Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 856
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
 Не, Гери, снощи се прибрахме в Бургас! С  док. се разбрахме най-вероятно в края на другата седмица да отида, ако са все още добре резултатите на белтъка, ако не може и в края на тази за да съм под негово наблюдение, че като му споделих тук какво ми казват и той много се ядосва, поговорихме си с него на дълго и широко...Но ако трябва да съм искрена предпочитам да полежа в Токуда под наблюдение отколкото да се притеснявам тук само..ако се случи нещо ,че съм много далече и т.н Та най-вероятно в сряда ще разбера накъде ще съм горе долу....

# 91
  • Бургас
Не, Гери, снощи се прибрахме в Бургас! С  док. се разбрахме най-вероятно в края на другата седмица да отида, ако са все още добре резултатите на белтъка, ако не може и в края на тази за да съм под негово наблюдение, че като му споделих тук какво ми казват и той много се ядосва, поговорихме си с него на дълго и широко...Но ако трябва да съм искрена предпочитам да полежа в Токуда под наблюдение отколкото да се притеснявам тук само..ако се случи нещо ,че съм много далече и т.н Та най-вероятно в сряда ще разбера накъде ще съм горе долу....

И аз мисля, че щом ще се чувстваш най-сигурна там и особено щом ще раждаш в Токуда, е добре още от сега да си в София. Стискам палци всичко да е наред, и ранното заминаване да се окаже излишна предпазна мярка  Hug

# 92
Аз в 3 часа съм на консултация с кардиолог, стискайте палци всичко да е ок, помещава се в кабинета на Миринчев, не съм ходила там от 1,5г. дано не ми стане кофти от това място!
Нелка,чак сега видях.Стискам палци,миличка. Hug Hug Hug
Алекс,гърци,турци,все тая,ние така сме омешани тук на Балканите.И мама ми праща една сладост от Гърция и аз упорито я наричам турска,а тя се сърди,гръцки специалитет била,станала е вече гъркиня и тя. Laughing
Жени,сигурна съм,че всичко ще е наред.В добри ръце си. Hug
Леле,що ядене омааах от сутринта! Sick

# 93
Ошашках се - реших, че в сладкарски форум съм попаднала Crazy

На мен нещата в турската сладкарница на Фердинандова не ми допадат особено - по ми е сладко в Турция да си ги хапвам.
А сладкарницата в Симеоново ми е любима и любимата ми паста от студ.години е там - бял Романс с лешници, карамел и страшна сладост - едно парче едвам изаждам, а си обичам сладичко до безумие. JENKA, другия път като отидеш да ми вземеш едно парче бял и едно кафяв Романс от там Praynig

Днес голям наплив ще правите по кабинети и прегледи - после чакаме ОТЧЕТ!

Хубаво,Гери,ама на този етап зачезването ти без предупреждение ме навява на едни мисли.Друг път споделяй предстоящите си планове да не се налага да те издирвам по местоживеене или по потенциално местонахождение. Wink Crazy Peace

deyzi, голяма си скица hahaha Joy

# 94
  • Бургас
Бреййй, какви са тия сладкарници и сладкарски изделия...И аз съм посещавала турската, която е по "Фердинандова" като бях май 4 месец Simple Smile Обаче най си тача тортичка с много шоколад, никакви други не ме блазнят.От "Розата" си имам любима - "Казабланка", която я има и във вариант само на парче и се води "Моцарт" / за почитателите на шоколада като мен/  Laughing
Тане, GJK, чакаме новини след прегледите от вас!
Женка, в коя седмица си?Аз нали не съм идвала на срещите и не мога да преценя Simple Smile
Мадам Тиква, Аничка, как сте?
Мимоза хич няма да я питам, предполагам си чака нетърпеливо, ама бебсъна си трайка на топличко Simple Smile
Мимоза, я да питам дали една мама, с която писахме в март 2008 темичката за децата, родени тогава роди вече - Ани77?Тя се разписа в отчетната на мартенчета 2008 неотдавна, може би преди 2 семдици или малко повече и тогава бяха 2 в 1 , но сега вече има ли новини от нея?

