquet Аз мисля в четвъртък да водя Ади на ваксина, че много сме закъснели вече, но предполагам, че ще успея да дойда. Ако е преди обяд  баткото и той ще е доволен да се разнообрази малко  Simple Smile Ена, може по комшийски да се организираме, само не знам на Ева кошницата как ще я закрепим в колата отзад между моите двамата  newsm78
Лилироуз, честит рожден ден! Много здрава,  щастлива и обичана да си!
Дивина, страхотни сладки, облизвам се тук пред компютъра  Simple Smile
Аз на басове освен вече да спра да се хващам, направо ме хвърли в музиката Стихията с варненките. Признавайте си без бой коя е сестрата  Mr. Green
Сиренце, ето тук има снимки от почивката. Ако и тях не виждаш, вече се предавам  Laughing Сега като ги разглеждах, забелязах, че на една снимка Ади се "държи" за едно дистанционно  Mr. Green
За играчки бях писала във фейса, когато Маринелс питаше, няма да се повтарям  Peace

# 246
  • София
Привет  bouquet
Честит рожден ден на Лилироуз-Пожелавам ти да бъдеш най-обичаната майка и съпруга  newsm51
Мама Веси ни зарази с тези рингове за нанизване и хайде хоп на пазара-купувам ги без да питам за цената и продавачката ми ги подава и ми казва-2.90лв. ShockedПочудих се, но като каза тази сума. Hug
Купих такива каквито показа Мигео с патенцето.
Сиренце-за Марио smile3501
Ей, голяма чуденка за "сестрата" на Бедствието newsm78-Таша, да не би да си ти, мила? newsm78 Hug
Мама Веси, найстина и двамата сме левичари, установихме го като се оженихме LaughingВсичко правим с лявата ръка-храним се, режем, бъркаме..........., но  пишем с дясната, с лявате не можем newsm78

# 247
г-жа Стихийно бедствие 

# 248
Maiski, ти изтрепа рибата с тия 2.90 за ринговете ... Е на това се вика находка ... Hug

Деййййй - големи мистерии тука заради нашата Стихия и нейната неизвестна нами "сестра" - чак тайни Attempt-ски профили се правят .... smile3506

# 249
г-жа Стихийно бедствие 
ЕЕЕЕЕ ти как се скри миличката, голям проблем съм вероятно, щом и сестра ми се крие Wink

# 250
  • София
Maiski, ти изтрепа рибата с тия 2.90 за ринговете ... Е на това се вика находка ... Hug

Деййййй - големи мистерии тука заради нашата Стихия и нейната неизвестна нами "сестра" - чак тайни Attempt-ски профили се правят .... smile3506

smile3521- и то от днес, голяма мистерия,брей  newsm62

# 251
Ееее тука стана егати сапунката-Пипиллота  Wink
м/у др. във форума май всеки си е намерил сродна душа

# 252
  Ей, голяма чуденка за "сестрата" на Бедствието newsm78-Таша, да не би да си ти, мила? newsm78 Hug

Не съм аз  Naughty

# 253
Ееее тука стана егати сапунката-Пипиллота  Wink
м/у др. във форума май всеки си е намерил сродна душа
нали Joy Joy Joy

# 254
Лъкииииииииии, страхотни са ви дечицата!!!
Сега вече съвсем ни пренесе на почивката - много хубаво сте си изкарали, браво на вас Simple Smile
И Ади как си стои права - и тука прощъпулник скоро ще има Wink Хареса ми много и количката - ако второ бебе ни се получи преждевременно след около година, ще трябва да ми я продадеш (ако мога да си я позволя, де - изглежда доста хубава), на вас  тъкмо вече няма да ви трябва  Hug
Е, какво, Пипилота ли се оказа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт