Фейсбук 2

• 1 308 304
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 280
Получих смс от 1562 с код за фейсбук. Не съм искала никакъв код. Имате ли идея за какво става въпрос?

# 14 281
Някой да не се опитва да ти влезе в профила?
Смени си паролата за всеки случай.

# 14 282
Блсгодаря

# 14 283
  • Пловдив
Благодаря  Black cat Simple Smile

# 14 284
Някой да не се опитва да ти влезе в профила?
Смени си паролата за всеки случай.
Ако този някой не може да влезе, защо да я сменя? Thinking

# 14 285
Спонтанно го написах...прав си, дейтвутелно няма проблем, ако някой се опитва да влезе, но няма как да види код, изпратен до мобилен номер.
Аз защо си мисля, че тази двустъпкова сигурност изришно се задаваше от потребителя, т.е. трябва да си отменал някъде, че ще влизаш с потр. име и парола + код? Иначе няма за какво да получаваш кодове.
LOSHKA, сега имаш ли някакви проблеми?

# 14 286
За сега няма проблем. Това с кода е може би при влизане от друго устройство. Ще разгледам настройките.

# 14 287
Да не си активирала двустепенна защита при влизане във ФБ? Ако влизам от непознато за профила ми устройство, ме пуска на първа стъпка, но на втора иска код, който праща на телефон или на имейл, зависи какво е избрано. Така че смяната на паролата не е лоша идея...

# 14 288
За сега няма проблем. Това с кода е може би при влизане от друго устройство. Ще разгледам настройките.
Забравена парола

# 14 289
Там е работата, че не съм влизала от друго устройство, а получих този смс

# 14 290
  • Sofia
Да, де, нали вече стана ясно, че друг се опитва да влезе в профила ти.

# 14 291
  • UK
Или по вероятно някой е объркал твлвфонния си номер и е дал твоя и сега се опитва да влезе в собствения си профил. Иначе фейсбук щеше да ти прати мейл, че непознато устройство се опитва да влезе в профила ти.

# 14 292
Нова версия на Фейсбук , тъкмо свикне човеки  правят промени с лошо качество.Изглежда "разкрачена"  тази новата и да можех да се върна назад , ама не мога.

# 14 293
И аз получих бета версията, не ми хареса, но успешно се върнах на старата.

# 14 294
  • софия
Или по вероятно някой е объркал твлвфонния си номер и е дал твоя и сега се опитва да влезе в собствения си профил. Иначе фейсбук щеше да ти прати мейл, че непознато устройство се опитва да влезе в профила ти.

На мен ми праща и известие във Фейса , когато се логна от ново устройство и ме пита, дали съм аз Simple Smile , за да му разреши да се логне, нищо че съм си въвела паролата там .

Общи условия

Активация на акаунт