Фейсбук 2

• 1 308 389
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 205
Аз също знам,че няма,но напоследък тази случайност, която забелязах ми беше странна и реших да попитам.Съвпадението е следното,разглеждам профила на някои,които е бил примерно преди 1-2 часа активен,в момента в които си му в профила  потребителя ми се показваше активен в дясно в линията с потребителите ,на линия за кратко докато му напуснеш профила.Това ми се случва напоследък много често и с един и същи човек,затова ми стана интересно и реших да попитам .

# 14 206
djeki9, според мен се получава така, понеже си в профила му и имаш възможност да му пратиш съобщение. Не че реално човекът е активен в момента. И в бг-мамма като цъкнеш на профила на даден потребител, който е извън линия, в профила му винаги е обозначено, че "уж" е онлайн.

# 14 207
Къде се вижда кой кога всъщност е на линия или преди колко време е бил? Месинджър ли?

# 14 208
И аз си го помислих,че това може да е причината.
А за активност от лаптоп в дясно нали има лента за контактите там си показва всички на линия в момента и кога последно са били.
От телефон също като влезнеш в месинджър има иконка долу в дясно  "people" и като кликнеш на нея ти излизат активните и тези със сторитата -също показва и кога последно са били активни.

# 14 209
Може би, даже сигурно в темата е питано, но сега не мога да прегледам, та ще питам пак. Когато блокираме някого във фейсбук, който не ни е в листа с приятелите, той може ли да разбере? В какви случаи разбира?

# 14 210
  • Sofia
Естествено, че може да разбере – например, ако не успее да намери профила ти, а заподозре, че не си го деактивирала.
Ако имате общи приятели, чиито постове коментираш – също е възможно да се усети.
Във всеки случай, не е трудно да разбереш дали дадено лице те е блокирало. Simple Smile

# 14 211
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, имали начин да ми покаже последно какво съм коментирала, защото коментирах един пост, но не запомних на коя страница беше

# 14 212
Здравейте Simple Smile, имали начин да ми покаже последно какво съм коментирала, защото коментирах един пост, но не запомних на коя страница беше
Отивате в собствения си профил и там натискате трите точки, откъдето избирате "дневник на дейностите" и ще ви се покаже какво сте харесвала и коментирала.

# 14 213
Отивате на профила си и там на сниката на корицата има ""Дневник на дейностите". Както е обяснено в горния пост, мисля, че няма да се получи.

# 14 214
Отивате на профила си и там на сниката на корицата има ""Дневник на дейностите". Както е обяснено в горния пост, мисля, че няма да се получи.
Абсолютно същото е, но в мобилната версия не е на корицата, а се стига именно през иконката с трите точки. Но и в десктоп версията пак е до трите точки. Wink

# 14 215
А като гледам сторито на някой показва ли му на него колко пъти съм му го гледала?? Или само еднократно че съм го погледнала, а аз може и 100 пъти да съм го гледала??

# 14 216
Няма брояч на гледанията 😆

# 14 217
Еднократно!

А знаете ли как мога да добавя Messenger connection да виждат моите highlights, в privacy на higlights няма такава опция?

# 14 218
Когато отбележа, че се интересувам от дадено събитие автоматично ми показва, че това е видимо за приятели и всеки път трябва да променям настойката да е видимо само за мен. Има ли начин да направя опцията по подразбиране да е видимо "само за мен" ? Благодаря.

# 14 219
  • София
Ако постфактум редактираш коментар и  споменеш някой (член на групата) - той ще се извести ли?

ПС: metome това пък защо? Rolling Eyes
То преди месеци те виждаха цял свят, на какво ще ходиш.

Общи условия

Активация на акаунт