Чакаме снимки на бебешочето.
И внимавай да не направиш моите грешки с кърменето,които ме докараха до там при кърма за трима детето ми да яде АМ от шише.Не се отказвай защото е по-ленив,ще почне да суче и повече стига да не го улесниш с шишето.Всичко хубаво ви желая.

Необичайно ранобудна съм, но причината при мене винаги е ясна
Запазвах час при Попов- понеделник 15.40
Иначе моят съвет към новите майчета, които сега мислят къде да се запишат е да не коментират с лекарите къде са решили да раждат, кой друг ги следи, за да не се получи като при теб- да си имаш проблеми, които можеше да избегнеш. За съжаление, факт е, че доста лекари си променят отношението, ако разберат нещо, което не ги устройва, затова аз просто не давам обяснения

Не се притеснявай толкова за лекаря на секциото - винаги можеш да доплатиш за избор на екип и така да НЕ те оперира лекар, който ти не искаш
Не знам как е графика, но можеш да говориш и с Бояджиев според мен. Иначе има една добра за теб новина- Хубчев идва да работи в Дева Мария за постоянно, но може би след празниците, незнам с точност от кога.

Слава Богу, мъжа ми малко завъртя волана, обаче не може да навлезе и в насрещното платно, щото
Важното е, че нищо не стана, само се уплашихме! 

Препоръчани теми