Фейсбук 2

• 1 301 102
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 575
Здравейте момичета! Hug  Имам въпрос.
На стената ми, непрекъснато излиза какво харесват и коментират приятелите ми,на/за други техни приятели, които не са и мои. Мога ли, да огранича някък си тези харесвания и коментари? Като вляза в ФБ, излизат снимки, албуми, публикации и какво ли не, на непознати за мен хора. Там са, защото някой от моите приятели са харесали или коментирали.Много е дразнещо.Има ли някъква опция, за това.(надявам се, ме разбрахте)

Това е много странно. newsm78 Разбрах те какво имаш в предвид, но на мен никога не ми се е случвало да ми изскачат на стената публикации на хора, които не са ми в списъка с приятели. Peace

# 7 576
  • BG
На стената ми, непрекъснато излиза какво харесват и коментират приятелите ми,на/за други техни приятели, които не са и мои. Мога ли, да огранича някък си тези харесвания и коментари? Като вляза в ФБ, излизат снимки, албуми, публикации и какво ли не, на непознати за мен хора. Там са, защото някой от моите приятели са харесали или коментирали.Много е дразнещо.Има ли някъква опция, за това.(надявам се, ме разбрахте)

Това е много странно. newsm78 Разбрах те какво имаш в предвид, но на мен никога не ми се е случвало да ми изскачат на стената публикации на хора, които не са ми в списъка с приятели. Peace

На мен ми се случва, макар и не непрекъснато. Опасявам се, че май няма начин това да бъде спряно. Предполагам, че е един вид предлагане на нови приятели. Появяват се на стените само публични такива публикации.

# 7 577
  • София
Благодаря! Не съм ги гледала дали са публични или не. newsm78 Но, е много дразнещо. Даже, ограничих част, от по-активните ми приятели заради това.По 20-30 харесвания ми излизат на стената, без да знам за какво става въпрос и без да ги познавам хората.Последните седмици се замаях от снимки на непознати хора.Понякога, нямам нерви да ги прескачам и да стигам до съществените неща, и изпускам наистина важни постове. Rolling Eyes

# 7 578
А, сега се сетих нещо, във връзка с това, което пишете! Често ми се случва, особено напоследък, когато публикувам публична снимка в профила си, тя да бъде харесвана и от приятели на мои приятели, които даже не са ме последвали, т.е. от хора, с които по никакъв начин не съм свързана онлайн. Сега си обясних защо. Wink Явно и на техните стени изскачат моите публикации. Peace Но пак казвам - на мен такова нещо никога не ми се е случвало - на стената ми да се появи пост на човек, който не ми е във friend list-а. Thinking

# 7 579
  • BG
А, сега се сетих нещо, във връзка с това, което пишете! Често ми се случва, особено напоследък, когато публикувам публична снимка в профила си, тя да бъде харесвана и от приятели на мои приятели, които даже не са ме последвали, т.е. от хора, с които по никакъв начин не съм свързана онлайн. Сега си обясних защо. Wink Явно и на техните стени изскачат моите публикации. Peace Но пак казвам - на мен такова нещо никога не ми се е случвало - на стената ми да се появи пост на човек, който не ми е във friend list-а. Thinking

Странно, да не би да имаш прекалено малко приятели? Моите са малко - около 200, и не са особено активни, затова потокът чуждоземци на стената ми не е толкова голям. Но веднъж, като си смених снимката на профила (наистина беше много готина снимка), и ме лайкна една дружка с 3-4 хил. приятели, явно излязох на нейната стена и получих една сюрия покани.  Laughing

# 7 580
  • София
При теб сигурно е така! Но ето сега отварям ФБ и се почва, този приятел(мой) харесал снимките на негов приятел, но той не ни е общ- пише -еди кой си...  хареса това, появяват се няколко снимки,дори цели албуми с по 200-300 снимки,  еди кой си.... коментитра това, и т.н. до безкрай.ЗАпочвам да се вглеждам, да се чудя..... Напоследък нЕмам нерви, да стигна до някой, който ми е интересен. Mr. Green Кофти!

# 7 581
Странно, да не би да имаш прекалено малко приятели? Моите са малко - около 200, и не са особено активни, затова потокът чуждоземци на стената ми не е толкова голям. Но веднъж, като си смених снимката на профила (наистина беше много готина снимка), и ме лайкна една дружка с 3-4 хил. приятели, явно излязох на нейната стена и получих една сюрия покани.  Laughing

О, не, не са малко - 500+, а и са си доста активни, постоянно бълват снимки и постове. Laughing

Единственото сходно нещо, което ми се е случвало, е тенденциозно да ми изскачат снимки от публични страници, също харесани от мен самата обаче, които някой приятел е харесал или коментирал. Например, аз съм последвала страницата на Big Brother - някой приятел е направил коментар под някоя снимка - вероятността тя да се появи и на моята стена е голяма. Но за лични профили - не, никога не ми се е случвало. Thinking

# 7 582
  • София
Скрит текст:

Е чак пък много.. Гледам да ги поддържама около 140-150. Повече, са ми много. Като, надвишат тази бройка,ги разчиствам по-старите и по-случайните.

# 7 583
  • BG

На мен ми се случва, макар и не непрекъснато. Опасявам се, че май няма начин това да бъде спряно. Предполагам, че е един вид предлагане на нови приятели. Появяват се на стените само публични такива публикации.

Боже, боже! Що ли се намесих в тая дискусия! Тази вечер и при мен е същият ад! Сичко кой квот харесал ми е на стената! Ужассссс! Явно е пак някаква идиотска новост на Фейса!  smile3511 newsm62

# 7 584
От известно време на телефона ми излиза списък от хора, които може би познавам - как мога да махна този списък?

# 7 585
Здравейте. Защо като изляза от ФБ  и проверя от чужд ФБ, пак пише, че съм  "актив" или актив преди 1мин, а аз не съм. Не ми е отворена страницата в браузъра, излезнала съм и от таблета и от телефона от часове, а пише, че съм актив? newsm78 Дали не е някаква грешка, чета, че и други хора се оплакват?

# 7 586

Тази вечер и при мен е същият ад! Сичко кой квот харесал ми е на стената! Ужассссс! Явно е пак някаква идиотска новост на Фейса!  smile3511 newsm62

Тъкмо щях да питам що се е побъркал фейса Crazy
Ужасно е
#2gunfire

# 7 587
Цял ден днес имам следният проблем - появяват ми се известия за нови отговори/коментари, а като отида да ги прочета, не се виждат.
Само при мен ли е така?

# 7 588
при мен се случва редовно, когато ми е бавен интернетът

# 7 589
  • София
Когато отворя профила на даден човек виждам "Петьо се сприятели с Иван и трима други". Когато кликна върху тримата други виждам само един. Защо не виждам останалите двама?

Общи условия

Активация на акаунт