Фейсбук 2

• 1 308 349
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 220

ПС: metome това пък защо? Rolling Eyes
То преди месеци те виждаха цял свят, на какво ще ходиш.

Да де, за това ми е питането - ако може да не ме вижда целия свят (приятели), при това още със отбелязването, че съм "interested" или "going" Rolling Eyes

# 14 221
Чудя се наложително ли е да отбележите, че ще ходите, като не искате другите да знаят?

# 14 222
Не отбелязвам интерес към някое събитие, с цел другите да знаят, а за да може като наближи датата и ФБ да ми "напомни" за събитието (иначе забравям, че е имало някакво събие за след 2 месеца). Пък ако има някакъв друг начин как ФБ да ми напомня за предстоящо събитие, който аз не знам, моля кажете, пак казвам не отбелязвам interested за да уведомявам другите къде смятам да ходя Rolling Eyes

# 14 223
Сложи си напомняне в календара

# 14 224
  • София
Google calendar?

Иначе, понеже в последния момент разбрах за събитие, чиято страница харесвам по подразбиране... Ако я сложа (Преди всички) явно ще виждам навреме, но и целия фийд ще излиза на стената ми.

# 14 225
Може да сте писали,ама нямам време да чета назад ,та да питам за Сторито -защо само виждам кои от приятели са ми го наблюдавали ,а останалите 100 човека ,които не са в приятелите ми не им виждам имената? Thinking

И в инстаграм ли е така?

# 14 226
  • софия
Може да сте писали,ама нямам време да чета назад ,та да питам за Сторито -защо само виждам кои от приятели са ми го наблюдавали ,а останалите 100 човека ,които не са в приятелите ми не им виждам имената? Thinking

И в инстаграм ли е така?

Ако профилът е скрит(private ) или там както се води ще може да ти го виджат само приятели. Ако е открит/публичен / ще ти показва всички , които са ти го гледали. Но ако си се отбелязала примерно в заведени/местност или подобно/ могат да ти го виждат хора , които също са отбелязани там , но не съм убедена че ще ги пише поименно ,а не 1 зрител и тн. Дано съм била полезна.

# 14 227
Аз съм блокирана от една жена и го знам.

Въпросът ми е, ако постна нещо и тагна наш общ приятел  - тя ще го види ли? Дори и името ми да не е линк към профил. Защото нали тя ме е блокирала.

# 14 228
lys, мисля че не.
Аз съм блокирана от една дама, за която със сигурност знам. Имаме няколко общи приятели, но аз не виждам нито когато публикува или коментира някоя снимка или харесване. Да речем общият ни приятел е пуснал снимка, има 5 харесвания и два коментара, но аз не виждам всички. Понеже съм достатъчно близка с него попитах кой му е харесал и коментирал и отговорът беше въпросната дама.

# 14 229

И в инстаграм ли е така?

Ако профилът е скрит(private ) или там както се води ще може да ти го виджат само приятели. Ако е открит/публичен / ще ти показва всички , които са ти го гледали. Но ако си се отбелязала примерно в заведени/местност или подобно/ могат да ти го виждат хора , които също са отбелязани там , но не съм убедена че ще ги пише поименно ,а не 1 зрител и тн. Дано съм била полезна.

Мерси за подробния отговор. Точно за всичи варианти, които описахте, питах.

# 14 230
Ако правя скрин снимка с телефона както съм пуснала фейсбука .. искам да снимам снимка от фейсбук профил на човек, по този начин без да я тегля.. човека на който е профила ще разбере ли?

# 14 231
  • София-Младост
Ако правя скрин снимка с телефона както съм пуснала фейсбука .. искам да снимам снимка от фейсбук профил на човек, по този начин без да я тегля.. човека на който е профила ще разбере ли?
Не.И да я изтеглиш или копираш линка и запазиш някъде при теб..отново няма и да разбере.

# 14 232
  • София
Във Facebook lite месинджъра пак ли е отделно приложение, или е вътре в него?

# 14 233
Във Facebook lite месинджъра пак ли е отделно приложение, или е вътре в него?
Вътре.

# 14 234
  • Sofia
Нещо така и не ми стана ясно на какъв принцип се показват общите приятели във Facebook, макар доста пъти да съм попадала на обяснения в тази тема.

Например – X и Y са приятели. X си е скрил списъка с контакти, Y – не е. Защо, обаче, като отида в профила на Y, виждам, че X ни е общ приятел? Т.е. за да не разбера, че са свързани, трябва и двамата да са си скрили списъците с приятели, така ли? Това ли е правилото, в крайна сметка?

Общи условия

Активация на акаунт