Фейсбук 2

• 1 308 573
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 510
  • BG
Да питам и аз нещо :
Гледам си снимките където съм отбелязана . Като си гледам профила се виждат, а като го погледна през друг профил не се виждат, каква може да е причината за това ?

В настройките на тези, които са те отбелязали. И в твоите настройки най-вече - дали да се виждат публично публикациите на другите в твоя дневник.

# 6 511
Ами може да са те сложили в ограничителен списък и да не виждат нищо от теб, например. Wink
не,там е работата,че не съм в ограничителният списък..

# 6 512
  • BG
Ами може да са те сложили в ограничителен списък и да не виждат нищо от теб, например. Wink
не,там е работата,че не съм в ограничителният списък..

Това си е една ФБ-мистерия. Аз виждам харесвания от хора, които са ми "приятели", но никога не са ме лайкнали дори и дума не сме си обелили, а на други, с които сме често в контакт, не виждам дори публикациите, без да съм слагала който и да е в ограничителен списък.

# 6 513
Точно мистерия е, и аз писах същото. Crazy

# 6 514
  • Пловдив
Да питам и аз нещо :
Гледам си снимките където съм отбелязана . Като си гледам профила се виждат, а като го погледна през друг профил не се виждат, каква може да е причината за това ?

Настройките ти са такива !

# 6 515
  • София !
Ясно . А, ще ми обясните ли как да направя така, че да се виждат и от другите ?

# 6 516
  • BG
Ясно . А, ще ми обясните ли как да направя така, че да се виждат и от другите ?

Настройки - Дневник и отбелязвания - Кой може да вижда нещата в дневника ми - Кой може да вижда в дневника ви публикации, в които сте отбелязани - избираш Всички

# 6 517
Напоследък виждам все по-често под публикации стикери... как се слагат, с някакъв линк ли?
Ето пример:
Скрит текст:

# 6 518
Вдясно долу, до полето за писане на коментари има опция за прикачване на снимка и стикер.
Цъкни на стикера и ще ти се отвори стикер магазин. Изтеглянето е безплатно, после само си избираш кой да постнеш. Peace

# 6 519
ОоОО Боже, то било като в чата  Laughing Laughing Изобщо не бях обърнала внимание на тази възможност.
Мерси  Party

# 6 520
  • в огледалото на живота
Какво се случва с този телеграф?
Допреди дни имах,сега гледам е изчезнал и няма опция да го открия?

# 6 521

Ще се появи. Peace
Виж, че съм писала и аз същото.
Ами, завърна се. Wink

# 6 522
  • в огледалото на живота

Ще се появи. Peace
Виж, че съм писала и аз същото.
Ами, завърна се. Wink
Видях,че си писала  Peace
При мен не е обаче на линия/не говоря за мобилната връзка/
Да не би пък аз да съм изключила нещо  newsm78

# 6 523
Аз имам едно питане.
Имам един приятел,  който, когато съм от лаптопа в чата не го виждам,че е  онлайн, в същия момент от таблета виждам, че е на линия , изписва ми  в момента е на линия, не  обаче със залена точица и това го виждам  когато си вляза в съобщенията в които сме си писали.
Значи ли че ме е изключил от чата си или е някакъв бъг?Аз съм по склонна да си мисля, че ме е изключил, но тук имаше момичета , които казаха че имат проблем с времето в чата и често показва не реалното време, та за това да попитам...

# 6 524
  Benisima, ето една снимка от нета, онагледяваща достатъчно добре полето. Върху фотоса май може да се цъкне, за да се уголеми. Виж горе в дясно:

Аз нямам такова нещо  ooooh! може би да  зависи от браузъра   #Crazy

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 23:06 от Горско Цвете

Общи условия

Активация на акаунт