Фейсбук 2

• 1 302 061
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 7 590
Защото другите двама са си ограничили профилите публично.

# 7 591
Здравейте! Мога ли да изтрия кореспонденция, която освен при мен да се изчисти и при отсрещния?

# 7 592
  • София
Благодаря, Ellah!
A когато гледаме списъкът с приятели на някого има ли някаква закономерност, по която са подредени те? Първо в списъкът да излизат примерно тези, с които си е писал най-често или чиито профили е разглеждал последно или нещо друго?

# 7 593
Здравейте! Мога ли да изтрия кореспонденция, която освен при мен да се изчисти и при отсрещния?

Не, разбира се.

# 7 594
  • София
Скрит текст:
Здравейте момичета! Hug  Имам въпрос.
На стената ми, непрекъснато излиза какво харесват и коментират приятелите ми,на/за други техни приятели, които не са и мои. Мога ли, да огранича някък си тези харесвания и коментари? Като вляза в ФБ, излизат снимки, албуми, публикации и какво ли не, на непознати за мен хора. Там са, защото някой от моите приятели са харесали или коментирали.Много е дразнещо.Има ли някъква опция, за това.(надявам се, ме разбрахте)

Това е много странно. newsm78 Разбрах те какво имаш в предвид, но на мен никога не ми се е случвало да ми изскачат на стената публикации на хора, които не са ми в списъка с приятели. Peace

На мен ми се случва, макар и не непрекъснато. Опасявам се, че май няма начин това да бъде спряно. Предполагам, че е един вид предлагане на нови приятели. Появяват се на стените само публични такива публикации.

Боже, боже! Що ли се намесих в тая дискусия! Тази вечер и при мен е същият ад! Сичко кой квот харесал ми е на стената! Ужассссс! Явно е пак някаква идиотска новост на Фейса!  smile3511 newsm62

Съжалявам,че и при теб се е получило! smile3516  Ако, намериш някакво решение-сподели!

# 7 595
Моят фейс още не се е побъркал. Grinning

# 7 596
Моят фейс още не се е побъркал. Grinning

Ще, ще  Mr. Green

# 7 597
  • София
Моля, кажете какво да  променя, така че когато публикувам снимка да не излиза на стената на приятелите на два пъти. Един път като снимка и втори път като пост. Коментарите и лайковете се разбиват по двете снимки, а при мен на стената стои само веднъж. Не знам дали успях да го обясня, някой сблъсквал ли се е с такова нещо

# 7 598
  • BG
Моля, кажете какво да  променя, така че когато публикувам снимка да не излиза на стената на приятелите на два пъти. Един път като снимка и втори път като пост. Коментарите и лайковете се разбиват по двете снимки, а при мен на стената стои само веднъж. Не знам дали успях да го обясня, някой сблъсквал ли се е с такова нещо

За една публикувана снимка ли става въпрос или за две едновременно (или повече)? Ако са две (или повече), когато се коментира само  едната, тя излиза като самостоятелна публикация на стената, но в твоя дневник си стоят всички заедно.

# 7 599
  • София
Не за една снимка става въпрос, която не е в албум, излиза по два пъти като снимка и отделно като пост, ужасно ме дразни, а не мога да го коригирам. В съобщенията ми излиза еди кой си хареса вашата снимка, след малко за същата снимка, но вече еди кой си хареса вашият пост

# 7 600
  • BG
Не за една снимка става въпрос, която не е в албум, излиза по два пъти като снимка и отделно като пост, ужасно ме дразни, а не мога да го коригирам. В съобщенията ми излиза еди кой си хареса вашата снимка, след малко за същата снимка, но вече еди кой си хареса вашият пост

Ти само от известията (не съобщенията) ли съдиш, че излиза два пъти? Не мисля, че излиза два пъти. Нали всички лайкове и коментари са на едно и също място, като си погледнеш снимката в дневника? Да не би да проверяваш и от телефон, и и компютър и затова в единия случай да ти излиза в известията веднъж думата "пост", а в другия - думата "снимка"?

# 7 601
  • София
Обърках - известията имах предвид не в съобщенията. Като си проверя лайковете и коментарите на снимката от моята стена в дневника голяма част от тях липсват, а съм получила известие за тях. Влизам само от телефона, а като публикувам снимка отивам в дневника и горе където пише photo  избирам да си кача снимка, досега всичко беше ок, но сега какво стана. ...

# 7 602
  • BG
Обърках - известията имах предвид не в съобщенията. Като си проверя лайковете и коментарите на снимката от моята стена в дневника голяма част от тях липсват, а съм получила известие за тях. Влизам само от телефона, а като публикувам снимка отивам в дневника и горе където пише photo  избирам да си кача снимка, досега всичко беше ок, но сега какво стана. ...

Странно, нямам никакво обяснение за това... Защо не пробваш, когато ти излезе известие за пост, да влезеш в поста и да го изтриеш, за да видиш дали ще продължиш да получаваш известия от снимката, след като считаш, че така ги разделя, което за мен е необяснимо. Интересно дали ще изчезне и от дневника ти... Публикувай някоя снимка без значение, за да не те е яд, ако се изтрие от дневника ти.

# 7 603
  • София
Благодаря ти за отговорите benisima .Друго което се сетих, че може да го обърква е това, че коментирам снимката горе където ме пита да напиша нещо за нея, дали не е от това, но ще пробвам какво си ми написала

# 7 604
  • BG
Благодаря ти за отговорите benisima .Друго което се сетих, че може да го обърква е това, че коментирам снимката горе където ме пита да напиша нещо за нея, дали не е от това, но ще пробвам какво си ми написала

Къде е това горе, обясни по-добре, не те разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт