Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 857
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • бургас
Честити бебчета на GJK !Да растат живи ,здрави и много обичани от мама ,тати и бати!
Бързо възстановяване и дано по-скоро имаш възможност да си гушнеш бебчетата.   bouquet

# 196
Момичета,чух се с Гери.Много добре звучи.Нали си ни е героиня,не се оплаква.Каза,че си ни чете през телефона и ви праща много поздрави.Малко изненадващо са я оперирали вчера.Тя нали писа,че през нощта е имала контракции и на прегледа при Миринчев в 11.20ч се е установило,че има 3-4см разкритие,изгладена шийка и постоянни контракции и хайде в операционната.Още не си е видяла госпожиците,само таткото го е направил,тя чака днес да ги види вече.Баткото вчера е бил разочарован,че не са му ги показали но днес ще си види сестричките.
Та Гери вече е многодетна мама,а аз не ставам за вестителка. Crazy

# 197
Момичета,чух се с Гери.Много добре звучи.Нали си ни е героиня,не се оплаква.Каза,че си ни чете през телефона и ви праща много поздрави.Малко изненадващо са я оперирали вчера.Тя нали писа,че през нощта е имала контракции и на прегледа при Миринчев в 11.20ч се е установило,че има 3-4см разкритие,изгладена шийка и постоянни контракции и хайде в операционната.Още не си е видяла госпожиците,само таткото го е направил,тя чака днес да ги види вече.Баткото вчера е бил разочарован,че не са му ги показали но днес ще си види сестричките.
Та Гери вече е многодетна мама,а аз не ставам за вестителка. Crazy

БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВАТА НОВИНА ДЕЙЗИ Simple Smile

# 198
Здравейте, момичета!
Днес съм цял ден на някъде – преди час сварих да ви прочета и сега сядам да се отчета.
Deyzi, малко си позакъсняла за вестителка на GJK, ама Бонбончето е хванала новината в крачка! Ти може да се пробваш пак при следващото бебе в темата.
Deyzi, днес разглеждах прежди, ама не се реших да взема, щото малко се различаваха от тези, за които ти обясняваше – има ли шанс в понеделник 15 мин преди срещата да се видим на Кирил и Методий на магазинчета с прежди, та да ми помогнеш с избора?
Vania_bs, GJK, чакаме ви да се приберете у дома и да ни залеете с подробности!!!
Аз днес бях на ЖК – почти 50 минути бях при док – до сега не сме имали такава дълга “среща”. Минахме стандартните кръвно, тегло, обиколка на корема, въпроси за оплаквания и т.н. Даде ми направление за ендокриноложката, а и за УНГ, заради кървенето от носа. Прегледа ме с видеозона и на магарето, за да види какво е състоянието след кървенето от вторник. Така и не стана ясно, защо се е получило, но нещата бяха о’кей – даже по-малко течение през цялата бременност от сега май не съм имала. Бебка каза, че била със седмичка назад, ама да не съм се притеснявала, щото може да е от всичко – от замерването, от позата й и т.н. и каза, че излизал евентуален термин 3-ти.ян.2012г според размерите й. А как от термин 2-ри по последен МЦ и седмица назад отклонението е само с един ден не знам? Гледа води, плацента и каза, че плацентата имала още доста да зрее, та да не съм чакала беба скоро. А аз му викам, а ако тръгна да раждам как ще разбера и той ме успокоява, че в целия му стаж като АГ не му се е случило родилка да тръгне да ражда и да не разбере. Но да се похваля – момата вече се е обърнала главично – не знам дали заради техниките през последната седмица, които й прилагам, ама сега хем ми е спокойно, че бебето ни е добре, хем ми е кеф, че може да успея и с нормално раждане!!!
Днес така съм се отплеснала, че не се сетих да звънна за лекцията за кърменето, ама има доста време – все ще звънна за запсиване и ще докладвам.
А и от утре вече съм в 45дневния болничен преди термин. Сещам се за още някой в това положение – Танче, честито!
Момичета, имам една молба – преди време обсъждахме, че във форума е добре да си пишем по никнеймове, за да не се обърква никой за кого става въпрос, пък нали и затова си имаме група във ФБ – там да си пишем по име, а тук да сме макар и леко инкогнито!

Моето бебе много кротко през деня и съвсем слабо активно нощем. А сега ми попадна някаква статия, според която ако в 32г.с. не усещаме бебето за повече от 3 часа трябва да звъним на док. Пууу, как ги пишат тези статии, не знаят ли, че бременни ги четат. Представям си ако всяка напреднала бременна се раззвъни на док за такива неща какво ще стане...
Menina, аз от 28 г.с. може би в продължение на 2-3 седмици едва усещах бебето и бях много притеснена - обяснението на лекарите беше, че матката ставала по-нечувствителна към движенията на плода. Обаче като се беше обърнала напречно - голямо ежедневно и еженощно ръгане беше - само да полегна на някоя страна и ураган в корема ми. Сега от 2 дни/явно като се е врътнала главично/ пак по-рядко и слабо я усещам, само дето по-често ми се пишка. Та си го оябснявам и с положението на бебето. Иначе и аз ги чета явно същите неща и ми става гадничко, ама бързо гледам да ги сменя като четиво, че само нерви - не се търпи.
А това за преследващите те момичета с превръзки и реакцията на милото ти - за мен е лафа на деня! hahaha Joy

