Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 804
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета и от мен Simple Smile

Май не ви се пише много тук или сте по задачки последните дни.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АЛЕКС. БЪДИ ВИНАГИ ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВА, УСМИХНАТА И ОБИЧАНА ОТ   БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.  Радвам се, че бебето е добре. Казваш вашия татко беше щастлив от срещата с бебето, но и се усъмни в пола. Ами нашия татко е винаги с нас на прегледите  Simple Smile

Вчера ходихме да си взема един акт за паркиране пред контейнерите и предупредих Симеон да се държи прилично, че там всички са полицаи. Влизаме в една малка стаичка и там полицай-жена с посребрени коси. Симеон разочарован я огледа и на висок глас ме попита "Тази пък баба защо се е облякла като полицай?" Потънах в земята от срам, може ли пък да е толкова директен?! Дано днес няма такива изцепки!
еееееееее не голям сладур  Joy Joy Joy smile3532 smile3532

Днес ходих на поредната си ЖК. Дадоха ми последния ми болничен - 45 дневния, тъй като той може да се издава спокойно със задна дата. Стандартните теглене, мерене на коремче, кръвно, гледане на бебето на видеозон и слушане на тонове. За сега съм качила 14 кг, кръвното е добре, плацентата има още да си зрее, околоплодните води са си достатъчни и бебчето си отговаря на нужните размери. Разбира се пак си се "криехме"  newsm03. Голям маймун е от сега - показвани ни всичко, но само до бъбреците  newsm12. Днес много ясно видях двата бъбрека и прешлените между тях, но нищо друго по-надолу. Все още си седим т.е. седалищно е, защо да се обърне - нали трябва да ни покаже мома или момък е  ХАХАХАХА да ама не. Трябва вече всяка седмица да се ходи на запис на тонове.  В тази връзка искам да питам вече мамите, които са запознати с това. Може ли да ми кажете кога мога да ходя на записи в МБАЛ т.е. в кой ден, на кой етаж и така.

January - ако и ти ще ходиш на записи не искаш ли да се организирваме и да ходим заедно, а после на по кафенце да си побъбрим Simple Smile

ЧЕСТИТО НА МАМА mimoza^^. ДА ТИ Е ЖИВ  И ЗДРАВ МАЛКИЯ МАРТИН. НЕКА РАСТЕ ВИНАГИ ЗАОБИКОЛЕН ОТ ЛЮБОВТА НА ВСИЧКИТЕ ВИ БЛИЗКИ И ВИНАГИ ДА ВИ РАДВА.

smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 16:38 от tania_burgas

# 346
Здравейте, мамииииии  Hug
Кой е профила във Фейса, кажете и на нас новинките  Rolling Eyes Laughing

mimoza^^ newsm51 smile3525 newsm51 Живи и здрави!!!!!!

# 347
Кой е профила във Фейса, кажете и на нас новинките  Rolling Eyes Laughing
Групата е тайна, за да не ни четат наред. Ако искаш прати ми на лични как си във ФБ и ще те добавя!
И разкажи как мина моноспектакъла и борбата с пишкането?
alexa_, честит имен ден, отново! Много поводи да имаш винаги, за да се усмихваш и щастието да те съпътства винаги!!!  bouquet

Мами, ако някой не е разбрал нашата мама Mimoza е родила своя син Мартин в 9,15ч , 3.600, 52 см! Да са много здрави, скоро у дома и чакаме разказа на мама!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 348
january благодаря ти, миличка!!!Вече изпратих координати на 2 мами и очаквам включване  Grinning

ОТНОСНО СПЕКТАКЪЛА снощиииииии....абе, какво пишкане бе, аз направо замрях  Joy Joy Joy
Отново много силно, голяма игра, силно присъствие......това сам човек да изпълни цялата сцена и да накара цяла зала да се смее,  настръхва и плаче.......За мен е Велик Актьор и Голям Човек с Огромна Душа!!!!!
И..........имаше след спектакъла 10 минути ''На четири очи'' с Мариус Куркински в гримьорнатааааааааааа  Embarassed Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Неможах да се стърпя тоя път и отидох да го поздравя, бях толкова развълнувана(все пак съм бременна  Shocked) и го развълнувах и него много(дори ме попита как се казвам Embarassed Shocked ), беше просто една осъществена за мен мечта, БЯХ ТОООООООООЛКОВА ЩАСТЛИВАААААААААА, момичетаааааааааа  Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing

# 349
О благородно ти завиждам за преживяната емоция - Мариус е велик просто.

# 350
Честито Мимоза, да ти е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва!  bouquet

# 351
  • Burgas, Bulgaria
ще спра да гледам новини ....... Tired

# 352

Защо какво е станало пак?

# 353
  • Бургас
Аз превключвам, че иначе ще пусна гласа и няма да спра.Тревогата е страшна като чуеш такова нещо - за родилката и бебенцето й става въпрос.
Бог да е с всички ни!

# 354
Момичета не се поддавайте на отрицателните новини , които ни заливат всекидневно в телевизионното пространство. Не позволявайте отрицателните емоции на надделеят,защото не е полезно за бъдещата майка да й се въртят лоши мисли в главата. Това са неща, които винаги са се случвали, просто ТВ ефир понякога преекспонира с трагедията на хората и търси сензация. Мислете позитивно, нека Господ да  е с нас Praynig и всичко ще е наред. Съжалавям за трагедията в това семейство, нека за в бъдеще не се случват такива неща.

