Фейсбук 2

• 1 308 650
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 300
Благодаря, Деси!  bouquet

# 6 301
  • София
Момичета, вчера публикувах 3 мои снимки в ф.б. Днес ги няма? newsm78 При повторна публикация ми изписва, че публикувам снимки, а тях ги няма. Rolling Eyes Това пък какво е?

# 6 302
  • Пловдив
Ако някой ми влезе в профила от друг IP адрес, ще получа ли известие на мейла си /с gmail съм/
А ако от там съм влизала преди? А ако не съм?

# 6 303
Ако някой ми влезе в профила от друг IP адрес, ще получа ли известие на мейла си /с gmail съм/

Аз получавам. Peace

# 6 304
  • BG

Ако си направила настройките да получаваш известия - да.

Настройки -> Сигурност -> Известия при влизане

Дори и когато ти влизаш, всеки път ще получаваш имейл.

# 6 305
Някой може ли да ме светне каква е работата със статусите от рода на:
"Знам, че никой няма да види този статус, но понякога, когато ми е скучно, отивам в градината , покривам се с пръст и се преструвам на морков.", като видът зеленчук е различен във всеки статус?  Grinning

# 6 306
# 6 307
Сега ми стана ясно...Благодаря за разяснението  Simple Smile

# 6 308
Някой с мобилното приложение може ли да каже как да си синхронизирам ФБ с контактите в телефона? Нещо не виждам такава опция. Искам като ми звънне някой да му излиза снимката....като отида на Apps settings и има опция само за синхронизация на снимките, но не и на контакти  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 6 309
Моля ви, дайте програма, с която да сваля клип от ФБ на компютъра си. И второ питане имам преди време направих една групичка хора да не виждат почти нищо от профила ми, но са ми във френдлистата, сега не мога да сетя как го направих и да им върна видимостта  Mr. Green

# 6 310
Здравейте , направих група   във фейсбук , в която родителите от детската градинка да обсъждаме теми касаещи децата ни. НО не мога да  разбера защо  повечето казват ,че не  им излиза като е изписват  и не могат да е намерят и присъединят.( Името на групата  е оповестено на таблото в градинката  с точното и наименование ).Направих групата общодостъпна , да могат всички да  виждат и участват в публикациите, но отново не им излиза. Моля  ако някой може да ми каже какво може да съм сгрешила или пък какво да направя така, че и другите да е намерят и включат.Има ли значение моят фейсбук профил с какъв статус е -  публик или само приятели , след като съм създала групата от него.
Благодаря предварително да всички ,които могат да ми помогнат  !

# 6 311
  • BG
Здравейте , направих група   във фейсбук , в която родителите от детската градинка да обсъждаме теми касаещи децата ни. НО не мога да  разбера защо  повечето казват ,че не  им излиза като е изписват  и не могат да е намерят и присъединят.( Името на групата  е оповестено на таблото в градинката  с точното и наименование ).Направих групата общодостъпна , да могат всички да  виждат и участват в публикациите, но отново не им излиза. Моля  ако някой може да ми каже какво може да съм сгрешила или пък какво да направя така, че и другите да е намерят и включат.Има ли значение моят фейсбук профил с какъв статус е -  публик или само приятели , след като съм създала групата от него.
Благодаря предварително да всички ,които могат да ми помогнат  !

Твоят профил няма значение, всеки профил във ФБ е публичен. За приятели могат да бъдат само публикациите. Предполагам, че не им излиза, защото е създадена отскоро и все още не е набрала популярност, но това са само мои размишления без да съм сигурна. Опитай да поканиш тези, на които имаш имената и профилите, а с всяко добавяне на нов член групата ще се популяризира.

# 6 312
Да  , така направих поканих   две от майките , които са ми познати и приятели във фейсбук .Но  не  искам да давам личният си фейсбук на всички родители , за да ми станат приятели и след това да ги поканя в групата . А това с популярността на самата група не виждам как ще стане понеже повече от 25 човека едва ли  ще се включат . Искаше ми се място където  да си обсъждаме въпроси  относно децата , което няма да е видимо за всички.Затова направих група, понеже може да е затворена. А страница ако направя няма как да е затворя и да бъде само за определена група от хора . Все още продължават да ми се обаждат родители които не могат да  намерят групата. А към момента има само 8 участника в нея ?
Ако има още някой с предположения каква може да е причината , благодаря !

# 6 313
Можеш да каниш хората по имейл. Аз като направих групата, оставих мейла си, на който всички ми пратиха техните мейли, с които са регистрирани във фейсбук. След това в групата натискам бутона "Покани по електронна поща" и каня. Те си получават поканата в пощата, не във фейсбук. Така не се обвързвам да ставам приятел с тях.

# 6 314
Можеш да каниш хората по имейл. Аз като направих групата, оставих мейла си, на който всички ми пратиха техните мейли, с които са регистрирани във фейсбук. След това в групата натискам бутона "Покани по електронна поща" и каня. Те си получават поканата в пощата, не във фейсбук. Така не се обвързвам да ставам приятел с тях.
Благодаря много за идеята , още днес ще е приложа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт