Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 836
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Е,Ванчееее,колко са ми познати емоциите,които изпитваш. HugЧакаме снимки на бебешочето. PeaceИ внимавай да не направиш моите грешки с кърменето,които ме докараха до там при кърма за трима детето ми да яде АМ от шише.Не се отказвай защото е по-ленив,ще почне да суче и повече стига да не го улесниш с шишето.Всичко хубаво ви желая. Hug

# 241
Добро утро и от мен!
Как се радвам като ви чета ежедневието с бебоците!!! Не спирайте да пишете и след някой и друг месец като се окажа в сходно с вашето положение - споделяйте пак опита си - от чужд опит аз не бягам - ако не съм съгласна с нещо - просто няма да го прилагам на детето ми, но смятам, че ще ми е полезно да чувам различни мнения и трепети от практиката.
А Танчето не се разписва и ако и днес е в нелегалност ще й звънна, че само я мисля - все пак нямаше ден да не драсне по нещо, а сега  Cry
Приятен ден и от мен момичета.
Довечера ще ходя пак на кинце - ще гледаме поредната серия на ЗДРАЧ. Той милото  не е надъхан, ама с още две дружки го склонихме, та там сме.
Колко най-дълго като време сте ползвали Стеримар - аз като чета листовката и гледам съдържанието ми се струва, че и целия флакон да си изпръскам страничен ефект едва ли ще има. А пише, че и за бебета ставал - някоя от мамите давала ли го е на бебето си?

# 242
  • Бургас
yanuary, v avgustovskata ni tema dosta mami kapqt sterimar. Ponqkoga bebetata izlizat ot podilnoto sas stafilokokovi infekcii i tova gi predrazpolaga kam po lesno razbolqvane, dokato se hvane infekciqta da se lekuva. Az sam vzela Quix, koeto bi trqbvalo da e sa6toto na druga firma. Moje i ti da go polzva6 ako karmi6. Moje i na beb4e po vednaj na den. Kefi me entusiazma ti da karmi6. Malko mami se valnuvat po tozi vapros predi rajdaneto, a v tova svobodno vrdme moje spokoino da iz4ete6 dosta mat'rial

# 243
Не спирайте да пишете и след някой и друг месец като се окажа в сходно с вашето положение - споделяйте пак опита си - от чужд опит аз не бягам - ако не съм съгласна с нещо - просто няма да го прилагам на детето ми, но смятам, че ще ми е полезно да чувам различни мнения и трепети от практиката.

И аз искам да ви помоля за същото   bouquet

Добро утро и от мен  Hug Необичайно ранобудна съм, но причината при мене винаги е ясна Simple Smile Запазвах час при Попов- понеделник 15.40  Party

Анито, и аз точно това направих- при положение, че Попов ме следи, ЖК не ми беше много важно къде ще я водя, но все пак реших да се се запиша при лекар от болницата, в която мисля да раждам- ей така, за всеки случай Simple Smile Иначе моят съвет към новите майчета, които сега мислят къде да се запишат е  да не коментират с лекарите къде са решили да раждат, кой друг ги следи, за да не се получи като при теб- да си имаш проблеми, които можеше да избегнеш. За съжаление, факт е, че доста лекари си променят отношението, ако разберат нещо, което не ги устройва, затова аз просто не давам обяснения Simple Smile

# 244
Привет   bouquet
ами аз още не съм решила къде ще раждам....първия ми преглед при Попов предстои, така че нека да мине той, да видя точицата и ще почне да се мисли и за следващите неща....
Днес имам доста болки ниско в корема, но пих Но Шпа, дано всичко е наред....
Всъщност за ЖК по ЗК започнах да се колебая между Златев и Бояджиев. Ако имате някакво мнение за тях, ще се радвам да чуя Simple Smile

Хубав и усмихнат ден, мамчета!   Nature Sunny

# 245
  • DE
Аз още съм тук. Бебето май иска да се роди в другата зодия. Утре съм на преглед и ще докладвам. Simple Smile

