Фейсбук 2

• 1 301 008
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 4 050
Здравейте,
как се правят настроенията във ФБ. Визирам например : "Алекс гледа телевизия - с Мария. Това "гледа телевизия" съм го виждала със сиви букви, не ръчно написано от въпросния човек и е все едно текста " Х добави нова снимка" или "Х беше отбелязана в албума на У". newsm78

# 4 051
Здравейте,
как се правят настроенията във ФБ. Визирам например : "Алекс гледа телевизия - с Мария. Това "гледа телевизия" съм го виждала със сиви букви, не ръчно написано от въпросния човек и е все едно текста " Х добави нова снимка" или "Х беше отбелязана в албума на У". newsm78

Последният пост на предната страница...

# 4 052
  • София
Моля за помощ. Изписва ми:

Your account has been temporarily suspended.

Suspicious activity has been detected on your Facebook account and it has been temporarily suspended as a security precaution. It is likely that your account was compromised as a result of entering your password on a website designed to look like Facebook. This type of attack is known as phishing.

Какво е това? Как се оправя? Като натисна продължи, иска да разпознавам приятели, ама не смея...

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 11:14 от Simantro

# 4 053
Simantro, профила ти е временно спрян като предпазна мярка за сигурност. Имало някаква съмнителна дейност от твоя профил , вероятно профила ти е компроментиран - това ти изписва. Сега за да можеш да си ги възтановиш, ще трябва да следваш стъпките за да докажеш че си ти   bouquet

# 4 054
  • София
Така беше, да Simple Smile Разбрах какво ми казва, но не знаех защо.
Да кажа как се оправи, ако на някого е полезно.
Проблемът стана, когато скролвах публикациите за деня на общата стена. В един момент излезе прозорче, което каза, че не съм логната. И аз, патката, преди да помисля, че всъщност мястото на паролата е горе вдясно, взех, че я въведох. И ми блокира акаунта.
Видях, че иска да разпознавам приятели, обаче се уплаших да не стане проблем и при тях и отказах. Съответно ми казаха, че съм пропуснала и не ме разпознават.
Започнах да ровя по разни форуми, ресетнах паролата (обаче акаунтът пак остана блокиран). После стигнах до инфо, че ФБ наистина иска потвърждение чрез разпознаване на приятели. Опитах пак. Тоя път ми каза, че съм си минала възможността за текущия час. След около час четене и опити разпознах около 5 от приятелите и ми каза да сменя паролата.
Сега съм с нова и уж всичко изглежда нормално.
Ама се притесних - има доста снимки на детето. Май трябва да позачистя.
Отделно вече няколко пъти ми се самопубликуват от мое име на моята стена някакви хапчета за отслабване - на английски. Добре, че майка ми пита какви боклуци вземам, та да се усетя ooooh! Ама със сигурност не влизам в подобни сайтове. Не знам какво става.

# 4 055
момичета как става така,че ми показва невярна дейност-харесала съм страници,които аз реално не съм харесала или съм споделила страници,които не съм споделяла...?

# 4 056
  • Варна
И при мен така.

# 4 057
Това ми се е случвало когато съм отваряла някакви съмнително сайтове и те автоматично ти харесват страници във ФБ. Имаше една потребителка преди в темата "Звездни компромати" пускаше някакъв много странен сайт и доста се бяхме подвели да го отворим. Според мен е някаква лека форма на вирус.
Погледни си във Фейсбук приложенията които имат достъп до профила ти и ненужните изтрии. Така според мен ще намалиш вероятността за такива неприятни ситуации.

# 4 058
  • Варна
Ами аз уж нищо не отварям от досадните приложения, ама ... както и да е, и без това скоро ще правя чистка на целия профил - групи, харесвания, приятели и т.н. Simple Smile

# 4 059
И аз уж не съм отваряла..отварям някои от рекламите.възможно ли е от тях?гледам ,че съм,,харесала''и някои общности...

# 4 060
Не само приложения, а и съмнителниите интернет страниците също.

# 4 061
Момичета, много моля за помощ. От дясната страна над чата ми излизаше News Feed, мисля че се казваше - колконка където виждам кой какво коментира, харесва и т.н. Но сега като влязох във ФБ седеше само чата по дължина на цялата дясна страна. Искам си колонката с новостите Sad някой има ли идея от къде да я "извикам" пак.

Благодаря ви предварително   bouquet

# 4 062
Момичета, много моля за помощ. От дясната страна над чата ми излизаше News Feed, мисля че се казваше - колконка където виждам кой какво коментира, харесва и т.н. Но сега като влязох във ФБ седеше само чата по дължина на цялата дясна страна. Искам си колонката с новостите Sad някой има ли идея от къде да я "извикам" пак.

Благодаря ви предварително   bouquet
Не е само при теб. Същото се чудех и аз преди малко и дали не съм направила нещо, което не трябва, но май пак ще са някакви новости, свързани с този фейс...

# 4 063
И при мен от тази сутрин е така  Wink

# 4 064
Еее..добре, успокоихте ме Simple Smile) Дано се оправи скоро  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт