Екозтични дестинации

• 20 584
  • 216
  •   1
Отговори
# 105
Преди 3 г имах резервирани полети и хотели за там..но се случи драма и така си остана..((

# 106
Преди 3 г имах резервирани полети и хотели за там..но се случи драма и така си остана..((
Жалко  Cry
Дано някой сподели ,че се колебаехме между Куба, Исландия или Португалия и като гледам май ще е последната дестибация сега,а догодина и другите две.
Ако някой се включи и сподели впечатления може и да натежим пак на моята дестинация. Praynig

# 107
Lizzy Bennet, между Исландия и Португалия има голяма разлика, но ако ти се ходи какво те спира.

# 108
Lizzy Bennet, между Исландия и Португалия има голяма разлика, но ако ти се ходи какво те спира.
Wink
Има,но сме си ги набелязали за тази година да ги посетим и се чудим с коя да започнем;)
Билетите са доста скъпи за Исландия,докато хотели и такси са ОК,а за момента в Португалия времето е супер ,та ще видим.
Ако някой е ходил ,моля да сподели отзиви. Praynig

# 109
Гледам чудни дестинации предстоят за magarcho и AvrorA

Ние се върнахме очаровани от Тайланд - Пукет, Симилански строви, о.Рая, о.Корал, Пханг Нга, Пи Пи Дон и Пи Пи Ле..., накрая и Бангкок.
Най-много ми хареса престоя ни на Пи пи островите и  №4 и №8 от Симиланските  Heart Eyes Heart Eyes

# 110

Ние се върнахме очаровани от Тайланд - Пукет, Симилански строви, о.Рая, о.Корал, Пханг Нга, Пи Пи Дон и Пи Пи Ле..., накрая и Бангкок.
Най-много ми хареса престоя ни на Пи пи островите и  №4 и №8 от Симиланските  Heart Eyes Heart Eyes

Някъде във виртуалното пространство имаш ли описани впечатленията и преживяванията, че ме заинтригува? Тайланд отдавна ни се върти из главите.... Sunglasses

# 111
Чудесна темичка, ще Ви изчета с удоволствие  Mr. Green
Макар мъжо да ме навива от 100 години да ходи в Дубай, май пак ще му се размине.
Много се чудех и овъртах дали да не избера нещо друго пак. Колебаех се между Ямайка, Тайланд и разни други. Обаче в предвид възрастта на втората ми мацка измислих нещо друго  Mr. Green
Замислила съм април месец да ходим в Доминикана.
А сега ще прочета малко и от Вашите идейки, току ввиж размисля преди да сме направили резервация  Hug
Много искам да отида в Шри Ланка, Виетнам, Куба, Мексико, Камбоджа, Бали и сингапур. Не в тая последователност де  Mr. Green Да сме живи и здрави, и да можем да си го позволи, пък и бебката да дръпне малко  Laughing
А за тоя Дубай, все не остава кога, как и т.н.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 18:58 от ronisum

# 112
ronisum , ако говориш за Доминиканската република ( а не за Доминикана) , съм сигурна че много ще ти хареса. Ние миналата година бяхме там , точно през април и беше много хубаво Heart Eyes Като изключим някои форсмажорни обстоятелства, които се опитаха да ни развалят почивката всичко беше много хубаво. Обслужването в хотела беше страхотно, плажът и времето също. Имаше много хора с малки деца - даже се запознахме с един сърбин, който беше с две - едно бебе на 6 м. и едно на 2г. Куба също е много хубаво, но знам че там обслужването е една идея по-ниско, може би заради кумунизма.
Аз също искам да посетя Дубай, но бих го направила като транзит за някоя друга държава. Да кажем 3-4 дни там и после някъде към Азия Peace

# 113
Аз също искам да посетя Дубай, но бих го направила като транзит за някоя друга държава. Да кажем 3-4 дни там и после някъде към Азия Peace

Ние бяхме 6 дни в Дубай и не ни стигнаха.  Joy Пак искаме да се върнем там и да посетим и някои други емирства. Казват, че в Оман било много красиво също...

