Фейсбук 2

• 1 308 330
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 250
Имам и питане относно лайфове и видеоклипове,качени във фейсбук.Отдолу под тях излиза бройката на преглежданията,човека койтоо си е качил лайфа,вижда ли, кой му го е гледал и колко пъти и получава ли за това известия или и той като всички, вижда само броя преглеждания?
Например: ПОД  клип виждам това
52харесвания-и хората,които харесват/коментират
11 коментара-и хората
137 преглеждания-само броя

# 14 251
Здравейте,напоследък виждам ,че някой качват снимки във фейсбук  ,които са  3D.Може ли да ми кажете как се правят 3D снимките във фейсбук.Разбрах ,че била нова функция.

# 14 252
Функция на ФБ е и е достъпна за някои от по-новите андроиди и iPhone
Скрит текст:

# 14 253
  • Пловдив
Хич даже не е нова опция, но си зависи от камерата на устройството.
Едно непрежалимо за мен HTC правеше такива снимки... За жалост, след 5! години вярна служба дисплеят му замина и така и не намерих кой да го смени Sad

# 14 254
Имам го това HTC вкъщи и още работи. Но снимките, които се качват във ФБ не са 3D, каквито правеше HTC Evo 3D, а обикновени и се обработват от ФБ в 3D формат.

# 14 255
Функция на ФБ е и е достъпна за някои от по-новите андроиди и iPhone
Скрит текст:

Благодаря! Много ми помогна ,открих го и успях да ги правя снимките  3D.

# 14 256
А по какъв критерии се подрежда списъка с “видели “. сторито ни??

# 14 257
  • софия
А по какъв критерии се подрежда списъка с “видели “. сторито ни??

И аз се опитвам да намеря дали има зависимост , според в първите няколко часа показва по реда на гледанията и след това ги подрежда според мен поне по това самият човек колко често ти гледа сторито(но са мои трактовки ).
На истраграм поне така ми се струва - на 1 място ми е едно момиче винаги- моя близка приятелка, на 2 - момче, пак близък приятел . Направиш шот на днешното си стори с имената и довечера ще проверя дали са се разменили.

# 14 258
Имам питане относно копиране на съобщенията от месинжера.
Има начин да се копират всички, без да е едно по едно.
Важно ми е да си запазя кореспонденцията с няколко човека.
Усилията ми обаче това да стане всичко или поня на няколко етапа не се увенчаха с успех. Трябва всичко, едно по едно или аз не знам как?

# 14 259
Усилията ми обаче това да стане всичко или поня на няколко етапа не се увенчаха с успех. Трябва всичко, едно по едно или аз не знам как?
И аз правих опити и успявам само на десктоп версията на ФБ от прозорчето с чатове, маркирам разговора от последния чат назад зо където искам, копирам и отварям word файл, където поставям копирането и го запазвам като word документ.

# 14 260
  • Пловдив
Имам го това HTC вкъщи и още работи. Но снимките, които се качват във ФБ не са 3D, каквито правеше HTC Evo 3D, а обикновени и се обработват от ФБ в 3D формат.
Моето беше One m8 и си правеше снимките 3Д.
След качване не са се променяли по никакъв начин

# 14 261
Няма такова нещо! Laughing В интернет или на компютър 3D снимки не можеше да изглеждат като сегашните 3D във Фейсбук! Да, като чудесни снимки си изглеждаха, но не и 3D.
А HTC Evo 3D беше първият телефон, който правеше такива снимки, които се виждаха в 3D формат само на телефона. Още ми стоят във фейсбука, качени именно от този телефон и не са 3D изображения, а обикновени снимки.

# 14 262
  • Пловдив
Ох, много мразя, да влизам в някакви безумни полемики...
Както у да е, аз знам какво бижу си имах!

# 14 263
А когато снимка е от фейсбук страница на нещо си.. този който е направил страницата вижда ли кой отваря  снимката или пък колко човека са я отворили??

# 14 264
И аз правих опити и успявам само на десктоп версията на ФБ от прозорчето с чатове, маркирам разговора от последния чат назад зо където искам, копирам и отварям word файл, където поставям копирането и го запазвам като word документ.
Да, и аз на лаптопа, но докъдето и да маркирам, веднага се размаркирва, преди да му дам "копи". Трябва едно по едно, само тогава ми се получават.е на единия, после на другия/. Е, то няма да ми стигне месец сигурно, а ми е важно. Точно така щях да направя и аз, но дали в настройките има нещо или в мен, но не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт