Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 808
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • На морето!
Аз съм с кола, но може би ще закъснея, тъй като трябва да водя детето при майка ми в 13.30 най-рано, така че не ставам за уговорки.
Мимоза, стискам палци да се свършва вече твоето бременеене и да се гушкате с бебче!  Hug

# 331
mimoza^^ Пожелавам ти леко раждане, едно прекрасно бебче, бяло, като хлебче  Laughing Laughing Laughing Hug
За лекциите, явно ще се видим на място в четвъртък  Wink Ако има промяна ще пишем до сряда  Grinning
Хубав ден, момичета !!! Hug
Днес времето май е супер, след малко хуквам да хайманосвам из морската  Joy Wink
Довечера съм на моноспектакъла на Мариус-нямам търпение  Laughing
Вече си приготвям водичка и храничка, а как ще устискам 2 часа, без да пишкам, направо незнам   Joy Joy Joy

# 332
Вече си приготвям водичка и храничка, а как ще устискам 2 часа, без да пишкам, направо незнам   Joy Joy Joy
Тези мисли и на мен са ми в главата всеки път като отиваме на кино. До сега издънка не е имало, ама никога не е късно да станем за резил! Laughing

# 333
Здравейте,отдавна не съм писала, но изкарах 2-седмичен грип,сега съм по-добре,но с бебето незнам какво става.Все още не го усещам,а често ме боли корем.Доктора каза да си пия нош-па и да не се притеснявам, а на преглед съм чак др. месец.
 Мимоза пожелавам ти леко и безпроблемно раждане!(и моето първото беше предизвикано)
А за автобус номер 30,минава покрай новата поща и после МБАЛ- Бургас.
И мен ми се ходи на лекцията,но мисля,че ми е рано.

# 334
Анабанана,дано скоро усетиш бебчето и се успокоиш,че всичко е наред с него. Peace
Мимозка,ние стискаме,ама ти вече недей.Леко и безпроблемно раждане ти желая. Hug

# 335
Цитат
ама никога не е късно да станем за резил!
january Мани, мани, направо съм притеснена, утре ще разказвам  Joy Joy Joy Rolling Eyes

# 336
Kali, за първи път чувам енерг. напитки да помагат срещу обезводняване- кофеин, таурин и какви ли още не боклуци по-скоро биха попречили на бебчето. За обезводняване мога да предложа нещо, което се дава и на бебчета- 100 мл вода ,1 к. л.(кафена лъжичка) сол, 1/2 к.л. сода бикарбонат се затварят в малко бурканче и се варят на водна баня 5 мин., взима се по 1 л. на 5-10 мин., иначе в аптеката има много добри прахчета Хидратин Алфа (бившите Рехидрин) също подходящи за бременни и малки деца или една банална Глюкоза да пиеш ще ти помогне повече,няма и да ти навреди!

Надявам се че Влади се е запиляла някъде по гости,затова не пише!

Абе и аз не бях чувала за енергийните напитки и ще взема да пробвам тази твойта рецепта, после ще споделя! Мерси много!  Hug

# 337
Добро утро!

Вчера наистина никаква отчетност, но това е защото повечето обикаляте с половинките си или с дружки насам-натам и заради нас Simple Smile!
Добре дошла на мама Кали!Аз също не съм чувала нищо подобно за енергийните напитки, освен че ще разбунтуват бебче в корема.Ако желаеш можеш да напишеш нещо повече за себе си и бременността до момента - работиш ли, коя бременност е, в коя седмица си, как върви досега бременността и изобщо каквото прецениш  Simple Smile
"Пресните" бременни пак се позагубиха, разпишете се де  Laughing
Сега желая спокоен ден на всички ни!

Към момента на работя иначе се занимавам с администриране. В 31 г.с. съм, доста понаедряла в очакване и с подути крака. За първи път ще ставам майка на 27 години съм от Бургас. Към момента бременеенето ми вървеше добре преди този стомашен вирус, който ме набара, и който ме плаши доста,но ще пробвам рецептата на KRIS и дано подейства. Бременността в началото ми беше малко неприятна - т.е. гадеше ми се от всичко не ми се пиеше даже от любимото кафе, намразих плодовите сокове, тъй като след тях имах ужасни киселини, но това премина след 3-тия месец. Бременността ми я следи д-р Дорийска и смятам да раждам при нея, тъй като съм доволна от вниманието с което ме обгрижва и от това, че няма проблем да питам - за каквото и да е винаги е насреща.