# 114
Преди да сме направили резервация давайте идеи за хотел спряли сме се на Мелия Кариби Тропикал 5* Пуната Кана, имаме оферта за хотел и полети и смятаме другата седмица да платим. Така че ако ще ми плюете хотела сега е момента  Mr. Green Ама който плюе да ми дава идеи за друг  Peace

За Дубай съм измислила програмата. През ТЮИ Германия с полети от Виена. Решила съм 8-10 дни в Дубай ( Хилтън Джумейра Бийч или Атлантис), като навръщане още 3 дни във Виена. Обаче тази програма отстъпи ясто на Доминиканската република (не знаех че републиката и Доминикана са две различни неща  Embarassed). Дубай ОТНОВО остава за по на там  Joy
Всеки път от няколко години мъжът ми вика айде да ходим в Дубай и аз всеки път изкривявам на друга посока нещата.
Малко спам, таман се записах в Дубайската тема и разпитвах и ааа се навих, пък накрая пак измислих друго  Crazy
Та сега програмата се очертава следната 10 нощувки в Пунта Кана и 3 нощувки  навръщане в Мадрид.
Приемам 2 дни идеи за хотели  Peace

# 115

Ние бяхме 6 дни в Дубай и не ни стигнаха.  Joy Пак искаме да се върнем там и да посетим и някои други емирства. Казват, че в Оман било много красиво също...
Повече от 2 дни няма какво да се прави Дубай - поне аз толкова едвам издържам..Ако не ходиш по молове и на плаж, разбира се..
Оман е красив, но или виждаш Маскат за половин ден или обикаляш 200-300 км надолу към курортите.

# 116

Повече от 2 дни няма какво да се прави Дубай - поне аз толкова едвам издържам..Ако не ходиш по молове и на плаж, разбира се..
Оман е красив, но или виждаш Маскат за половин ден или обикаляш 200-300 км надолу към курортите.

Ние по молове сме били само по 2 причини - да видим някоя забележителност (фонтаните, аквариума в Dubai Mall, ски-пистата в Mall of the Emirates) и да хапнем. И не се спряхме от обикаляне. Смятам, че има много какво да се види...въпрос на вкус (отново).  Wink

# 117
Dusty_wind Моля те разкажи на кратко в кой Хотел бяхте? С коя агенция, ако сте ползвали такава? Какво щеше да Ви развали почивката и някакви напътствия, трябва ли да знаем нещо или да си носим нещо конкретно, изобщо какво да имаме впредвид  Grinning
Не бих отказал и няколко снимчици ако имаш и искаш разбира се. Да си помеччтаем малко  Heart Eyes

Най-много ми хареса престоя ни на Пи пи островите и  №4 и №8 от Симиланските  Heart Eyes Heart Eyes
За мен Тайланд е рая на земята. И аз съм очарована от Симиланските острови и Рая (Раша Айланд както му викат местните  Heart Eyes) Наистина е много красиво. Даже следващия път мислим там да отседнем поне за 4-5 дни. Там видяхме на няколко пъти истински Варани, гледахме как плажуват водни бикове в езерцето, и изобщо много ни харесва това островче Heart Eyes
А на Симиланите плувахме с гигантски костенурки (включително и малката с пояса - беше атракция) и ги хранехме с банани  Grinning
Радвам се че сте изкарали добре  Hug
ето една снимка от островчето Рая в наше отсъствие (да не ме гледате каква съм красавица  Mr. Green
http://media.snimka.bg/7914/022082494.jpg?r=0
ето я малката в рибарското селища до Джеймс Бонд http://media.snimka.bg/7914/022082609.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/7914/022082461.jpg?r=0

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 14:57 от ronisum

# 118
ronisum, да великолепно беше и на Рая, макар че случихме малко вятър и вълна.
Самият  остров е прекрасен  Heart Eyes за по-дълъг престой, докато на Симиланите видях само палатково настаняване  Wink
Ето малко снимки, ще добавя още.
А за Дом.република няма да сбъркате, били сме за малко там като част от круиз, страхотно е  Heart Eyes
Макар, че моите деца по-далече от Испания не съм ги водила. А през априлската ваканция сме в Кипър, живот и здраве.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 11:28 от scorpios

# 119
Страхотни снимки! Би ли споделила с какъв фотоапарат са направени newsm78

Общи условия

Активация на акаунт