Фейсбук 2

• 1 301 096
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 7 545
Да попитам нещо.....  newsm78 Как мога да скрия дневника си от публичност, да се вижда само от приятели?
Направила съм това със снимките, с личната информация, с листата от приятели, но не мога да намеря в настройките как да скрия публикациите в дневника и някои от тях излизат. Бихте ли ме ориентирали  Praynig

# 7 546
Да попитам нещо.....  newsm78 Как мога да скрия дневника си от публичност, да се вижда само от приятели?
Направила съм това със снимките, с личната информация, с листата от приятели, но не мога да намеря в настройките как да скрия публикациите в дневника и някои от тях излизат. Бихте ли ме ориентирали  Praynig

Как така "излизат"? Нали си ги ограничила само за приятели?

# 7 547

Ами и аз това се чудя Rolling Eyes Ограничила съм и дневника само за приятели, но когато от настройките
избирам опция "Какво виждат другите (без приятели ) в моя дневник, се показват някои публикации , не всички, но достатъчно много. Мисълта ми е - как мога да направя така, че тези, които не са ми приятели да не виждат нищо, т.е. празен дневник newsm78

# 7 548
  • София
Когато публикуваш нещо, коя опция ти е маркирана?

Скрит текст:

# 7 549
Когато публикуваш нещо, коя опция ти е маркирана?

Приятели   Crossing Arms

# 7 550
  • София
Е, тогава няма как други да го виждат. Ти как разбра тези, които не са ти приятели какво виждат на твоята стена?

# 7 551
Е, тогава няма как други да го виждат. Ти как разбра тези, които не са ти приятели какво виждат на твоята стена?

Ами това обясних в началото.. В катинара горе вдясно има опция изглед на "Какво виждат другите (които не са ми приятели) на моята стена" . Кликваш и виждаш как изглежда стената ти за останалите непознати. Аз го направих и видях част от публикациите, въпреки, че са само за приятели. Иначе всичко друго е скрито - снимки, инфо, листа с приятели.

# 7 552
  • BG

Ами и аз това се чудя Rolling Eyes Ограничила съм и дневника само за приятели, но когато от настройките
избирам опция "Какво виждат другите (без приятели ) в моя дневник, се показват някои публикации , не всички, но достатъчно много. Мисълта ми е - как мога да направя така, че тези, които не са ми приятели да не виждат нищо, т.е. празен дневник newsm78

Настройки - Поверителност - Ограничаване на публиката нещо си - Всичко изчезва от дневника ти за външни лица. Виж си и настройките когато някой друг публикува на стената ти дали не си настроила да се виждат тези публикации публично.

Ти как разбра тези, които не са ти приятели какво виждат на твоята стена?

Има начин. Отиваш на своя профил, надписите вдясно на корицата, намираш "Преглед като..." друг човек и ти представя как изглежда дневника ти, когато го гледат "неприятели.

# 7 553
  • София
А да, вярно, бях забравила за тази функция. Сега го пробвах при мен. Аз виждам само снимките, които съм си сменяла за корица, те са публични по принцип.

# 7 554
Аз виждам само снимките, които съм си сменяла за корица, те са публични по принцип.

Дори и тях може да ги направиш само за приятели, с изключение на текущата снимка на корицата, която ползваш. Peace

# 7 555
Здравейте,на някой чужди профили съм виждала, че може да им разглеждаш профилните снимки, но не можеш да четеш ако има коментари под тях. Та въпросът ми е как можре да си скриеш от външни лица коментарите на проф.снимки? Rolling Eyes А това, където можеш да си видиш как ти изглежда профилът, не мога да намеря как става на таблета и телефона, може би трябва от компютър? newsm78 Иначе съм доволна, че от скоро като ми стане досадно да виждам нечии публикации на стената ми, отивам на профила му и натискам unfollow и така няма нужда да го трия hahaha

# 7 556
Не само на някои, а на всички може да им виждаш профилните снимки на цял екран. Ако, обаче, виждаш и кой е харесал / коментирал снимката, това означава, че просто настройките 'и са public, нищо повече.

# 7 557
Не само на някои, а на всички може да им виждаш профилните снимки на цял екран. Ако, обаче, виждаш и кой е харесал / коментирал снимката, това означава, че просто настройките 'и са public, нищо повече.
Аха, ясно. Може би не съм обърнала внимание, на някои обаче даже не мога да видя снимката на цвл екран. Значи, за да не ти виждат лайковете и коментарите, не трябва да е public.

# 7 558
Точно, да. Peace Трябва да е ограничена само за приятели.

Обаче, аз отскоро (може би от няколко месеца насам) виждам на абсолютно всички потребители, без изключение, профилните снимки на цял екран. Беше ми направило впечатление преди време.

# 7 559
Здравейте,искам да попитам дали мога да огранича в група дадени хора да не виждат определени снимки и публикации от тук нататък т.е. да си виждат старите ,които са си виждали до сега ,но като публикувам нова снимка да не я виждат

Общи условия

Активация на акаунт