. Голям маймун е от сега - показвани ни всичко, но само до бъбреците
. Днес много ясно видях двата бъбрека и прешлените между тях, но нищо друго по-надолу. Все още си седим т.е. седалищно е, защо да се обърне - нали трябва да ни покаже мома или момък е ХАХАХАХА да ама не. Трябва вече всяка седмица да се ходи на запис на тонове. В тази връзка искам да питам вече мамите, които са запознати с това. Може ли да ми кажете кога мога да ходя на записи в МБАЛ т.е. в кой ден, на кой етаж и така. 

и всичко ще е наред. Съжалавям за трагедията в това семейство, нека за в бъдеще не се случват такива неща.
Имам дружки по-запонати с протичане на нещата и не щото им се бутам в носа с инфо за мен, а щото те се интересуват! 

Имам дружки по-запонати с протичане на нещата и не щото им се бутам в носа с инфо за мен, а щото те се интересуват! 
. Та ние скоро ще влизаме в 9-тия двете хахаха. Та в този смисъл съгласна ли си както те питах по-горе, но не ми отговори да ходим заедно на записи на тонове или да си хосдя сама
Да ви се връщат 
)))))))) За мой ужас постановката се оказа най-дългата в живота ми и ми се наложи да отида до тоалетната, като вдигнах всички възможни баби от моето място до края на реда!! После ми беше неудобно да вляза да ги вдигам всичките пак, та питах жената отвън колко време остава до края. Тя ми казва - ами доста още има, тя постановката е по-дългичка
И какво да правя- влязох! И познайте как ми вдигнаха нервите !!!! Една тежкотоварна баба ми вика, минавйки покрай нея - "Ама вас не ви ли е срам само напред -назад !!!! "
Както съм им фенка на комунистическото им поколение и промитите им мозъци
Супер много се изнервих, че не можах и да й отговоря, щото другите ме чакаха да се разминем, пък и всички бяха затихнали да слушат актьорите, което още повече ме
Оттогава не съм ходила, но вече ще знам с местата!! В края на реда!!
Препоръчани теми