Фейсбук 2

• 1 299 629
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 245
  • София
Може ли да се добави стикер в коментар (през тел и PC) без да ползваш редакция?

# 7 246
Помогнете ми хора! Влезнах някъде в настройки и премахнах настройка да видя в левия долен ъгъл „последните дейности“ на приятелите! А също аз и не виждам своите последни дейности! Помогнете ми да върна тази настройка! Това е там дето гледаш, кога е за последно някой се е сприятелил и с кого и т.н.

# 7 247
Ако посещаваш нечий профил през телефона може ли въпросния човек да разбере, че си му отварял профила?

# 7 248
Ако посещаваш нечий профил през телефона може ли въпросния човек да разбере, че си му отварял профила?

м да. Не знам дали че си ти, но от къде е влизано във фейса се вижда.

# 7 249

По никакъв начин не можеш да видиш, кой ти е гледал профила, както  никой по никакъв начин НЕ МОЖЕ да види, чий профил ти си гледал!

# 7 250

А как става това, искам и аз да видя, ако може?
По никакъв начин не можеш да видиш, кой ти е гледал профила, както  никой по никакъв начин НЕ МОЖЕ да види, чий профил ти си гледал!
и аз така знам, но преди време бях чела в темата, че ако е влизано през телефон, може да се види.

# 7 251
Aнонимен май не съм прочела като хората. Ако човека е влизал от телефона ти, и ти после влизаш в неговия профил от телефона се вижда., от къде е влизано. Иначе няма опция да гледаш кой ти е гледал в профила и по-добре. Има теория, че в чата от 500 познати ми излизат първи, които или сме си писали, или сме са лайквали, или сме си гледали профила.  Mr. Green Crazy Hug

# 7 252
Aнонимен май не съм прочела като хората. Ако човека е влизал от телефона ти, и ти после влизаш в неговия профил от телефона се вижда., от къде е влизано. Иначе няма опция да гледаш кой ти е гледал в профила и по-добре. Има теория, че в чата от 500 познати ми излизат първи, които или сме си писали, или сме са лайквали, или сме си гледали профила.  Mr. Green Crazy Hug
Точно така! Но кой знае, как да върна настройките за последната дейност на приятелите! Премахнах я и не  мога да я възстановя!

# 7 253
Как мога да скрия албум или публикация в страница, чиято собственик и администратор съм?

# 7 254
Как мога да скрия албум или публикация в страница, чиято собственик и администратор съм?

Да го изтриеш? Не разбирам, защо да криеш.

# 7 255
Как да спра определени хора да коментират снимките и публикациите ми ?

# 7 256
Здравейте, създадох албум със снимки във Facebook, та въпросът ми е мога ли да добавя човек към този албум, т.е. създадения от мен албум да се появи и на неговата стена и да бъде харесван и от неговите приятели, както и евентуално дали има възможност той да има право да добавя снимки в направения от мен албум (по едно време май се водеше contributor, но сега не ми излизатнподобни настройки)?

# 7 257
Здравейте, създадох албум със снимки във Facebook, та въпросът ми е мога ли да добавя човек към този албум, т.е. създадения от мен албум да се появи и на неговата стена и да бъде харесван и от неговите приятели, както и евентуално дали има възможност той да има право да добавя снимки в направения от мен албум (по едно време май се водеше contributor, но сега не ми излизатнподобни настройки)?
Трябва да го направиш "contributor", не знам как е преведно на български.
Като отвориш албума, горе вдясно има бутон "edit", там можеш да променяш заглавието, мястото и да добавяш контрибутори.
Алесандра, добавяш ги в група "restricted" и след това те ще ти останат в списъка с приятели, но общо взето ще виждат само публичните ти неща, т.е. все едно не са ти приятели.

# 7 258
Там е проблема, че като отворя албума от телефона или таблета горе в дясно ми излиза само Rename и Delete, а на Rename ми позволява да променя само името. Освен да е заради мобилната версия, нз и аз. Благодаря все пак. Wink

# 7 259
Там е проблема, че като отворя албума от телефона или таблета горе в дясно ми излиза само Rename и Delete, а на Rename ми позволява да променя само името. Освен да е заради мобилната версия, нз и аз. Благодаря все пак. Wink

Никъде ли няма бутон "Редактирайте"? Не ползвам мобилната версия и затова не съм запозната.

Общи условия

Активация на акаунт