# 355
приказка преди сън...

Милото ми привечер се чу с майка си - страшно ме забавлява свекито!!! Иска евала да й направим с бебе, кръстено на нея, а иначе е много "запозната" с бременността ми. Питала го дали скоро ще приключи 7-мия ми месец и кога ще влизам в 8-мия?! Crazy #Crazy newsm78  Имам дружки по-запонати с протичане на нещата и не щото им се бутам в носа с инфо за мен, а щото те се интересуват! Sunglasses
Та аз след 10дни влизам в 9-тия месец - според нея колко месеца ще го нося това бебе - година/две?! Аз викам на милото като родя, ако съм преносила и им честитим, че вече са баба и дядо да не попитат, ама не е ли преждевременно родено?!

# 356
  • На морето!
ОТНОСНО СПЕКТАКЪЛА снощиииииии....абе, какво пишкане бе, аз направо замрях  Joy Joy Joy
Отново много силно, голяма игра, силно присъствие......това сам човек да изпълни цялата сцена и да накара цяла зала да се смее,  настръхва и плаче.......За мен е Велик Актьор и Голям Човек с Огромна Душа!!!!!
И..........имаше след спектакъла 10 минути ''На четири очи'' с Мариус Куркински в гримьорнатааааааааааа  Embarassed Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Неможах да се стърпя тоя път и отидох да го поздравя, бях толкова развълнувана(все пак съм бременна  Shocked) и го развълнувах и него много(дори ме попита как се казвам Embarassed Shocked ), беше просто една осъществена за мен мечта, БЯХ ТОООООООООЛКОВА ЩАСТЛИВАААААААААА, момичетаааааааааа  Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing
И моята душа изпълни! Прекрасно е да чета такива мнения тук! Надявам се публиката да се е представила достойно като актьорския състав и Мариус. Всъщност Бургаската публика винаги е била много адекватен участник в културните прояви на града ни.
Инлов, моето мнение се припокрива с твоето.
А за майката от Смолян (мисля), която е родила детето си у дома, в присъствието на останалите 4-5 дългокоси дечица гледахте ли? Този репортаж ме остави с много въпросителни и смесени чувства.

# 357
приказка преди сън...

Милото ми привечер се чу с майка си - страшно ме забавлява свекито!!! Иска евала да й направим с бебе, кръстено на нея, а иначе е много "запозната" с бременността ми. Питала го дали скоро ще приключи 7-мия ми месец и кога ще влизам в 8-мия?! Crazy #Crazy newsm78  Имам дружки по-запонати с протичане на нещата и не щото им се бутам в носа с инфо за мен, а щото те се интересуват! Sunglasses
Та аз след 10дни влизам в 9-тия месец - според нея колко месеца ще го нося това бебе - година/две?! Аз викам на милото като родя, ако съм преносила и им честитим, че вече са баба и дядо да не попитат, ама не е ли преждевременно родено?!

Стига бе насистина ли Simple Smile. Та ние скоро ще влизаме в 9-тия двете хахаха. Та в този смисъл съгласна ли си както те питах по-горе, но не ми отговори да ходим заедно на записи на тонове или да си хосдя сама

МАМИ МОЛЯ ДА МИ КАЖЕТЕ КОГА И КЪДЕ В МБАЛ МОГА ДА СИ НАПРАВЯ ТЕЗИ ЗАПИСИ. БЛАГОДАРЯ:)

# 358
Танче, Януари, благодаря за пожеланията  Hug  Да ви се връщат   bouquet

За театъра да кажа и аз - още не ми личеше, че съм бременна изобщо.. отидохме с приятелки да гледаме една постановка в Адриана Будевска. Момичето, което купи билетите избрало точно, ама точно в средата, да виждаме добре Simple Smile)))))))) За мой ужас постановката се оказа най-дългата в живота ми и ми се наложи да отида до тоалетната, като вдигнах всички възможни баби от моето място до края на реда!! После ми беше неудобно да вляза да ги вдигам всичките пак, та питах жената отвън колко време остава до края. Тя ми казва - ами доста още има, тя постановката е по-дългичка  Crazy  И какво да правя- влязох! И познайте как ми вдигнаха нервите !!!! Една тежкотоварна баба ми вика, минавйки покрай нея - "Ама вас не ви ли е срам само напред -назад !!!! "  smile3514  Както съм им фенка на комунистическото им поколение и промитите им мозъци  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Супер много се изнервих, че не можах и да й отговоря, щото другите ме чакаха да се разминем, пък и всички бяха затихнали да слушат актьорите, което още повече ме   newsm61 Оттогава не съм ходила, но вече ще знам с местата!! В края на реда!!

За депресиращите новини- аз сменям канала! Бих си позволила да гледам нещо подобно само, ако вече съм в менопауза, та да съм сигурна, че няма да забременявам повече и да се психирам с чутото.  Но и тогава няма да е, щото пък внучета ще чакаме и то ..  ooooh!
по-добре и вие не ги гледайте!

# 359
  • Бургас
tan4e, na zapis moje da hodi6 vseki delni4en den sled 9:30 i do 13:30. Rodilnoto e otdqsno na sgradata, gledaiki kam centralniq vhod. Trqbva da podmine6 vhoda na morgata i se ka4va6 po edna estakada i stiga6 priemnoto za rodilki. Ima zvanec, kakto i opisanie za kakvo po kolko pati da zvani6.
Mimoza, 4estita radost! Da vi e zdravo i spokoino beb4eto, s veselo i bezgrijno detstvo! A na teb skoro6no vazstanovqvane!
Momi4eta, kak i kade e rodila mimoza?

Общи условия

Активация на акаунт