# 199
January, браво за хубавата новина, че всичко с бебка е наред и че се е обърнала главично. Дано да устиска така до финала Simple Smile

# 200
  • Бургас
Добро утро, мами!

Честито на влезлите в 45 дни преди раждане /малко остана Simple Smile/
Януари, радвам се че прегледа е минал обстойно и че всичко с бебче се развива нормално, както и с теб разбира се!
Хайде, разпишете се и се отчетете как сте!
Мимоза не се е отчитала втори ден, дали имаме новина вече  Thinking
Хайде, лек и спокоен ден от нас!

# 201
  • DE
Тук съм, няма новина още. Днес трябва да ходя до ДМ на преглед, но имам едно неприятно чувство, че ще ме оставят в болницата. Стискайте палци!!

# 202
January, браво за хубавата новина, че всичко с бебка е наред и че се е обърнала главично. Дано да устиска така до финала Simple Smile
Peace
Тук съм, няма новина още. Днес трябва да ходя до ДМ на преглед, но имам едно неприятно чувство, че ще ме оставят в болницата. Стискайте палци!!
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 203

Сискаме палци, а ти бъди по- спокойна.

# 204
  • Бургас
Що да е неприятно бе, срещата с бебче чука на "вратата" Laughing Стискаме палци!

# 205
  • Където морето целува небето...
Браво на Януари за хубавите новини!!! Значи, ако бебовците не се обръщат ще идваме на уроци при теб  Simple Smile. Колко много си изписала  Simple Smile
Мимоза, стискаме палци.

# 206
Привет,коремчета  smile3503.Честито на щастливите мами ,много здравички и послушни бебчета им пожелавам.
Момичета имам някакъв спомен ,че някоя от вас ходи редовно на консултация при д-р Георгиев в часния му кабинет,може ли да ми дадети някакви кординати ,че от Дева мария ми дадаха някакъв стациобарен номер но на него никои не вдига,а трябва да си запазя час.Благодаря ви предварително.

# 207
Привет,коремчета  smile3503.Честито на щастливите мами ,много здравички и послушни бебчета им пожелавам.
Момичета имам някакъв спомен ,че някоя от вас ходи редовно на консултация при д-р Георгиев в часния му кабинет,може ли да ми дадети някакви кординати ,че от Дева мария ми дадаха някакъв стациобарен номер но на него никои не вдига,а трябва да си запазя час.Благодаря ви предварително.
Телефона е 056826602. Запазването на часове става в Понеделник след 10.00ч.
Хубаво е до 12.30 да си запазиш час, понеже бързо свършват. Той преглежда само определени дни в частния си кабинет.

# 208
Здравейте момичета Simple Smile
безкрайно много се радвам, че дойде и моето време да пиша в подобни теми  Laughing 
Бременна съм в 5г.с.  Моля се всичко да протече нормално и в крайна сметка да имам едно здраво дете, защото го чакам от доста отдавна Simple Smile
Имам някои въпроси обаче... принципно ще ходя при Попов да следи бременността ми, защото той ми и помогна да стигна до тук и съм много доволна от него, обаче той не работи със ЗК. Препоръчайте ми гинеколог, който да посещавам за изследвания по ЗК, болнични и т.н....., моля. Мислех това да е Люцканов, но като ви чета тук записванията за него стават много трудно и това не е никак удобно...някои друг?

Честито на скоро родилите! Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви носят много усмивки   bouquet

# 209
  • Бургас
Здравейте момичета Simple Smile
безкрайно много се радвам, че дойде и моето време да пиша в подобни теми  Laughing 
Бременна съм в 5г.с.  Моля се всичко да протече нормално и в крайна сметка да имам едно здраво дете, защото го чакам от доста отдавна Simple Smile
Имам някои въпроси обаче... принципно ще ходя при Попов да следи бременността ми, защото той ми и помогна да стигна до тук и съм много доволна от него, обаче той не работи със ЗК. Препоръчайте ми гинеколог, който да посещавам за изследвания по ЗК, болнични и т.н....., моля. Мислех това да е Люцканов, но като ви чета тук записванията за него стават много трудно и това не е никак удобно...някои друг?

Честито на скоро родилите! Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви носят много усмивки   bouquet
Честита дългочакана бременност!Желая да бъде изключително лека и безпроблемна!
Всяка новозаписала се мама започва с въпроса за това при кого да се запише на ЖК, но ние препоръчваме да се информира всеки от темата за бургаските гинеколози в здравния подфорум, защото за всеки лекар има "за" и "против".Аз съм при Люцканов, Бояджиев също има доста пациентки и се чака, но няма как.Повечето лекари дават дежурства на няколко места и няма как да са на разположение често.
В крайна сметка щом Попов ще следи на частно бременността ти, какво по-хубаво от това да си в ръцете на лекар, на когото имаш доверие.А по ЗК си избираш някого и ползваш полагащите ти се прегледи.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт