Фейсбук 2

• 1 301 066
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 560
  • София
Да, слагаш въпросните хора в списък и когато публикуваш нещо което не искаш да виждат, ги ограничаваш.

# 7 561
  • София
Група може ли да се изтрие? Има опция скриване на групата, но не видях изтриване?

# 7 562
Вадят се членовете един по един и след това се закрива групата.

# 7 563
  • София
Блокнах една приятелка... днес отварям и гледам в разговара, вместо име: Facebook потребител
Какво значи това?

# 7 564
Има ли начин от личен профил във фб да го направя обществен? Смисъл от личен профил да стане на публична личност? Или задължително трябва да се прави нов?

# 7 565
  • Варна
Членувам в няколко групи и на всичките съм им спряла известията и въпреки това всекидневно съм зарината от публикациите на групите.

Как да спра това?

# 7 566
Блокнах една приятелка... днес отварям и гледам в разговара, вместо име: Facebook потребител
Какво значи това?
Когато някой си изтрие фб или те е блокирал, а явно и ти като блокираш така се вижда Facebook потребител, демек изчезнал е човека и вече е само потребител hahaha. Не знам можеш ли да го намериш и отблорираш този човек или се загубва по трасето някъде Laughing сигурно може. Мен ме беше блокирал един, с който не исках да изляза и после примерно е написал коментар на някоя снимка на наш познат и аз даже не мога да го прочета

# 7 567
Здравейте,
каква е причината да виждам, че трима човека са харесали дадена снимка, а като я отворя да излизат само двама?

# 7 568
  • Бургас
Ако сложа в група "Ограничени" даден човек той не може да вижда постовете и снимките ми, нали?

# 7 569
  • В един копнеж!
Ако сложа в група "Ограничени" даден човек той не може да вижда постовете и снимките ми, нали?
Да, така се предполага!

# 7 570
  • Cyprus, Пловдив
Защо всеки път като си сменям профилната ми снимка се публикува на ново? Опитвам се да направя профилна, която е била и преди, но нищо не става, а се качва на ново?

# 7 571
Как я слагаш - отиваш на нея и даваш "направи профилна снимка" или?

# 7 572
  • Cyprus, Пловдив
..::V.I.P::., да. Така я слагам.

# 7 573
Значи аз правя така и винаги си се получава - отварям снимката, която искам да ми е профилна и обикновена вече е била и преди, натискам F5 и после отдолу избирам да я направи профилна.  Peace

# 7 574
  • София
Здравейте момичета! Hug  Имам въпрос.
На стената ми, непрекъснато излиза какво харесват и коментират приятелите ми,на/за други техни приятели, които не са и мои. Мога ли, да огранича някък си тези харесвания и коментари? Като вляза в ФБ, излизат снимки, албуми, публикации и какво ли не, на непознати за мен хора. Там са, защото някой от моите приятели са харесали или коментирали.Много е дразнещо.Има ли някъква опция, за това.(надявам се, ме разбрахте)

Общи условия

Активация на акаунт