Фейсбук 2

• 1 308 560
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 6 540
Горско Цвете, с Експлорър нямам телеграф, с Мозила - имам.

Много ми е интересно и с Мозила нямам телеграф  newsm78

# 6 541
  • Пловдив
Когато потвърждавам, че ще присъствам на дадено събитие, това излиза в публичния ми профил. От гледна точка на сигурността, не желая това да е публично достояние. Особено пък за предстоящо събитие, като е минало вече няма значение...
Как да го променя това? От кои настройки, ровя се вече половин час и не мога да го оправя... ooooh!

# 6 542
  • BG
Когато потвърждавам, че ще присъствам на дадено събитие, това излиза в публичния ми профил. От гледна точка на сигурността, не желая това да е публично достояние. Особено пък за предстоящо събитие, като е минало вече няма значение...
Как да го променя това? От кои настройки, ровя се вече половин час и не мога да го оправя... ooooh!

Влизаш си в профила, отиваш на "Още" (от тук се скриват или показват всички раздели) - стрелката, избираш "Събития" и влизаш. Горе вдясно - квадратче с моливче. Натискаш и избираш "Скриване на раздела"  Peace

# 6 543
  • Пловдив
Благодаря! Направих го, но събитията се скриха и от приятелите ми. Имах предвид, дали не могат да са видими само за приятели, без да са публични т.е. моето присъствие там да не е публично?

# 6 544
  • в огледалото на живота
Имам добавен приятел в Фейсбук,с видим профил и снимки.Когато публикува известия също виждам,снимки в албуми също.
Неговите приятели обаче не ми се показват.
Означава ли това,че ме е добавил в секция ограничени?
Или има опция да си скриеш приятелите от приятели  newsm78

# 6 545
  • BG

Или има опция да си скриеш приятелите от приятели  newsm78

Да, има. Скрил ги е.

# 6 546
Неговите приятели обаче не ми се показват.
Или има опция да си скриеш приятелите от приятели  newsm78

Има, както вече са ти казали. Единствения начин да "хванеш" кои са му приятели, е да следиш лайковете и коментарите. Но ако търсиш хора, които нито "лайкват", нито коментират - няма как да стане.

Между другото и аз съм си "скрила" приятелите, освен че съм ги разделила в много ясно обособени групи, и публикациите ми винаги са "таргетирани" за определена група или групи, а не за всички приятели. Това не значи че искам да огранича този или онзи, просто не мисля за редно колеги да четат постове за приятели,  или родителите на съученици на сина ми да четат диалозите ни със състудентите, и т.н. Тоест, не се чувствай ограничена, може човекът да е прагматик като мен, с ясно очертани граници  Simple Smile

# 6 547
  • в огледалото на живота
Бърди, Simple Smile Hug

# 6 548
 Здравейте, да питам как да се освободя от следване на някоя публикация?

Преди имаше такава възможност, сега не я намирам  newsm78

Много е неприятно, пощата ми се задръсти от такива съобщения, да не говоря за "висенето ми във фейсбук", е непоносимо - това което ме вълнува се губи между останалите глупости - че съм коментирала снимка на приятел, или публикация в група и хайде цял ден получавам такива съобщения....  Praynig Ще се радвам да ми обясните къде да гледам  Tired

# 6 549
  • BG
Здравейте, да питам как да се освободя от следване на някоя публикация?

Преди имаше такава възможност, сега не я намирам  newsm78

Много е неприятно, пощата ми се задръсти от такива съобщения, да не говоря за "висенето ми във фейсбук", е непоносимо - това което ме вълнува се губи между останалите глупости - че съм коментирала снимка на приятел, или публикация в група и хайде цял ден получавам такива съобщения....  Praynig Ще се радвам да ми обясните къде да гледам  Tired

Говориш за известията. Настройки - Известия - Електронна поща - редактираш.

Следването на публикации е друго.

# 6 550
След като отблокирам приятел, кога той става видим за мен? При процеса "отблокиране" ми се появи съобщение, в което пишеше нещо за 48ч., но не обърнах особено внимание..

# 6 551
  • BG
След като отблокирам приятел, кога той става видим за мен? При процеса "отблокиране" ми се появи съобщение, в което пишеше нещо за 48ч., но не обърнах особено внимание..

Видим става веднага. Можеш да го блокираш пак най-малко след 48 часа.

# 6 552
Аз все още не го виждам, така чеее... явно и той ме е блокирал! Simple Smile))

# 6 553
  • UK
Той не може да те блокира, ти като го блокираш той престава да те вижда и няма как допълнително да те блокира.

Много са ми глупави тези детски истории с "днес съм ти сърдита, понеже от пет минути не си ми отговарял в чата, и затова те блокирам".

# 6 554
И на мен ми е странно това.
Аз съм блокирала хора по съвсем други причини, а не че сме се скарали, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт