Фейсбук 2

• 1 299 660
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 380
Имам един познат, който постоянно публикува и по-точно споделя чрез разни странички някакви голи мацки, гърди, дупета и тн.....искам да ги огранича някак си Stop Да не виждам толкова често точно неговите публикации, но не виждам такава опция #Cussing out

# 7 381
Имам един познат, който постоянно публикува и по-точно споделя чрез разни странички някакви голи мацки, гърди, дупета и тн.....искам да ги огранича някак си Stop Да не виждам толкова често точно неговите публикации, но не виждам такава опция #Cussing out

На всеки пост горе в дясно има малка стрелкичка. Като я натиснеш, ти отваря няколко опции, между които можеш да си избереш.

# 7 382

Отиваш в личния му профил и горе, до снимката на корицата му, има един бутон "Последвано" - задържаш курсора на мишката отгоре и след това, като ти се появи менюто, натискаш "Отказ от последване". По този начин си оставате приятели, но ти вече няма да виждаш нито една негова публикация, освен ако не отидеш директно на профилната му страница. Peace

# 7 383
  • София

# 7 384
Момичета, благодаря, но спирането на следване беше първото нещо, което направих още преди време.
Явно не е достатъчно, защото пак често виждам негови публикации....дори го сложих в ограничени.

# 7 385
Момичета, благодаря, но спирането на следване беше първото нещо, което направих още преди време.

Хм, това е много странно. Thinking Аз съм спряла да "следвам" няколко човека и от момента, в който го направих, вече не виждам нито една тяхна публикация. А всичките от тях бяха профили на доста близки хора, чиито акаунти съм разглеждала почти всеки ден. Явно има някакъв бъг при теб, иначе нямам друго обяснение.

# 7 386
Явно не е достатъчно, защото пак често виждам негови публикации....дори го сложих в ограничени.

Oбщи приятели ако ги лайкват, да виждаш техния лайк?

# 7 387

И въпреки това, пак не би трябвало да вижда снимките и статусите на тези хора, които е спряла да следва. Thinking Макар да имам много общи познати (около 30) с няколкото човека, които вече не следвам, и те постоянно да лайкват публикациите им, пак нищо не ми излиза в newsfeed-а от въпросните игнорирани персони. Mr. Green

# 7 388

И въпреки това, пак не би трябвало да вижда снимките и статусите на тези хора, които е спряла да следва. Thinking Макар да имам много общи познати (около 30) с няколкото човека, които вече не следвам, и те постоянно да лайкват публикациите им, пак нищо не ми излиза в newsfeed-а от въпросните игнорирани персони. Mr. Green

Не съм убедена. Има хора които не са ми в списъка с приятели, близки приятели ли, как се казва, но техни публикации постоянно ми излизат, явно те са ме добавили. Има опция, да не се виждат повече публикации от този потребител, трябва да работи. Има опции за конкретна публикация.

# 7 389
Ами пак ги виждам, може би не толкова често както преди, но се виждат.
Карай, ще го мисля...ако много почне да ме дразни, ще го махам Crossing Arms

А да питам при вас снимките излизат ли със скролер отдолу, който да се движи на дясно и като трябва да ударя хикса да затворя снимката, трябва да отивам на дясно, защото преди това не се вижда  Rolling Eyes Rolling Eyes Или пак грешката е в моя ФБ.

Скрит текст:

# 7 390
Не, при мен никога не е имало такова нещо. Laughing

# 7 391
Моят ФБ явно си е дефектен...по дефолт  Joy

# 7 392
Ами пак ги виждам, може би не толкова често както преди, но се виждат.
Карай, ще го мисля...ако много почне да ме дразни, ще го махам Crossing Arms

А да питам при вас снимките излизат ли със скролер отдолу, който да се движи на дясно и като трябва да ударя хикса да затворя снимката, трябва да отивам на дясно, защото преди това не се вижда  Rolling Eyes Rolling Eyes Или пак грешката е в моя ФБ.

Скрит текст:

Ами като я отвориш, така излиза.

# 7 393
Не, при мен никога не е имало такова нещо. Laughing

И при мен не излиза така, нормално си излиза.

# 7 394
Понякога разглеждам профила на едни мои познати, с които не съм приятел,
вчера и днес обаче не ме допуска до профила, защо е това според вас ?
ако отида на хисторито и оттам кликна на профила ми дава Sorry, this page isn't available
което не е вярно -
там си е профила , само аз не мога да го видя.каква е причината фейсбук да крие профили,
защото 100% е сигурно,че не човекът зад профила го е скрил?

Общи условия

Активация на акаунт