Фейсбук 2

• 1 308 550
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 555
Здравейте, да питам как да се освободя от следване на някоя публикация?

Преди имаше такава възможност, сега не я намирам  newsm78

Много е неприятно, пощата ми се задръсти от такива съобщения, да не говоря за "висенето ми във фейсбук", е непоносимо - това което ме вълнува се губи между останалите глупости - че съм коментирала снимка на приятел, или публикация в група и хайде цял ден получавам такива съобщения....  Praynig Ще се радвам да ми обясните къде да гледам  Tired

Говориш за известията. Настройки - Известия - Електронна поща - редактираш.

Следването на публикации е друго.

Следването на публикация - примерно някой е постнал виц. Аз го коментирам, след което получавам надлежно всички следващи коментари на този пост от други хора. Преди над коментарите имаше опция "отписване от следене"или май беше "вече не следи публикацията". Това не става от моите настройки... Това си беше като опция над всеки пост...
Само при мен ли се е затрило или го няма масово?!

# 6 556
  • BG

Много е неприятно, пощата ми се задръсти от такива съобщения, да не говоря за "висенето ми във фейсбук", е непоносимо - това което ме вълнува се губи между останалите глупости - че съм коментирала снимка на приятел, или публикация в група и хайде цял ден получавам такива съобщения....  Praynig Ще се радвам да ми обясните къде да гледам  Tired

Говориш за известията. Настройки - Известия - Електронна поща - редактираш.

Следването на публикации е друго.

Следването на публикация - примерно някой е постнал виц. Аз го коментирам, след което получавам надлежно всички следващи коментари на този пост от други хора. Преди над коментарите имаше опция "отписване от следене"или май беше "вече не следи публикацията". Това не става от моите настройки... Това си беше като опция над всеки пост...

Има го, горе вдясно на публикацията - стрелка - пада панел - Спиране на известията. Но и пощата си оправи. Аз затова рядко коментирам чужди публикации.

# 6 557
  • в огледалото на живота
Когато искам да споделя една и съща  публкиация/снимка/ с няколко човека какъв знак да вмъкна?

# 6 558

Има го, горе вдясно на публикацията - стрелка - пада панел - Спиране на известията. Но и пощата си оправи. Аз затова рядко коментирам чужди публикации.
[/quote]

Благодаря! Значи са я изместили  Rolling Eyes

bouquet   bouquet   bouquet

# 6 559
  • BG
Когато искам да споделя една и съща  публкиация/снимка/ с няколко човека какъв знак да вмъкна?

Когато натиснеш "Сподели", ще ти даде опции или за твоя дневник, или за този на някой приятел, но не и за повече приятели, поне аз като съм опитвала е така. Вариантът е да ги тагнеш допълнително с @името.

# 6 560
  • в огледалото на живота

Когато натиснеш "Сподели", ще ти даде опции или за твоя дневник, или за този на някой приятел, но не и за повече приятели, поне аз като съм опитвала е така. Вариантът е да ги тагнеш допълнително с @името.
Да,явно е така  Peace
Благодаря   bouquet

# 6 561
В такива случаи можеш да направиш "временна" група, в която да сложиш хората, с които искаш да споделиш въпросната снимка, и да споделиш с групата.

Но аз рядко имам такива проблеми, защото много стриктно съм си подредила всичките приятели в групи, и си таргетирам всеки пост за кои групи да е видим, и за кои - не. Много ми е лесно така, свикнала съм, и досега не са се получавали конфузни ситуации.

# 6 562
Има ли някой от вас запознат..ФБ затвори една група, създателят й, им е писал, но какво следва? Доста хора бяхме вътре, не е публикувано нищо нередно-недоумявам защо?? и дали ще я възстановят? Rolling Eyes

# 6 563
Администратор съм на група (има и други). Ако махна член от там, той ще разбере ли, че аз съм го махнала?

# 6 564
  • Пловдив
Администратор съм на група (има и други). Ако махна член от там, той ще разбере ли, че аз съм го махнала?

Не ! Даже можеш да го махнеш без право на присъединяване.

# 6 565
  • София
Когато потвърждавам, че ще присъствам на дадено събитие, това излиза в публичния ми профил. От гледна точка на сигурността, не желая това да е публично достояние. Особено пък за предстоящо събитие, като е минало вече няма значение...
Как да го променя това? От кои настройки, ровя се вече половин час и не мога да го оправя... ooooh!

Познавам една, която докато си търсеше работа... и се join-аше по разни събития, веднъж и аз отидох на същото, но после не я видях да е там (на страницата) като я попитах ми каза, че се отписвала след като отиде (до 2 седмици ако го сториш - не оставало следи в мрежата), понеже HR-ите следяли и подобни активности на кандидатите... WTF??  Sick

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 16:15 от Starrydream

# 6 566
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте!
Питам пак дано някой е наясно.
Искам да добавя местоживеене във Фейсбук, но не мога. От падащо меню ми излизат варианти, но не е това което ми трябва. Пиша го но не го приема.
Може ли някой да ми помогне?

# 6 567
  • В един копнеж!
Не си обяснявам как така в началната страница ми излизат някакви индивиди с техните публикувани снимки, които не ги знам?!?Като отворя страницата, за да видя какъв е този, се оказва, че даже или съм му харесала страницата или съм го последвала. А аз много добре знам, че не съм.  И това не е за първи път.

# 6 568
Здравейте!
Питам пак дано някой е наясно.
Искам да добавя местоживеене във Фейсбук, но не мога. От падащо меню ми излизат варианти, но не е това което ми трябва. Пиша го но не го приема.
Може ли някой да ми помогне?
Не ли от основната твоя страница/ профил и после About?

# 6 569
С коя програма сваляте видеата от фб? Харесал съм си няколко.

Общи условия

Активация на акаунт