Фейсбук 2

• 1 308 320
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 235
Нещо така и не ми стана ясно на какъв принцип се показват общите приятели във Facebook, макар доста пъти да съм попадала на обяснения в тази тема.

Например – X и Y са приятели. X си е скрил списъка с контакти, Y – не е. Защо, обаче, като отида в профила на Y, виждам, че X ни е общ приятел? Т.е. за да не разбера, че са свързани, трябва и двамата да са си скрили списъците с приятели, така ли? Това ли е правилото, в крайна сметка?
Не, мисля, че общите приятели няма как да се скрият. . Не мога да изтрия мнението си, но го оттеглям. Права сте.

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 18:13 от pipilota65

# 14 236
  • софия
На компютъра показва мисля всички общи приятели, на телефона показва по - малък общ брой приятели, поне при мен

# 14 237
  • Sofia
Момичета, благодаря ви за мненията, но не е така.

Разбира се, че общите приятели могат да бъдат скрити. Питах какви са условията за това.

Когато отида в профила на Човек X, виждам само тези приятели като общи, които не са си скрили списъците с приятели. Всички останали, които са със скрити списъци (тук условието е и самият X да си е скрил списъка с контакти) не излизат като видими, макар да съм убедена, че са приятели с X.

Само през компютър ползвам Facebook.

Ако някой, все пак, може да потвърди дали зависимостта е като описаната от мен, нека сподели. Peace

# 14 238
Когато отида в профила на Човек X, виждам само тези приятели като общи, които не са си скрили списъците с приятели. Всички останали, които са със скрити списъци (тук условието е и самият X да си е скрил списъка с контакти) не излизат като видими, макар да съм убедена, че са приятели с X.
Да, поне при мен е така.

# 14 239
Еднократно!

А знаете ли как мога да добавя Messenger connection да виждат моите highlights, в privacy на higlights няма такава опция?

Никой ли Thinking

# 14 240
  • софия
Еднократно!

А знаете ли как мога да добавя Messenger connection да виждат моите highlights, в privacy на higlights няма такава опция?

Никой ли Thinking

При дава или за Всички или само за Приятели.

# 14 241
  • София

Разбира се, че общите приятели могат да бъдат скрити. Питах какви са условията за това.

Ако някой, все пак, може да потвърди дали зависимостта е като описаната от мен, нека сподели. Peace

Аз го потвърждавам. Дъщеря ми си е скрила приятелите. Най-добрата и приятелка не. Като влезна в профила на приятелката й не ми дава , че дъщеря ми ни е общ приятел.

# 14 242
  • софия
На мен пък ми ги показва като общи, дори и през телефона. Отварям един колега с нескрити приятели и там в общите виждам моята приятелка, която е със скрити приятели.
Вие да не ги търсите само в тези първите снимки, които се показват на самият профил. Аз отварям списъка и там ги намирам.

# 14 243

Оттеглям си мнението и после ще го изтрия. Просто до сега не бях забелязала това. Права сте май. Първо забелязах, че при някои приятели пише 22общи, а в списъка налице са само 15. Първо проверих 2 приятелки, едната със скрит списък, другата с открит. И при двете ги виждам като общи. Но проверих други 2, които и 2те са със скрити приятели. Там липват и в двата списъка, а знам ,че са приятели, просто не се виждат дори и като общи.

# 14 244
  • Sofia
OK, мерси. Peace

Аз го потвърждавам. Дъщеря ми си е скрила приятелите. Най-добрата и приятелка не. Като влезна в профила на приятелката й не ми дава , че дъщеря ми ни е общ приятел.
Не си ме разбрала правилно. Grinning Аз говоря за точно обратното – ако X и Y са приятели и X си е скрил списъка с приятели, а Y – не, като отида в профила на Y, виждам, че X му е приятел, макар X да си е скрил приятелите. Завъртяно е за обяснение, може би затова някои се объркват, като го четат. Grinning

pipilota, Peace

# 14 245
Това с приятелите и на мен нещо не ми е ясно изобщо,кога, кой какво вижда.Давам пример:аз съм със скрити приятели,скоро  приех една покана на познат(той също е със скрити приятели),излиза ми ,че имаме 13 общи приятели.Да ама аз в неговия профил виждам само 2-ма приятеля(тези 11 и те са скрити).Разбрах за 3-ма от харесвания на снимките му,ако не бяха харесали снимките така и нямаше да знам,за тези 3-ма.
Сега ми стана интересно и влезнах в профилите на тези 3-мата(общи,за които случайно разбрах) и видях,че и те са със скрити и при тях имам повече общи от реално показаните които излизат,но въпросният човек с който скоро станахме приятели не се показва.
Влезнах и в тези два профила само които ми показва,те не са със скрити приятели излизат всички и въпросния човек и той си излиза.
Та странно е и това е така и от телефон и лаптоп.

# 14 246
  • Sofia
Ами, да, значи е, точно както аз го обясних. Когато и двамата са със скрити списъци, не ти излиза, че са приятели по между си. Но само тогава.

# 14 247
А когато някой ми е гледал сторито по какъв критерии ги подрежда в списъка?? Не е по азбучен ред нито по реда час кой кога го е гледал??

# 14 248
Еднократно!

Никой ли Thinking

При дава или за Всички или само за Приятели.
Да, но аз искам да бъде както могат да се нагласят сторитата: за приятели и месинджър контакти, но не ми излиза такава опция Thinking Thinking Thinking

# 14 249
  • софия
Няма такава опция, или е за всички или само за Приятели

Общи условия

Активация на акаунт