# 95
  • DE

Мимоза, я да питам дали една мама, с която писахме в март 2008 темичката за децата, родени тогава роди вече - Ани77?Тя се разписа в отчетната на мартенчета 2008 неотдавна, може би преди 2 семдици или малко повече и тогава бяха 2 в 1 , но сега вече има ли новини от нея?
Това ако е отправено към мен -  идея нямам за какво говориш Simple Smile

# 96
  • Бургас

Това ако е отправено към мен -  идея нямам за какво говориш Simple Smile
Да, към теб е.Мама Ани 77 нали е от ноемврийските мами, та пишете в една темичка.Та затова реших да попитам дали е родила вече  Laughing

# 97
Ох,чак на мен ми е нервно за прегледите на Танчето,Гери и Нелката.По-бързо да снесат тук добрите новини. fingerscrossed

# 98
  • Бургас
А Нели по какъв повод е на преглед при кардилог, някакъв проблем ли?

# 99
  • Across the Multiverse
Ами тази "сладкарница" срещу "Ел Дорадо" може и кипърец да я държи, ама аз знам, че я държи шефа на "Ентуртранс"- турчин + това се казва "Симит Сарай" така че си се води хасъл турска пекарна Simple Smile

# 100
  • Burgas, Bulgaria
няма да чета назад ,че ...... както ми се хапва едно нещо.....ммммм......и  то точно турско....
Бонбонче благодаря, че попита гледам си настиналото момченце и така ..... Бояджиев ми каза на 24ноември да отида да се запиша на ЖК .....ей такива неща....  Heart Eyes Hug Hug

# 101
Ваня,честита ти радост!Жив и здрав да е Йордан newsm32, .Казах ли ти аз,че щом е Йордан под 4 кг няма да се роди Mr. Green Приятно гушкане ви желая Hug
Тази вечер няма да си легна докато не прочета отчетите на Нели,Гери,Танчето! Чакам ви милички,помислете за моя сън Mr. Green
Да се похваля днес ходих при личния си лекар,който не можа да повярва че съм бременна,като му казах 6-ти месец  Shocked,та вече си имам амбулаторна карта и утре ще ходя при Ковачева да се запиша на ЖК,изтормозих я по тел. че не мога да чакам  ooooh! и тя ми каза в такъв случай да отида в 14.00 часа,т.к. първия й час бил за 14.30. Стори ми се доста любезна,има ли някой при нея? да сподели впечатления, че ако ме ядосат пак изобщо няма да се запиша на ЖК  Sick (да де, кого ли заплашвам  hahaha)
Как ми се приядоха питки от Симит сарай,звъннах на мъжо да иде да купи,а той ми казва:Питчици ли? После пак ще кажеш :аз на Нова Година никъде не отивам,щот съм дебела" Ей сега да ми дойде и какво го правя................

# 102
  • Бургас
Хайде да дам отчет, че да спите спокойно  Laughing

При мен всичко е наред- бебките си растат, съвсем в норма. Все още са косо разположени и двете, та секциото няма да ми се размине, май. Плацентите ми са 2-ра степен, води има достатъчно- та причина за бързане няма. Ще видим в сряда Миринчев, какво ще каже, но най-вероятно още 2 седмици ще се мъкна с големия корем.
Килограми не съм качила, ама то и място няма /днес неможах да си изям сладичкото, но не ми и хареса особено/.
Бях и на запис на тонове сутринта- и те са в норма.

Общо взето- скука  Mr. Green

Майка ми, най-накрая се притесни, че времето наближава и от утре ще идва след работа, да приведем къщата във вид подходящ за новородени  Party

Рапорт даден  Laughing

# 103
Тук съм, благодаря за палчетата:)) Кардиограмата ми беше наред, кръвно по учебник,пулса малко висок, док каза че не съм за хапчета и ще се въздържи,да се наблюдавам, даде ми направление за ендокринолог за всеки случай. Чудя се като ида в събота при Шивачев, ако искам да ме погледне и мен освен бебка дали ще ме таксуват двойно, а има значение че ехото е 80лв, т.е. 160лв не ми се дават!!!!! Пак не можах да стигна до Св.София за болничния ми, дано се стои там и си ме чака, и разбира се да няма грешка нещо и ако ми го върнат съвсем ще окъснея:))
Танчето не се е  отчела, къде ли се  е покрила,а Гери тя, нали заедно щяха да са при Попов???? Хайде момичета пишете, молим ви!!!
Лека вечер от мен!

# 104
  • Бургас
Първия отчет приет!Дай Боже безпроблемно и леко раждане на малките близначета!
Тане, чакаме и теб!
Ниа, заради ускорен пулс ли ходи на кардиолог или нещо друго?
Мадам Тиква, радвам се, че си добре.Скорошно оздравяване на детето!

Общи условия

Активация на акаунт