# 338
  • Бургас
Кали, още веднъж добре дошла и леко бременеене до края!
Аз сега се каня да гледам Екс - Фактор, така че лека и спокойна на всички ни!

# 339
Здравейте и от мен  bye
Виждам, че доста хора ще ходят на лекцията в Дева Мария - е, ще чакам да почерпите Wink Аз предложих темата на Светлина и тя веднага уреди нещата  Peace

Вчера бях на преглед при моя доктор. За пръв път при него влезе и мъжа ми Simple Smile Каза му да седне до него и му обяснвяваше подробно всичко, а аз си гледах в тавана...  и само слушах Crazy
После, разбира се, обърна и към мен и аз си го видях бебчето. Съжалявам, че бебо беше със затворени крачета и не можеше да ни покаже нищо.. Поизчакахме го, няколко пъти се връщахме, но нищо... Сега мъжът ми има някакви съмнения за пола, щото му казали, че бъркали докторите и сега не ми дава да купувам поли и рокли!! Simple Smile Та исках да види с очите си каквото има да показва бебо, но...
Бебенцето тежи 1100 Simple Smile Също каза, че от сега е дългокрако  smile3521

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 22:00 от alexa_

# 340
  • Бургас
Добро утро, сладурани!

Преди малко чак видях сладурките на мама Гери във фейса, толкова са оформени и сладки!  Heart Eyes
Алекс, радвам се за добрите новини от прегледа и затова, че и тати се е включил активно в него.А за това, че бебче ще е дългокрако, няма съмнение, имайки се предвид твоята фигура /фина и дългокрака мама/;-)
Алекс, честит имен ден /ако празнуваш днес/!Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана жена и майка!
Честит имен ден и на всички, които носят името Александра, Александър, Алекс, Александрина, че днес е денят на Александър Невски!
Днес отново не пуснахме малката на градина от страх, че много деца изкараха ларингит..Ще видим как ще е другата седмица положението.
Хайде, лек и спокоен на всички ни!

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 10:12 от Шоколадово бонбонче

# 341
Добро утро, момичета!!!
alexa_ радвам се за добрите новини от прегледа, а ти не бързай с рокличките, че виж Танчето как е в шах - мома ли ще е, момък ли ще е?! Crazy МОжеш от сега да я подготвяш, ако е мома да покорява мъжките сърца, че и данни ще има Hug
Всички са зачезнали - ама явно не само по задачи и разходки, аи във ФБ - ЗАБЕЛЕЖКА!!!
Здрави ли сте всички? Ще има ли среща в петък на мамите?

# 342
  • На морето!
Добро утро и тук!
Алекса, честит имен ден!
Утре ще ви видя повечето накуп, значи. Супер!  
Аз зачезвам по задачки, по-приятно ми е тук да пиша, още ми е странно да пиша във форумски стил във ФБ. Не знам дали ще свикна.
Днес сме на зъболекар със Симеон- т.е. него ще преглеждат и сега влизам в банята и започвам да се приготвям. После, ако всичко мине ок ще ходим да купуваме разни неща за бебето и батко му.
Вчера ходихме да си взема един акт за паркиране пред контейнерите и предупредих Симеон да се държи прилично, че там всички са полицаи. Влизаме в една малка стаичка и там полицай-жена с посребрени коси. Симеон разочарован я огледа и на висок глас ме попита "Тази пък баба защо се е облякла като полицай?" Потънах в земята от срам, може ли пък да е толкова директен?! Дано днес няма такива изцепки!

# 343
Здравейте,момичета. Laughing
Честит имен ден,Алекс!  bouquet
Менина,ами право е детето щом така е преценило,баба-полицай е видяло. Joy Joy Joy
Ооо,днес усещам,че е от приятните ми мързеливи дни. Crazy
Хайде да се пазите и приятен ден. Hug
п.п Мислех,че Александровците имат имен ден на 30.09(нали и нашата шушулка уж ще е Александър). Thinking

# 344
Благодаря ви, момичета  Hug
Както казах- предпочитам без виртуални почерпки, а каквото ви се хапва и най-вече каквото имате наблизо, да се почерпите за мое здраве  Laughing

Дейзи, заведи го Алекс някъде да го почерпиш Simple Smile)))) А другия ни имен ден е на 30.08. - нямам представа защо имаме 2 Simple Smile

Януари,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт