Фейсбук 2

• 1 299 777
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 990
Здравейте  Hug

Извинявам се, ако вече е коментирано, но все пак да попитам, че напоследък много почна да ме дразни.

Въпросът ми е следният : възможно ли е след като вече видя някоя новина/известие на едно от устройствата /да кажем компютъра/, същата тази вече видяна новина да не ми се появява след това на друго устройство - таблет, телефон?

Има ли някаква настройка за това и ако да, къде?  newsm78

# 6 991
  • BG
Здравейте  Hug

Извинявам се, ако вече е коментирано, но все пак да попитам, че напоследък много почна да ме дразни.

Въпросът ми е следният : възможно ли е след като вече видя някоя новина/известие на едно от устройствата /да кажем компютъра/, същата тази вече видяна новина да не ми се появява след това на друго устройство - таблет, телефон?

Има ли някаква настройка за това и ако да, къде?  newsm78

Горе вдясно на публикацията - стрелката - пада панелче - Не искам да виждам това

# 6 992
Този проблем няма ли как да се оправи - не мога да виждам нито новини, нито да качвам снимки... И проблема не е само при Google Chrome..  Tired

# 6 993
при мен се оправи още вчера и само с едно рефрешване... не знам защо при други не става.

# 6 994
  • София
Защо през браузера (Хром) на компютъра не се показва кога даден човек последно е бил активен, а на телефона - да?!

Този бъг от какво се получава, изчистих боклуците от браузера, но пак е същото... само компютъра не съм рестаритал.
http://prikachi.com/images.php?images/861/8007861l.jpg

# 6 995
Защо през браузера (Хром) на компютъра не се показва кога даден човек последно е бил активен, а на телефона - да?!

Този бъг от какво се получава, изчистих боклуците от браузера, но пак е същото... само компютъра не съм рестаритал.
http://prikachi.com/images.php?images/861/8007861l.jpg

Изтегли си друг браузър - Opera, Mozilla Firefox

# 6 996
  • София
Имам ги и двата, не става, излиза постоянно някакъв сертификат за одобрениe, май има нещо общо и антивирусната... явно днес ще е ден за Format С:\

# 6 997
Имам ги и двата, не става, излиза постоянно някакъв сертификат за одобрениe, май има нещо общо и антивирусната... явно днес ще е ден за Format С:\

Провери си датата и часа на компа.

# 6 998
  • София

Провери си датата и часа на компа.

Помислих си го снощи, но беше верен (часа), сега гледам, че е юни... повече справка за дата в календара на компютъра - не   bouquet

# 6 999
Здравейте, имам предложение за приятелство. Мога ли да го приема и по някакъв начин на огранича човека, но не толкова колкото бих го ограничила ако го сложа в Restricted. Мисля, че ако не ми вижда публикациите и статусите най-би ме устройвало.. newsm78

# 7 000
Здравейте, имам предложение за приятелство. Мога ли да го приема и по някакъв начин да огранича човека, но не толкова колкото бих го ограничила ако го сложа в Restricted. Мисля, че ако не ми вижда публикациите и статусите най-би ме устройвало.. newsm78

Просто, когато публикуваш статус, ограничи видимостта - всички освен този човек да го виждат. От "по избор" . : )

# 7 001
Имате ли фейсбук в момента?

# 7 002
  • sf
Не. От 20мин се опитвам да вляза, все нещо "ремонтирали"  Rolling Eyes

# 7 003
  • София
Аз имам, нямам проблем с него

# 7 004
  • София
Нямам от половин час.

Общи условия