Фейсбук 2

• 1 307 904
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 520
Когато постовете ми са публични и бъдат харесани от някой, който не ми е в приятели, означава ли това, че въпросният човек е влизал да разглежда профила ми? Къде и как вижда публикациите ми, след като те не са били споделяни от други общи приятели например?
Когато постовете ти са публични все някъде ги е видял, не е нужно някой от приятелите ти да ги споделя.

Разбирам, че някъде ги вижда. Въпросът ми е къде е това някъде, след като не са били споделяни. Или само случайно, от любопитство като влезеш в даден профил, само тогава можеш да разгледаш публичните му постове?

# 14 521
  • ...на безопасно
Е, разглеждал ти е профила.
Какво от това?

# 14 522
  • Пловдив
Преди беше щом те следва и всички неща които ги публикуваш публично си излизат в News feed

# 14 523
Dream7, ако си публикувала, коментирала нещо в някоя група, в която членува и той и мнението ти е съвпаднало с неговото или напротив, е погледнал профилът ти. Лайкването може и по неволя да е станало 😁.
Дали разбрах правилно- питаш как те е намерил без да те познава ли?

# 14 524
Преди беше щом те следва и всички неща които ги публикуваш публично си излизат в News feed

Забранила съм следването.

# 14 525
Според мен , след като някой от приятелите ти е харесал нещо, то излиза и при него и щом не е забранено го е харесал.т.е приятел на приятел.
Нали има опция кой да вижда публикациите ти. Ограничи ги, ако не искаш друг да ги вижда или харесва.

# 14 526
Според мен , след като някой от приятелите ти е харесал нещо, то излиза и при него и щом не е забранено го е харесал.т.е приятел на приятел.
Нали има опция кой да вижда публикациите ти. Ограничи ги, ако не искаш друг да ги вижда или харесва.

Аз нямам проблем с това, че са ми харесали даден пост хора, които не са ми в приятели. Просто ми е интересно как попадат на моята публикация. Не съм сигурна, че като е харесана от мой приятел излиза и при другия, който не е в приятели. Преди май имаше нещо подобно, но вече мисля е премахнато. 🤷🏻♀

Dream7, ако си публикувала, коментирала нещо в някоя група, в която членува и той и мнението ти е съвпаднало с неговото или напротив, е погледнал профилът ти. Лайкването може и по неволя да е станало 😁.

Да това ме интересуваше, как хора, които не са ми в приятели, попадат на мои публикации. Дали те се виждат някъде, когато са публични и харесани от общи приятели примерно, или чисто и просто на принципа на случайността и от любопитство са попаднали на моя профил, влезли са да го разгледат и така са лайкнали някои от постовете ми. 😊

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 11:50 от bubanka

# 14 527
Скрит текст:

Да това ме интересуваше, как хора, които не са ми в приятели, попадат на мои публикации. Дали те се виждат някъде, когато са публични и харесани от общи приятели примерно, или чисто и просто на принципа на случайността и от любопитство са попаднали на моя профил, влезли са да го разгледат и така са лайкнали някои от постовете ми. 😊
Второто. Аз самата се сещам за поне един случай, в който съм правила същото.

# 14 528
Какво странно има в това, да е разглеждал профила ти? Естествено, че това е най-вероятният сценарий.

Не намирам нищо странно в случилото се. Аз също го правя често. Въпросът ми беше в съвсем друга насока - къде и как се виждат публикациите ми или могат да бъдат разгледани единствено, ако профилът ми бъде посетен.

# 14 529
  • ...на безопасно
Само, ако профила ти е посетен.
Или въпросния те е последвал.

# 14 530
Или случайно е открил публикацията с търсачката.
Скрит текст:
На скрийншота не се вижда, но по-надолу има публикации и от профили, а не само от страници.

# 14 531
  • софия

Аз нямам проблем с това, че са ми харесали даден пост хора, които не са ми в приятели. Просто ми е интересно как попадат на моята публикация. Не съм сигурна, че като е харесана от мой приятел излиза и при другия, който не е в приятели. Преди май имаше нещо подобно, но вече мисля е премахнато. 🤷🏻♀

А преди имало и опция да те следват непознати ? Защото и да спреш в момента следването ,то ще е само за нови хора , старите ще продължат да те следват ,мисля че преди ставаше автоматично като изпратиш поляна . Аз също се озадачих като погледнах че имам над 1к последователи и за да не ми виджат публичните неща ,трябваше да ги блокирам един по един ( може и да има друг вариант ,но поне аз не откривам )

# 14 532
  • Sofia
... за да не ми виждат публичните неща ...

Оксиморон. Grinning

# 14 533
Като казахте последователи, се зачудих...започваш да следваш някого ако той има активен бутон за следване в профила си, или и като му изпратиш покана за приятелство, но той не я приема? И ако човекът по някое време я приеме, това, че аз го следвам вече не излиза в профила ми за други лица?
Не знам обясних ли го правилно...Simple Smile

# 14 534
  • Sofia
Като казахте последователи, се зачудих...започваш да следваш някого ако той има активен бутон за следване в профила си, или и като му изпратиш покана за приятелство, но той не я приема? И ако човекът по някое време я приеме, това, че аз го следвам вече не излиза в профила ми за други лица?
Не знам обясних ли го правилно...Simple Smile

Можеш да последваш някого, само ако в профила му има активен бутон за следене, отделен от този за добавяне на приятел.

Общи условия

Активация на акаунт