# 246
Добро утро и от мен.

Не се притеснявайте аз съм си добре. Просто сътм малко притеснена за лекар за секциото ми. Оказа се, че този въпрос все още не може да се реши при мен. След като видях графика на Дева Мария, в който пише, че последния работен ден на Гамишев там е на 16.12, не ми стана много хубаво. Разбрах, че няма да мога да разчитам и на него. Т.е. предположих, че след това си има някакви планове или ще ходи някъде. Започна една чуденка - ами сега на къде. Звъннах на Гамишев и му  казах, че след като съм видяла графика за декември месец малко съм се притеснила и, че искам да ми каже сега дали мога да разчитам на него или ще ходи някъде. Той ми каза, че това ще може да разбере в началото на декември, но според него да не ме подведе по- добре е да си търся друг вариант. Затова и другия вариант за мен сега си остава Георгиев, с който трябва да говоря. Записах си час при него в Девата на 28.11, но ми се струва късно и затова ще се пробвам да отида по-рано в кабинета му в Бургас за да видим какво ще каже той. Моля се да е тук и да се съгласи, защото като гледам графика кой е на работа тези дни в които може да е секциото ми направо настръхвам - Дорийска е една от тях Sad

# 247
Танче,разбирам.Много късмет ти желая и вярвам,че всичко ще е наред с теб и бебка. Hug

# 248
Танче, радвам се, че се разписа  Hug Не се притеснявай толкова за лекаря на секциото - винаги можеш да доплатиш за избор на екип и така да НЕ те оперира лекар, който ти не искаш Wink Не знам как е графика, но можеш да говориш и с Бояджиев според мен. Иначе има една добра за теб новина- Хубчев идва да работи в Дева Мария за постоянно, но може би след празниците, незнам с точност от кога.
Сега ще стискам палци да се разберете с Георгиев  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 249
  • Бургас
Тане, да, личи ти по постовете, че има напрежение, но се успокой!В точния момент Горния нарежда нещата както си трябва, ще видиш!Всяка една от нас се тревожи за тези неща, но всички се молим да сме живи и здрави с бебетата и така!Стискам палци да се похвалиш скоро с резултат и да се разпишеш много по-спокойна!  Praynig
Мимоза, това си е направо мъкичка с чакането всеки ден, час...Обаче бебче ще е упорито диване, да знаеш  Laughing и чакането си заслужава  Heart Eyes
Преди малко с мъжа и детето бяхме да си нося болничния и един щеше да ни блъсне точно от моята страна.Гледа назад, а дава напред, откъдето минаваме ние, точно покрай ромските сараи /ромската махала Simple Smile Слава Богу, мъжа ми малко завъртя волана, обаче не може да навлезе и в насрещното платно, щото  Crazy Важното е, че нищо не стана, само се уплашихме!

# 250
Бонбонче,а после жените били лошите шофьори. Crossing Arms ooooh!

# 251
  • Across the Multiverse
Аз още съм тук. Бебето май иска да се роди в другата зодия. Утре съм на преглед и ще докладвам. Simple Smile
Мимче, споко, децата Стрелци били много самостоятелни и независими. Simple Smile

Момичета, искам да попитам нещо. Какво мислите за следната ситуация: Например гласим се за нормално раждане, избираме лекар, за който сме чували, че е добър за нормално, но в процес на раждане се налага секцио. Какво правим тогава, не се ли получава така, че избора на екип става нож с две остриета?

# 252
За нормално раждане лекар не ти трябва, а добра акушерка.

# 253
  • Across the Multiverse
За нормално раждане лекар не ти трябва, а добра акушерка.
За съжаление няма опция "избор на акушерка".

# 254
А за нормалното раждане - акушерката е водещата фигура. Лекар се включва, ако нещо стане. Аз и затова мисля, ако мога нормално да нямам избор на екип.

Общи условия

Активация на акаунт